Vis større billede

Hjerte Jellyform

Ægte hjerter er ret seje og fyldt med blod og klistrede, så nu kan vi med glæde tilbyde en herlig hjerteform til at støbe dit eget lækre hjerte af gelé!

Dette produkt er udgået og det kan derfor ikke længere bestilles

"Vejen til en mands hjerte går gennem maven."

Et hjerte er jo i virkeligheden blot et hult muskelorgan, der fungerer som en pumpe. Eller blot og blot - det er selve grundlaget for, at du går rundt derude i verden og er i live. Ellers ville blodet stå helt stille i kroppen på dig. Nedtur!

Og ikke nok med det, for os mennesker er hjertet også det egentlige center for alle de følelser, der er vigtige. Det gælder både kærlighed og sorg. Så jo, det er måske ikke så underligt, at vi har høje tanker om hjertet, og det er sandsynligvis årsagen til, at vi kun sjældent spiser hjerter. Men nu skal der lave om på det!

Da ægte hjerter er ret seje og fyldt med blod og klistrede, er det nu med glæde, vi kan tilbyde en herlig hjerteform til at støbe dit eget lækre hjerte af gelé, som du kan forære til din kæreste, din ven fritids-kannibalen eller hvorfor ikke til din familielæge. Må jeg byde dig på et jelly-hjerte mere? Ja tak, hjertens gerne!

Fakta om Hjerte Jellyform

  • Måler: 15.2 cm x 15.9 x 5.4 cm
  • Jellyformen er fremstillet af hård plast

Kundegalleri #mycoolstuff

Vi elsker at se når i bruger vores gadgets! Tag dit billede med #mycoolstuff , eller upload det direkte, for at deltage i vores månedlige konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr. Læs mere


1 anmeldelse

Hurtig levering

skrevet 05/03-2012 af Yunie

Hurtig levering fra CoolStuff og bredt udvalg af sjove ting. Jeg har handlet flere gange herfra og kan kun anbefale.

2 af 4 personer synes denne anmeldelse var brugbar

Synes du at denne anmeldelse var brugbar? Ja / Nej

Andre har også kigget på

Tilbage til toppen