Favoritprodukter

Vi ved, hvilke produkter der er jeres favoritter, men nu har vi egentlig tænkt os at sige vores mening. Hermed præsenterer vi derfor vores personlige favoritter sammen med fotos af os! (for højtopløste versioner egnet til trykning af store idol-plakater, kontakt venligst kundeservice!)

Eric Rydhög, lager

Favoritprodukt?
Laserpod! Jeg kan godt lide Laserpoden pga. dens hyggelige lyseffekter. Desuden får den mig til at slappe af. Jeg bruger den uden toppe og glasplade.

Kajsa Knapp, indkøb

Favoritprodukt?
laptopCooler! Det har længe været mit favoritprodukt i vores sortiment! Jeg bruger den hver dag hjemme i sofaen eller på sengen. Den køler virkelig lårene godt og gør, at min laptop har det godt, og at ventilatoren ikke kører på fulde omdrejninger.

Adam Mikkelsen, pakking

Favoritprodukt?
High Cube! Alle kan vel lide udfordringer? Det kan jeg i hvert fald. Derfor er High Cube mit favoritprodukt. Man får virkelig valuta for pengene, da det for de fleste af os tager rigtig lang tid klare samtlige niveauer. Lykkefølelsen efter at have klaret et niveau, lige efter at man har konstateret, at det er umuligt, kan ikke beskrives med ord. Man bliver aldrig træt af produktet. Når man endelig klarer det sidste niveau, er det meget sandsynligt, at man har glemt, hvordan man skal gøre for at klare det første. High Cube er også meget velegnet til, at man sammen med sine venner forsøger at løse den, f.eks. når serveren er nede.

Patrik Weiland, kundeservice

Favoritprodukt?
iPlayer! Jeg har altid haft en stor svaghed for "Lego" byggeklodser. Nu har vi endelig fået en MP3-afspiller, som spiller din musik. Fed lyd og utrolig brugervenlig. Det bedste ved den er, at den koster 348,- inkl. 2GB hukommelse. Den nye Ipod-killer?

Pontus Persson, programmering

Favoritprodukt?
Mirakelfrugt! Tabletter, der manipulerer smagsløgene - alene mystikken gør disse piller til en favorit!

Gustaf Örberg, butik

Favoritprodukt?
Pro Flying Ring! Jeg ved ikke hvorfor, men jeg har altid elsket at kaste ting langt, og en ting, man kan kaste så forbandet langt, at det næsten er for underligt, må vel være svaret på alle ens bønner. Jeg ved ikke, hvorfor jeg har det sådan, det må man hellere spørge en psykolog om. Hvad angår mere seriøse produkter, er BlockRockeren i en klasse for sig. Sejt tryk, virkelig brugbar og med en høj gadgetfaktor. Med disse to tingester føles livet som alt andet end meningsløst.

Christian Omander, indkøb

Favoritprodukt?
Sunrise System 250! Det er ren tortur, når vækkeuret ringer i et kulsort værelse. Om vinteren er det derfor ren optur med et vækkeur, der gradvist øger lysstyrken og gør det meget mere behageligt at vågne!