Interview med Anders Andersen

Fortæl om dine arbejdsopgaver, hvad er det du skal lave?

Ja, den største opgave bliver at gøre CoolStuff til den største og bedste gadget pusher i Danmark. Jag skal stå for annoncering på Adwords, Facebook, igangsætte samarbejder med forskellige websider og medier i Danmark.

Hvad var det som gjorde at det var dig der fik jobbet?

Jeg har arbejdet med e-handel og synes det er spænende. E-handel er fremtiden!

Troede du at du ville få jobbet da du søgte det?

Øhh... (tænker længe). Jag tænkte at jag havde en chance, en god chance for at få jobbet. Jag tænkte at det var et job som passede mig perfekt, men man er altid usikker på om man får det job man søger.

Nu har du arbejdet her i to uger, noget specielt som har været anderledes end hvad du forventede dig?

Øhh... (tænker endnu længere) Nej, det har været præcist som jeg forventede – Sjovt, udforende og spænende. Altså på en god måde - det har været som jag forventede mig på en god måde!

Hvordan kommer kunderne til at mærke at du er begyndt og arbejde hos CoolStuff?

For det første kommer CoolStuff til, at blive mere synlige i Danmark. For det andet så kommer CoolStuff til at tage os bedre af de danske kunder. Jeg mener at de danske kunder skal være de vigtigste kunder i CoolStuff!

Hvad har været det sjoveste indtil nu?

Det var nok at teste hoppestylterne FlyJumper. Ret sjov at test gadgets på jobbet

Og kedeligste?

Vi har ikke solgt så meget i Kristi Himmelfarts dagene i Pinsen. Vældig trist. Og for resten, at min nye computer driller med blåskærm

Hvad er dit favoritprodukt?

Supermagneterne!

Hvorfor?

Fordi der er så imponerende kraftige. Jeg synes ekstrem produkter er sjove!

Hvad laver du i din fritid når du ikke arbejder på CoolStuff?

Jeg spiller fodbold, går i parken, griller, slapper af, eller er sammen med min kæreste i København. Også laver jeg alle mulige sportsgrene som man kan tænke sig til.

Og til sidst, har du noget du vil sige til vores kunder?

Øhhh... (verdens længste pause) Jeg håber at kunderne synes CoolStuff er den butik der har de sjoveste produkter, præcis som jeg gør. Også håber jeg at butikken bliver endnu bedre nu hvor jeg kommer til, at arbejde på den. Kom endelig med input hvis I har ideer til hvordan butikken kan blive bedre

Vi takker Anders for interviewet! Har du nogle forslag til hvordan CoolStuff.dk kan blive bedre eller vil i kontakt med Anders så kan du maile til anders.andersen@coolstuff.dk!