Er du blogger og vil du blogge om CoolStuff.dk?

Så kan du måske samarbejde med CoolStuff.dk!

Hos CoolStuff kan vi godt lide at læse blogs. Vi elsker blogs og andet der er skrevet med hjertet og af ren og skær interesse

Har du en blog, hjemmeside, Facebook page, Youtube kanal eller en Instagram account? Vi synes det er rigtig fedt når bloggere skriver om os og vores gadgets, og vi er altid åben overfor forslag om samarbejde! Her kommer nogle forslag til hvordan vi kan hjælpe, men tøv ikke med at kontakte os om du har dine egne ideer eller spørgsmål!


Tipse om vores gadgets

Du kan gøre frit brug af vores billeder, videoer og produktbeskrivelser til at skrive om vores gadgets så længe du linker til os.

Teste gadgets

Vil du teste eller anmelde noget vi sælger? Vi hjælper gerne med at sende produkter og vi blander os naturligvis ikke i hvad du synes om dem eller hvad du vælger at skrive på din blog. Vi kan bedst lide ærlige bloggere! Eftersom det koster os penge at sende produkter, så må vi desværre have visse krav til hvor populær en blog skal være før vi kan sende vare. Kontakt os gerne via mailen nedenfor, og så vender vi tilbage til dig!

Konkurrencer

Mange bloggere kan godt lide at lave konkurrencer og give ting væk til deres læsere. Vi hjælper gerne med priser, konkurrenceideer, feedback etc hvis det er noget vi synes lyder interessant. Præcis som ved test af produkter så må vi dog have krav til hvor populær din blog skal være før at du kangive vores produkter væk igennem en konkurrence..

Kriterier for samarbejde

Vi samarbejder med alle typer blogs/Youtube kanaler, så uanset om du har fokus på mode, mad, din hverdag eller noget helt vildt, som fx ornitologi, så er der en god chance for at vi kan lave noget sammen. For at det skal være interessant for os, skal det selvfølgelig være en blog som har en del læsere og som er relevant for CoolStuff. Vi arbejder primært med blogs som har en vis størrelse, og som har eksisteret i over 1 år. Vi vurderer fra gang til gang om et samarbejde er relevant og hvor mange produkter vi kan give - Vi kan ikke garantere at vi samarbejder med alle der kontakter os.


Du er altid velkommen til at kontakte os på info@coolstuff.dk, hvis du er interesseret i et samarbejde. Da vi får MANGE henvendelser er det meget vigtigt at din mail indeholder følgende:


  • Link til blog og andre kanaler
  • Ca. hvor mange besøgende/følgere/subscribers/fans mm. du har
  • Hvor lang tid du har blogget
  • Hvad dit overordnede tema er/hvad du skriver om
  • Hvad du kunne tænke dig samarbejdet skal gå ud på


OBS: Desværre er det ikke muligt for os at svare alle som vil blogge om os og vore produkter. Vi svarer derfor i de tilfælde hvor vi ser bedst mulighed for et samarbejde som gavner begge parter!