Tak fordi du handlede hos os!

Tak for din ordre!

Din ordre er nu modtaget og vi har sendt en ordrebekræftelse til din e-mail. Hvis du ikke får en mail, så tjek dit spamfilter. Du kan følge din ordrestatus her.


Følg os på Google+

Følg os og få tips om nye produkter.

Like os på Facebook og få seneste nyt

Synes du godt om CoolStuff.dk? Så sørg for også at gøre det på Facebook! Du får de nyeste gadgetnyheder først, du får mulighed for at deltage i kampagner og tilbud og ikke mindst sjove konkurrencer.



Vi tilbyder 90 dages fortrydelsesret, såfremt varen leveres tilbage i væsentlig samme stand og mængde. Hvis det har været nødvendigt at åbne emballagen for at teste produktet gælder fortrydelsesretten stadig. Fortrydelsesretten er gyldig fra det tidspunkt, kunden modtager sin vare. Hvis du vil gøre brug af din fortrydelsesret, skal du give besked til os på mail eller telefon så snart du ønsker at gøre brug af denne, og herefter bedes du sende varen tilbage med GLS i forsvarlig indpakket tilstand sammen med kvitteringen og en bemærkning om, at du vil gøre brug af din fortrydelsesret. Du er som kunde ansvarlig for returfragten. Ved brug af din fortrydelsesret betaler vi hele købessummen tilbage. Husk at angive, hvordan vi skal overføre pengene til dig, eller om du ønsker en tilgodebevis.


Returadresse:
CoolStuff
c/o GLS Denmark
Højager 2 - 4
2630 Tåstrup

Ps: Kontakt venligst kundeservice inden du sender din vare retur


24 måneders reklamationsret
Det er vigtigt for os, at de varer, du modtager, er fejlfri ved leveringen. Du har 2 års reklamationsret på samtlige produkter. Hvis du skulle modtage en defekt vare, så bedes du kontakte os hurtigst muligt og give en detaljeret beskrivelse af fejlen. Efterfølgende vil det være muligt at få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette forudsætter selvfølgelig at reklamationen er berettiget og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.