Lad op inden ferien med sommerting!

coolstuff logo

We have
just the thing

Vælg og vrag frit mellem vores 3 for 2 varer; køb 3, betal for 2

Se alle vores 3 for 2 varer

Plop It! Fidget Toy

Art.nr 18270

Kram fidgetlegetøjet Plop It! i hånden. Se hvordan de to sugepropper sidder fast i hinanden, og slap derefter af i hånden for at frigøre et uimodståeligt PLOP, når sugekopperne slipper deres greb! Plop It! er et perfekt stresslegetøj til rastløse hænder.

35,60
  • Du kan sende denne gave færdigt indpakket
  • Er dette en gave? Få den sendt direkte til modtageren!

Varebeskrivelse

Kliketi-klik. Blip-blop. Viketi-vik. Uanset om dine hænder klikker distræt på en blyant, trommer på bordet eller jonglerer med småting på skrivebordet, kan vi være enige om en ting: rastløse fingre finder en meget speciel tilfredsstillelse i ting, der både bevæger sig og giver lyder fra sig! Og nu er det tid til at opdage en ny yndlingslyd, nemlig PLOP! Det sjove fidget-legetøj Plop It! er næsten umuligt at lægge fra sig, når du først har fået fat i det!

Plop? Ja, forestil dig den skønne lyd af en sugekop, der løsner sig - præcis sådan lyder Plop! Fidget-legetøjet passer perfekt i din hånd, er lavet af blød silikone og udstyret med to sugekopper. Når du krammer Plop It! i hånden, sætter sugekopperne sig fast i hinanden, og når du slipper taget, giver stresslegetøjet et vanedannende PLOP, når sugekopperne løsnes fra hinanden. Klem fidget sammen, slap af i hånden og kontroller nøjagtigt, hvornår det skønne plop skal komme. Plop. Plop. Ploppetiploplop. Vi sagde jo, at det er umuligt at lægge det fra sig!

Du er langt fra alene om at ønske at pille ved noget, mens du spekulerer og koncentrerer dig! Tjek mere fidget-legetøj, som det er helt umuligt at holde op med at pille ved!

Fakta om Plop It! Fidget Toy

  • Hold rastløse fingre beskæftigede af fidget-legetøjet Plop It!, som afgiver et skønt plop, når du klemmer det!
  • Klem stresslegetøjet i din hånd, så de to sugekopper sidder fast i hinanden, og slap derefter af i hånden for at kontrollere, hvornår ploppet skal komme
  • Sælges i 1-pak, vælg mellem flere farver
  • Mål: 6 x 6 x 1,2 cm
  • Vægt: 32 gram
  • Materiale: silikone
  • Anbefales fra 8 år. Ikke egnet til børn under 3 år, indeholder smådele

Anmeldelser

Viser 0 a 0

Ingen anmeldelser endnu

du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

Stand with Ukraine Hashtag

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv