Fri fragt til pakkeshop ved bestillinger over 499kr
Vis større billede

Dart Coat Hooks

Lækkert designede i rustfrit stål er disse pile udstyret med skruer i stedet for en spids, så de er nemme at montere på væggen og bruge som knagerække.

Dette produkt er udgået og det kan derfor ikke længere bestilles

Hvem er det lige, der har besluttet, at knagerækker ikke må være smarte? De skal åbenbart altid se ud som lige rækker af knager på en planke. Rigtig kedelige er de. Men heldigvis har CoolStuff altid totalt styr på det seneste nye inden for knagerækker. Netop nu kan vi f.eks. tilbyde disse fine og sjove dartpileknagerækker.

Lækkert designede i rustfrit stål er de udstyret med en lille skrue i stedet for en skarp spids, så de er nemme at montere på væggen. Og, ja, vi ved, at I næsten ikke kan vente med at sætte dem i nærheden af hinanden, så det ser ud som om, at I har ramt bullseye, men det er faktisk smartere at montere dem lidt på afstand, så kan man nemlig hænge mere tøj op på dem!

Fakta Nagerækker
  • Længde: 18 cm
  • Diameter: 4 cm
  • Materiale: Rustfrit stål
  • En pakke indeholder tre knager

Find andre lignende gadgets!

Indsendte billeder og film

Vis større billede

1 anmeldelse

Fede knager :)

skrevet 18/10-2011 af Trine

da jeg så dartpile-knagerne i virkeligheden blev jeg imponeret. de ser ud i virkeligheden som på billederne. det er flotte og ligner også pile. de er lidt dyre men man får jo også 3 knager. alt i alt [...]

8 af 16 personer synes denne anmeldelse var brugbar

Synes du at denne anmeldelse var brugbar? Ja / Nej

Andre har også kigget på

Tilbage til toppen