CoolStuff Film Awards

Deltag i 2010 udgaven af CoolStuff Film Awards - Konkurrencen hvor kreative produktfilm belønes!

    Sådan forløber konkurrencen!
  1. Lav en film der præsenterer et eller nogle af vores produkter på en sjov, skør, professionel, pædagogisk, innovativ, spændende eller på en anden kreativ måde. Vi sætter ikke grænserne, det gør du!
  2. Opload din film igennem nedenstående formular senest den 25. april 2010.
  3. Vi samler de bedste film der er indsendt og ligger dem online på CoolStuff, så I, alle vores besøgende kan stemme om hvilke film der er bedst. De besøgendes stemmer og CoolStuffs jury vægter hver 50% i afgørelsen af hvem der vinder. Afstemningen vil vare i ca. 2 uger, hvorefter vinderen vil blive udvalgt.

    Her er hvad du kan vinde!
  • 1. Præmie: Gavekort til CoolStuff på DKK 20.000
  • 2.-3. Præmie: Gavekort til CoolStuff på DKK 5.000
  • 4.-10. Præmie: Gavekort til CoolStuft på DKK 2.000

Navn
E-mail*
Kommentar

OBS! De indsendte film vil blive publiceret på alle CoolStuffs markeder (Sverige, Danmark & Tyskland) og personer fra alle tre lande vil være med og kunne stemme på vinderen! For at forbedre dine chancer for at vinde, bør du derfor lade vær med at tilføje tekst eller vores logo i filmen eftersom vi ikke heder CoolStuff på alle markeder. Hvis du ønsker tilføje navn på de medvirkende/instruktøren er dette dog helt OK!

Det er fuldt ud tilladt at deltage med mere end et bidrag. Indsendte og uploadede billeder kan anvendes i markedsføring på bl.a. Coolstuff. Eventuel beskatning af gevinsterne betales af vinderne. Film som tidligere har været sendt eller uploadet til os og allerede er publiceret på Coolstuff kan ikke deltage i konkurrencen. Såfremt du har spørgsmål til konkurrencen, er du velkommen til at kontakte kundeservice!