Se Årets flotteste Julekalendere her

We have
just the thing

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv

Snug Rug Strandhåndklæde

Art.nr 18524

Efter dukkerten er der selvfølgelig et stort og dejligt håndklæde, der venter på dig! Strandhåndklædet fra Snug Rug er perfekt til alle sommerens badeudflugter, og det bløde mikrofibermateriale absorberer fugten og tørrer derefter hurtigt. Vælg mellem flere farver.

179,-

Varebeskrivelse

Hvor varmt vandet end er, er der en meget stor risiko for, at du både er våd og kold, når du kommer op efter dukkerten. Den bedste måde at tackle problemet på er naturligvis med et stort og blødt håndklæde, og strandhåndklædet fra Snug Rug passer perfekt, uanset om du hænger ud ved havet eller ved poolen.

Håndklædets størrelse gør det fantastisk at svøbe sig i efter en dukkert i det blå eller for at give masser af plads, når du ønsker at ligge på det. Og hvis du kan lide strandhængeri, vil du også sætte pris på, at sandet faktisk bliver på jorden og ikke klæber til håndklædet. Det hurtigttørrende håndklæde er lavet af mikrofiber, der absorberer fugt på ingen tid og sikrer, at du bliver både tør og varm. De tætte mikrofibre forhindrer, at der opstår dårlig lugt, så dit håndklæde holder sig frisk længere. Håndklædet er let og praktisk at have med og du får også et dejligt lille etui, der gør det ekstra let at pakke ned i tasken.

Til badeanstalten, camping, fitness eller udflugt - det store mikrofiberhåndklæde fra Snug Rug er velegnet til dig, der følger rådene fra Hitchhiker's guide til galaksen og altid har et håndklæde med dig!

Fakta om Snug Rug strandhåndklæde

  • Stort og hurtigttørrende håndklæde, perfekt til strand, pool og fitnesscenter!
  • Blødt mikrofiberhåndklæde, der hurtigt absorberer fugt og tørrer ca. 4 gange hurtigere end et almindeligt bomuldshåndklæde
  • Kompakt designet med et praktisk etui til transport af håndklædet
  • Vælg mellem flere forskellige farver
  • De tætte mikrofibre forhindrer, at der opstår dårlig lugt, så dit håndklæde holder sig frisk længere. Takket være fibrene kan forurenende stoffer og bakterier også opfanges, hvilket forhindrer, at de spredes videre til andre
  • Mål: 90 x 200 cm
  • Vægt: 400 gram
  • Materiale: mikrofiber (80 % polyester og 20 % polyamid)
  • Vaskeanvisning: tåler maskinvask

Art.nr

18524

Brand

SNUG RUG

Trustpilot
Fri fragt ved køb over 499,-

Gælder de fleste fragtformer

1-2 dages levering

Gælder alle standart produkter

90 dages returret

og dansk kundeservice

planet