Vi søgerCoolStuff søger en Country Manager med ansvar for det danske marked!


CoolStuff er en ung, men veletableret virksomhed med fuld fart på. Vi sælger gadgets i Sverige, Norge, Tyskland, Finland og Danmark og i år 2012 forventer vi totalt at omsætte for ca. 85 millioner kroner. Virksomheden er placeret i Malmø, hvor vi både har lager og kontor. I løbet af sommeren 2012 flytter vi nye, totalt nyistandsatte lokaler som vil give Googleplex baghjul!


Hvis du synes at vi lyder interessante og vil arbejde med en webshop i udvikling, så læs videre!


Beskrivelse af jobbet

Du bliver ansvarlig for en to-cifret millionomsætning, og et marketingbudget der giver dig mulighed for at teste gode ideer af. Du kommer til at arbejde med alle marketingkanaler, som fx search, sociale medier, PR og affiliatemarkedsføring. Du bliver ansvarlig for CoolStuffs brand i Danmark, og for at fortsætte den positive udvikling med alt hvad det indeholder.


Der er stor mulighed for at påvirke jobbet og firmaet, og for den rette er der gode muligheder for at udvikle sig og deltage i større projekter og andre opgaver.


Hvem er du så?

Du har muligvis nogle års erfaring fra online markedsføring og e-handel fra tidligere job eller eget firma, hvor du har skabt gode resultater. Det er vigtigt at du har en god forståelse for hvordan e-handel, og det er helt naturligt for dig at bruge sociale medier.


Stillingen er ret fleksibel og vil blive tilpasset den kandidat vi synes passer bedst ind. Din uddannnelse og baggrund er faktisk ikke den vigtigste. Hvis du brænder for det du gør, har ambitioner og er en person som handler, så passer du ind hos CoolStuff.


Som person er du glad og udadvendt og elsker udfordringer. Derudover skader det selvfølgelig heller ikke at være glad for gadgets!


Søg jobbet!

Vi leder efter en der kan starte d. 1. august. Vi har ikke en egentlig ansøgningsfrist, men vi tager relevante ansøgere til jobsamtale løbende, så skynd dig at søg.


For at søge jobbet skal du sende CV og ansøgning til info@coolstuff.dk.


Hvis du har spørgsmål til jobbet, kan du kontakte den nuværende danske Country Manager Nikolaj Astrup Madsen på nikolaj.astrup@coolstuff.dk.
3 spørgsmål til den nuværende Country Manager Nikolaj


Hvorfor stopper du hos CoolStuff?

Jeg stopper udelukkende fordi jeg skal flytte til udlandet. Hvis jeg stadig skulle bo i Danmark, var der ingen mulighed for at jeg ville give en anden chancen for dette job.


Hvad er det bedste ved jobbet?

Det er et rigtig spændende job, hvor mulighederne er mange. Tingene er ikke så fastlåste, og der er rigtig gode muligheder for at prøve sine ideer af. Der er en god kultur, hvor man har mod på at teste nye ideer, og det tror jeg er vigtigt for firmaets succes. En anden ting der har været sjov, har været at opleve julen, som er utrolig travl. Med lagermedarbejdere døgnet rundt og ekstra folk på kundeservice er der virkelig gang i tingene. Det er noget der skal opleves.

Giv et godt råd til den kommende Country Manager

Jeg tror det er vigtigt at huske på at der er store muligheder for påvirke sit job. Hvis man har en rigtig god idé, som man vil teste af, så skal man gøre det. CoolStuffs produkter giver så mange sjove og gode muligheder, så man skal huske at tænke kreativt og ikke bare gøre det man altid gør!