Find din yndlingsjulekalender allerede nu!

coolstuff logo

We have
just the thing

Julekalender til Sofakartofler

Art.nr 19048

Gen julestressen væk med træning i december! Denne julekalender til sofakartofler er en træningskalender, som hver dag foreslår tre forskellige øvelser. Lav en af dem og lad op til julen ved at få lidt bedre kondition og nogle ekstra muskler, før tiden er inde til at kaste sig over julemaden!

99,-
  • Er dette en gave? Få den sendt direkte til modtageren!
  • Denne vare kan desværre ikke pakkes ind

Varebeskrivelse

Hvert år er det det samme: julestressen kulminerer i masser af julemad, bjerge af juleslik og sofahængeri med hele den store familie. Tæt fulgt af det fortærskede nytårsløfte, at i januar skal du for pokker få styr på dit liv og begynde at træne. Skal det være sådan igen i år? Selvfølgelig ikke. Med julekalenderen til sofakartofler har du chancen for at brænde de ekstra kalorier af før jul, så du med god (nåja!) samvittighed kan sætte Anton Bergh æske nummer tre til livs helt på egen hånd. Med i købet får du lidt bedre kondition og også nogle ekstra muskler.

Præcis som en almindelig julekalender indeholder julekalenderen til sofakartofler 24 låger, men bag hver låge i denne kalender finder du tre fysiske aktiviteter i stedet for stykker af chokolade. Vælg en af aktiviteterne og lav den i løbet af dagen. Eftersom decemberstressen er betydelig, har hver dag både kortere og mere tidskrævende øvelser. Træningskalenderens øvelser passer til de allerfleste, uanset om du er en rigtig sofakartoffel eller en lidt mere veltrænet sofakartoffel. Du kan enten anvende kalenderen selv eller sammen med din partner eller din træningskammerat. Og når januartrætte tabere slæber sig af sted til fitness første uge i januar, er du allerede i gang med en ny træningsrutine, som varer betydeligt længere end deres fortærskede nyårsløfter!

Tjek vores anderledes og sjove julekalendere!

Fakta om Julekalender til Sofakartofler

  • Kom i form i god tid før jul med denne trænings-julekalender!
  • Hver låge giver tre alternativer til fysiske aktiviteter – vælg mellem noget kort og enkelt eller noget lidt mere tidskrævende
  • Aktiviteterne er udformet, så de passer til de allerfleste uanset alder og træningserfaring
  • Anvend kalenderen selv eller sammen med din partner, træningskammerat eller en fellow sofakartoffel
  • Bemærk, at al tekst i kalenderen er på engelsk
  • Mål: 29,7 x 20,9 x 0,3 cm (ombøjet)
  • Vægt: cirka 140 gram
  • Materiale: pap

Anmeldelser

Viser 0 a 0

Ingen anmeldelser endnu

du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

Stand with Ukraine Hashtag

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv