Det sjoveste Halloween kostume? Måske et af vores fjollede Piggy Back kostumer da det ser ud som om du sidder på ryggen af en sulten zombie! Ellers så klæder du og din ven ud i et sjovt par kostume - feste som æg og bacon, eller tetrisklodser! Vores oppustelige kostumer er altid populære, selvom enhjørningen nok er sødere end den er skræmmende. Og hallo, vi har selvfølgelig også Halloween udklædning til børn - alt fra seje prinsesser til minivampyre og skelet!


Vil du være rigtig skræmmende til Halloweenfesten (og ærlig talt, hvem vil ikke det?!) så skal du tjekke ud vores skræk-masker og blodstænkte kostumer! Gør kostumet endnu bedre med sminke, parykker og kontaktlinser - for et super uhyggeligt look! Vampyrtænder, fake blod og Day of the Dead sminke forvandler dig til festens sejeste og mest skræmmende gæst! Pas på at du ikke skræmmer naboens barn som er ude for Trick or Treat!


Psst! Coolstuff har et univers af sjove og smarte gadgets!! Skal du til fest? Du finder sjove dekorationer og festlige gadgets i vores party kategori.