Vis større billede

Piggy Back Donald Trump

Hop op på ryggen af verdens mægtigste mand, når det er tid til udklædningsfest eller Halloween! Når du har Piggy Back-kostumet på, ser det ud, som om præsident Donald Trump har løftet dig op på sine skuldre!

5,0
389,-
Piggy Back Donald Trump - One-Size
One-Size
389,-
I øjeblikket udsolgt

Der hviler en hel del ansvar på skuldrene af verdens mægtigste mand – at påstå andet ville være FAKE NEWS! Med det her kostume lægger du endnu mere tyngde på præsident Trumps skuldre – nærmere bestemt hele din kropsvægt! Føler du, at du er klar til at overtage rollen som præsidentens vejviser, er det bare om at hoppe op!

Når du tager Piggy Back-kostumet på, skabes den illusion, at dine ben tilhører præsidenten, mens overkroppen er din egen. Resultatet er et kostume, der garanteret vil gøre en hvilken som helst udklædningsfest eller Halloweenfest Great Again – at blive båret frem af manden med verdens mest omtalte frisure er kun meget få forundt! Lad præsidentens små hænder vise vejen, når du styrer ham mod det Hvide Hus (eller mod vennernes fest, valget er dit)!

Fakta om Piggy Back Donald Trump

 • Kostume, der får det til at se ud, som om du sidder på Donald Trumps ryg – perfekt til Halloween og udklædningsfester!
 • Perfekt når du vil gøre udklædningsfesten Great Again!
 • Kostume til voksne
 • One size
 • Materiale: Polyester
 • Vaskeanvisning: Skal renses
 • Pakken indeholder:
  • Piggy Back Donald Trump onepiece med sko-overtræk og falske ben
 • Bemærk, at trøjen ikke medfølger, og at kostumets falske ben skal fyldes ud, brug f.eks. avispapir eller sammenrullet tøj!

Kundegalleri #mycoolstuff

Vi elsker at se når i bruger vores gadgets! Tag dit billede med #mycoolstuff , eller upload det direkte, for at deltage i vores månedlige konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr. Læs mere


1 anmeldelse

Bedre end forventet, skaf noget skum til benene

skrevet 16/07-2018 af Alezaa

Ansigtet synes jeg var forbløffende vellignende :) Benene skal selv fyldes og til dette formål brugte jeg noget skum jeg havde fra gamle sofapuder. Det kan stærkt anbefales at skaffe noget skum, d[...]

3 af 3 personer synes denne anmeldelse var brugbar

Synes du at denne anmeldelse var brugbar? Ja / Nej

Andre har også kigget på

Tilbage til toppen