Vis større billede

Period Panties

Menstruation er ikke noget at skamme sig over — det er noget, der skal fejres! Supersmarte trusser med sjove motiver — perfekte til "den" tid på måneden.

Dette produkt er udgået og det kan derfor ikke længere bestilles

Nu 40% rabat!
Før pris: 119kr
Nu: 71,40kr

Menstruationstrusser, det er ikke et helt ukendt fænomen, vel? Du har selvfølgelig også et par, ikke? Men sidder du nu og ligner et spørgsmålstegn og undrer dig over, hvad fanden menstruationstrusser er for noget, så kan en forklaring være på sin plads: Mange kvinder har af forskellige grunde specielle trusser, som de bruger, når de har menstruation. Det kan være, at man er bange for at ødelægge sine almindelige trusser, at man vil have det ekstra behageligt, eller at det ikke føles som nogen god idé at have fine trusser på, når man har menstruation, fordi man samtidig føler sig lidt nedtrykt.

Period Panties er supersmarte trusser med sjove menstruationsmotiver – perfekte at have på lige netop på den tid af måneden! Hvorfor skamme sig over noget så naturligt, når du i stedet kan fejre det?

Menstruationstrussernes skaber Anthony Hall fik idéen af sin kæreste. Hun tilhører den gruppe af kvinder, der foretrækker ikke at have sex, mens hun har menstruation – og ikke at skulle forklare det hver gang. Hvis du er en af dem, kan Period Panties fungere som et tydeligt og udramatisk signal. Men fremfor alt kommer du til at udstråle fashion under bæltestedet.

Fakta om Period Panties

  • Supersmarte trusser til når du har menstruation! Eller når du har lyst!
  • OBS: En del kunder oplever at de er små i størrelsen, så vælg en str. større end du normalt ville have valgt
  • Dobbelt lag stof i skridtet
  • Materiale: 95 % børstet bomuld, 5 % elastan
  • Anses som værende et hygieine-produkt (se købsvilkår ang. bytteret på hygieine varer)

Kundegalleri #mycoolstuff

Vi elsker at se når i bruger vores gadgets! Tag dit billede med #mycoolstuff , eller upload det direkte, for at deltage i vores månedlige konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr. Læs mere


2 anmeldelser

De er godt nok små ...

skrevet 21/04-2015 af Joen

... men de sidder godt på. Hvem elsker ikke Grumpy Cat. Perfekt som "periode"-trusser, også til voksene

3 af 4 personer synes denne anmeldelse var brugbar

Synes du at denne anmeldelse var brugbar? Ja / Nej

Meget små

skrevet 18/05-2015 af msk

Trusserne har et mega fedt design, og er virkelig skarpe i farverne. Jeg er en 38 og bestilte dem i large, og de er altså desværre stadig for små!

5 af 8 personer synes denne anmeldelse var brugbar

Synes du at denne anmeldelse var brugbar? Ja / Nej

Andre har også kigget på

Tilbage til toppen