Fri fragt til pakkeshop ved bestillinger over 499kr
Vis større billede

ION Block Rocker Bluetooth IPA56/IPA66

Bærbar forstærker og højttaler med en fed lyd! Tilslut blot din MP3-afspiller eller en anden lydkilde og skru op for lyden, så er du i gang. Indbygget batteri, der holder i over 12 timer!

Dette produkt er udgået og det kan derfor ikke længere bestilles

Gør enhver strand, have, stue, begivenhed eller park til det ultimative feststed med denne forstærker og højttaler! Du skal blot tilslutte telefon via bluetooth eller din MP3-afspiller eller en anden lydkilde og skrue op på volumenknappen, så er du i gang. Takket være det indbyggede batteri kan den trådløse højtaler afspille musik ledningsfrit i over 12 timer!

Hvordan transporterer man så en kraftbasse som dette system på 10 kg? Det er da ikke noget problem! Kassen har bærehåndtag, indbyggede hjul og teleskophåndtag, så den nemt kan bæres eller rulles. Den robuste udførelse med aluminium- og trækonstruktion gør systemet til en pålidelig følgesvend til fester og under transport!

Block Rocker har indgange, så du kan tilslutte din MP3-afspiller eller andre lydkilder, den medfølgende mikrofon af høj kvalitet, instrumenter som f.eks. en elguitar eller et keyboard. Hvis du anvender USB-indgangen, kan Block Rocker oven i købet oplade dine enheder, mens den spiller! Systemet har naturligvis separate volumenknapper til samtlige lydindgange samt en mastervolumenknap, så du frit kan styre lyden! Med den medfølgende mikrofon kan du f.eks. tale til dine gæster på høj volumen, samtidig med at du afspiller dæmpet baggrundsmusik. Er også perfekt til karaoke! Og har du svært ved at bestemme dig om hvilket musik I vil høre, så har den også indbygget AM/FM-radio, så du kan høre radio i stedet!

Men hvad med lyden, hvordan er lydkvaliteten? Jamen, du vil ikke blive skuffet! Vi nævnte den solide konstruktion og vægten på 10 kg - så der er altså ikke tale om en plasttingest, som ikke kan noget! Block Rocker har en kraftig indbygget forstærker og 2-vejs højttalere, som giver en flot lyd med godt med bas, også når der er skruet højt op for lyden. Bashøjttaleren er 8" og effekten ligger på maks. 22W eller 18W RMS med 1% THD - hvis det nu lige skulle sige dig noget. Vi vover at påstå, at der ikke findes andre systemer, som kan give en så god lyd og har så mange funktioner til en så rimelig pris!

Block Rocker blev anmeldt i det tekniske tidsskrift M3 i et dobbeltopslag i august 2008. Produktet fik 8 ud af 10 i karakter samt udmærkelsen "M3 anbefaler!"

Fakta om ION Block Rocker Bluetooth IPA56/IPA66

 • Block Rocker - nu tilbage i Bluetooth version med 12 timers batteritid! Stream musikken trådløst fra din smartphone, tablet eller anden bluetooth musik-enhed. Både indendørs og udendørs!
 • Fed lyd med god bass, selv når du spiller højt, rigtig højt!
 • 53,5 x 35,5 x 48,5 cm
 • Vægt: ca 10 kg
 • Block Rocker BT IPA56/IPA66 er robust designet til at nemt klare en tur på festivallen!
 • Fave: Sort (IPA56) eller Hvid (IPA66)
 • Spilletid: over 12 timer
 • Ladetid: Cirka 6 timer
 • Bemærk at for at nå en lang batterilevetid, så følg altid de medfølgende instruktioner.
 • Indgange til microfon, instrumenter og andre lydkilder
 • USB-indgang til opladning af smartphone eller andet
 • Bærehåndtag på siderne, hjul og udtrækshåndtag
 • Indbygget AM/FM-radio og antenne
 • Effekt: 22W max, 18W RMS med 1% THD
 • Frekvenskurve: 77Hz~ 20kHz +/- 3dB

Indsendte billeder og film

Vis større billede

6 anmeldelser

Sortering:

Glimrende product

skrevet 08/05-2013 af netplr

Dette er en iphone & iPad boombox. Virker problemfrit med Bluetooth Dog er lyden ikke i top klasse, det kan man dog heller ikke forvente til den pris. Men ellers et komplet produkt.

13 af 19 personer synes denne anmeldelse var brugbar

Synes du at denne anmeldelse var brugbar? Ja / Nej

Alt i orden

skrevet 07/06-2013 af Bob

Super forløb hele vejen. Højtaleren var i restordrer, men jeg blev skrevet op og via mail fik jeg besked da den kunne købes. Jeg bestilte, betalte og få dage senere blev højtaleren leveret. Så al[...]

11 af 17 personer synes denne anmeldelse var brugbar

Synes du at denne anmeldelse var brugbar? Ja / Nej

Lever op til forventningerne

skrevet 14/06-2013 af HrPpulsen

ION blocker levede op til forventninger, da jeg fik testet den. Lang spille tid på batteriet, Bluetooth opkobling uden problemer. Afspilningen af mikrofon og musik samtidigt fungerer fint. Eneste pro[...]

15 af 16 personer synes denne anmeldelse var brugbar

Synes du at denne anmeldelse var brugbar? Ja / Nej

Perfekt

skrevet 21/03-2014 af danmik2

Alt var bare som det skulle. Højtaleren blev leveret på posthuset som planlagt. Og den fungerer perfekt. God lyd!

7 af 7 personer synes denne anmeldelse var brugbar

Synes du at denne anmeldelse var brugbar? Ja / Nej

Fantastisk

skrevet 26/03-2014 af Nicklas hansen

Dette er en fantastisk højtaler, for personen som elsker at høre musik, og vil havde muligheden for at kun dele den med andre, når man er på tur. Dejlig nem at transportere rundt, og med fantastisk l[...]

7 af 9 personer synes denne anmeldelse var brugbar

Synes du at denne anmeldelse var brugbar? Ja / Nej

Det sgu okay godt

skrevet 08/04-2014 af Dennis Poulsen

Jeg vandt et gavekort i marts på 2000 kr. og valgte med det samme på at bruge kortet på ion block rocker'en. Den er det værd. Jeg elsker at den bruger bluetooth forbindelse. For en doven person [...]

9 af 9 personer synes denne anmeldelse var brugbar

Synes du at denne anmeldelse var brugbar? Ja / Nej

Andre har også kigget på

Tilbage til toppen