Vis større billede

Doctor Who Sonic Screwdriver

The Sonic Screwdriver har reddet flere inkarnationer af doktoren ud af mange vanskelige og skøre situationer. Den her mangler de overnaturlige funktioner, men er fantastisk til at skrue skruer i.

Dette produkt er udgået og det kan derfor ikke længere bestilles

En Sonic Screwdriver har en lang række anvendelsesområder, og de forskellige inkarnationer af doktoren har vel heller ikke været helt enige om, hvad den skal bruges til. Men den har gjort alt fra at dirke en lås op til at eksplodere bomber, til at distrahere Skovox Blitzer, til at tænde lys og meget mere.

Og denne kopi af den 11. doktors Sonic Screwdriver, ja, den kan jo ikke gøre alt det der. Men den er rigtig god til at skrue skruer i, og har hele otte forskellige hoveder! Hoveder, der i øvrigt opbevares inde i skruetrækkeren, når den ikke bruges. Den kan selvfølgelig også lyse og sige lyde!

Fakta om Doctor Who Sonic Screwdriver

  • En rigtig skruetrækker, der ser ud som den 11. doktors Sonic Screwdriver!
  • Otte forskellige hoveder, som opbevares inden i skruetrækkeren
  • Grøn lampe og "sonic" lyd
  • Mål: 21 x 3 cm
  • Vægt: ca. 200 gr.
  • Lys og lyd drives af 3 stk. AG10-batterier (medfølger)
  • Officielt Doctor Who produkt

Kundegalleri #mycoolstuff

Vi elsker at se når i bruger vores gadgets! Tag dit billede med #mycoolstuff , eller upload det direkte, for at deltage i vores månedlige konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr. Læs mere


1 anmeldelse

Dårlig kvalitet

skrevet 16/04-2015 af Claus Felby

Sjov ide, og dyrt produkt. Den er meget svær at adskille og samle, og indsats med fjeder ryger ud hver gang. Batterierne var flade. Kan ikke anbefales.

9 af 9 personer synes denne anmeldelse var brugbar

Synes du at denne anmeldelse var brugbar? Ja / Nej

Andre har også kigget på

Tilbage til toppen