Fri fragt til pakkeshop ved bestillinger over 499kr
Vis større billede

LED brusehoved med termometer

Er vandet koldt, lyser brusehovedet blåt, er det varmt bliver det rødt. Samtidig vises vandets temperatur på LCD-displayet. Smart? Smart!

Dette produkt er udgået og det kan derfor ikke længere bestilles

Vand! Så praktisk på så mange måder. Man kan drikke det og bade i det, fryse det og have det i en drink. Man kan gøre ting våde, og man kan ikke mindst gøre ting rene. Sig selv, for eksempel. Den eneste egentlige ulempe, der er ved vand, er at det er meget svært at afgøre, hvor varmt eller koldt det er, hvilket frem for alt er besværligt, når man skal stikke sine forskellige kropsdele ind under en brusestråle for at mærke efter. Iskolde valgfrie kropsdele er skidt, men skoldede valgfrie kropsdele er endnu værre.

Men ingen valgfrie kropsdele behøver blive hverken iskolde eller skoldede, hvis vandet lyser på en smart og kontrolleret måde, efter hvilken temperatur det har. Man kan forestille sig blåt lys, hvis vandet er under 30 grader, rødt lys mellem 30 og 45 grader og er det over 45 grader, blinker den i rød og blå. Ville det ikke være smart?

Jo, og det synes dette brusehoved også. Det er derfor det lyser med sine elegante LED-pærer i nøjagtigt disse farver ved nøjagtigt disse temperaturer. Og ikke nok med det. Brusehovedet viser desuden den nøjagtige temperatur på et LCD-display, så du med garanti ikke begår nogen temperaturrelaterede fejltagelser!

Fakta om LED brusehoved med termometer

  • LCD-displayet viser temperaturen i celsius (°C)
  • LED-pærerne ændrer farve efter vandtemperaturen
  • Ingen batterier er påkrævet. Systemet drives af vandkraft
  • Med et enkelt greb omstiller du brusehovedet til såkaldt shampoindstilling med kraftigere stråle
  • Størrelse: 27 x 12 x 5 cm
  • Vægt: 330 gram
  • Fremstillet af kromfarvet plastik af god kvalitet

Find andre lignende gadgets!

Ingen anmeldelser endnu

Andre har også kigget på

Tilbage til toppen