Link til os, så linker vi tilbage

Nu påbegynder vi et samarbejde med Twingly hvilket indebærer, at hvis du linker til nogle af vores sider eller produkter fra din blog, så får du et link tilbage fra samme side!

Fordele for vores besøgende
Længst ned på alle produkt sider findes der nu en liste med link til blogindlæg som der er skrevet om produktet og linket til det. (se f.eks. her) Hvis du vil læse mere om produktet og høre andres beskrivelser kan vores bruger nemt klikke sig videre til blog indlægget. Publiceringen af linket til blogs sker automatisk og vi har naturligvis ingen indflydelse på hvorvidt bloggeren skriver positivt eller negativt om produktet! Alle indlæg er velkommende

Fordele for bloggeren
Når du linker til en side eller et produkt hos os får du et link tilbage fra samme side som den du linker til. Det betyder at du får flere besøgende til din blog som er interesserede i dine blog indlæg! Linket til din blog har samme værdi for dig uanset om det er positivt eller negativt! (Det eneste vi kan gøre er at fjerne link som er spam eller åbenlyst irrelevant for indholdet)

Sådan gør du som blogger
Enkelt! Link til et produkt eller anden side (kategori eller tag) hos os og ping din blog hos Twingly! Nu kommer linket automatisk op på vores side.