Fri fragt til pakkeshop ved bestillinger over 499kr
Vis større billede

CutterKit Kagehus

Det er super nemt at bygge et kagehus med disse forme! Du behøver ikke en gang at klistre delene sammen, men hægter dem blot ind i hinanden!

109,-
CutterKit Kagehus - CutterKit Kagehus
CutterKit Kagehus
109,-
118 stk. på lager
Lige Nu: -40%! Rabatten er fratrukket prisen ovenfor.

At bygge et hus er sværere, end man måske tror. Hvis man bare står og kigger på et hus, ser det jo ikke ud som om, det skulle noget særligt at banke det op. Man saver fire lige store sider ud og sætter et tag på - vupti så har man et hus. Men sådan foregår det ikke. Det er enormt besværligt at bygge et hus, og det er derfor man skal gå i skole i rigtig mange år for at lære at læse en tegning og bygge et hus.

Det opdager os almindelige, ikke husbygningsuddannede, mennesker, når vi skal bage og bygge kagehuse. Ikke nok med fedteri og dej og umulige unger, man skal nemlig også skære de der kagestykker til i den rigtige størrelse og samle dem... nej, det kan næsten ikke lade sig gøre.

Medmindre du har en perfekt skabelon til dit kagehus. Så er hele konstruktionen klaret på et kvarter, eksklusive bagningen. Formene har sågar færdige huller, så du nemt kan hægte delene sammen - det er altså ikke nødvendigt at klistre dem sammen. For juleforberedelser har man jo naturligvis hørt om, men det er ikke så dumt at få mere tid til at nyde julen og bruge mindre tid på forberedelserne.

Fakta om CutterKit Kagehus

  • Enkel skabelon til dit kagehus, nemmere end at følge en tegning
  • Du hægter nemt delene sammen uden f.eks. at skulle bruge smeltet sukker
  • Det færdige hus måler ca. 26 cm i længden og 14 cm i bredden
  • Skabelon fremstillet af plast

Find andre lignende gadgets!

1 anmeldelse

Dejligt nemt

skrevet 25/12-2012 af Emma L.

Jeg havde forventet at jeg ville bande over mit kagehus da jeg samlede det julemorgen, men skabelonerne er lavet så huset nemt sættes sammen. Få problemer med at nogle huller ikke passede sammen, men [...]

7 af 7 personer synes denne anmeldelse var brugbar

Synes du at denne anmeldelse var brugbar? Ja / Nej

Andre har også kigget på

Tilbage til toppen