Dreven E-commerce ansvarlig

CoolStuff har som mål at tilbyde sine kunder de cooleste, sjoveste og mest innovative gadgets på markedet gennem internetsalg. Vi ekspanderer kraftigt og søger nu nye medarbejdere.

Til vor kontor i Malmø søger vi en dreven E-commerce ansvarlig vis hovedfunktion er at sikre vores e-commerce på danske marked. Du får ansvar for udarbejdelse af al information på vores danske hjemmeside såsom kampagner,justering af web-indhold samt en vis oversættelse. Du varetager også betalingsløsninger, webannoncering og PR på det danske marked. Endvidere indebærer dit arbejde at bibeholde og udvikle nyt samarbejde og nye kontakter i Danmark.

For rette person er der gode udviklingsmuligheder.

Erfaringer med e-commerce eller lignende erfaring fra Internet-området er et krav. Har du tidligere arbejdet med PR er dette værdsat.

Som person er du en dreven og initiativrig person med meget godt kendskab til det danske marked. Du er detaljeret og selvkørende i dit arbejde og drives af at finde effektive løsninger og gennemføre nye idéer. Du har et ungdommelig sind og er initiativtagende i en gruppe.

Da arbejdet er rettet mod det danske marked stiller det krav til evnen for korrekt og tydelig dansk både mundtligt og skriftligt. Flydende sprogkundskaber i dansk er derfor et krav. Vi ser derfor også at du har gode kundskaber i svensk og engelsk.

Udvægelse sker løbende indtil d. 26. april 2009.

Er du personen for jobbet, så send din ansøgning til ter@temp-team.se allerede i dag. Mærke: E-commerce ansvarlig – 2756. Kontaktperson: Therese Erlandsson