CoolStuff Kundeservice - Kontakt os her


FAQ - Ofte stillede spørgsmål:

Se vores FAQ - Ofte stillede spørgsmål her, du finder næsten med garanti svar på dit spørgsmål her, hvis du ikke gør, så er du meget velkommen til at kontakte os, så vil vi med glæde hjælpe dig!

Returnering af varer:

Som kunde hos os, skal du selv betale for returfragten, når du returnerer en fungerende vare. Du har tre alternativer, når du vil sende en pakke retur til os:

Alt. 1) Mail os eller ring til os for at købe en print-selv GLS returlabel af os for 49 kr - dette afdrages herefter fra dit returbeløb. Aflever herefter pakken i en GLS Pakkeshop (find din nærmeste pakkeshop her).

Alt. 2) Gå til en GLS pakkeshop og køb selv en almindelig fragtlabel hos dem og afleverer pakken der med det samme* (se priser her).

Alt. 3) Vil du hellere sende pakken retur med et andet fraktselskab end GLS, da ring eller kontakt os på mail for instruktioner.

Husk at vedlægge en seddel hvorpå du skriver dit ordrenummer og hvordan du ønsker dit tilgodehavende udbetalt. F.eks. med en anden vare, gavekort eller pengene tilbage. Pengene bliver refunderet til samme konto som der er betalt med.

Du kan downloade vores returformular her.


Send gerne din returpakke med GLS til:

CoolStuff
c/o GLS Denmark
Højager 2 - 4
0025 GLS Coolstuff

OBS - VIGTIGT: Bemærk at GLS ikke kan tage imod pakker sendt med PostDanmark, så det er yderst vigtigt at du ikke benytter PostDanmark til at sende pakken retur til denne adresse, men anvender GLS som anvist herover. Bemærk også, at det ikke er muligt at aflevere pakken direkte hos GLS - den skal med andre ord sendes fra en GLS pakkeshop.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Kontakt os:

Telefon: +45 32 54 10 30
Man-Fre 08:30-12:00 og 13:00-16.00OBS! Sælgere af markedsføring osv. henvises til kontakt pr. e-mail!

E-mail: kundeservice@coolstuff.dk (spørgsmål om produkter, ordrer, reklamationer m.m.)
info@coolstuff.dk (øvrige henvendelser, eks. sponsorering, markedsføring m.m.)
Kontaktformular: