Sådan leveres din pakke med GLS fra CoolStuff.dk

Fragtomkostninger & levering

Levering sker med GLS. Leveringstiden er 1-2 hverdage. Der findes følgende leveringsmuligheder:
 • Levering til nærmeste pakkeshop (39 kr)
 • Levering hjem til døren (59 kr)
 • Levering til erhvervsadresse (59 kr)
 • Hvis du vælger levering til en adresse, er det vigtigt at du er tilstede til at tage imod pakken ml 07-16. Hvis du ikke er tilstede, efterlades en advisering, om hvilken pakkeshop du kan hente pakken i. Fragtprisen er fast uanset hvor meget du køber. Vi leverer desværre ikke til Grønland og Færøerne fra coolstuff.dk - gå i stedet til coolstuff.com (se footeren).


  Her er en lille guide til, hvordan du kan spore din pakke og afhente den i pakkeshoppen:

  Find din pakke


  Når du har købt hos CoolStuff får du straks efter en ordrebekræftelse. Her kan du trykke på linket til detaljeret ordrestatus for at se nærmere om din ordre. Du kan se info omkring om den er afsendt eller stadig er hos os. Du vil også få en mail fra os når vi har sendt pakken.
  For at se hvor din pakke er, benytter du GLS's track and trace system. Du kan trykke direkte på kollinummeret (forsendelsesnummeret) i den mail du har fået fra os, når pakken bliver afsendt. Så bliver du dirigeret videre til GLS's side.
  Her kan du se om pakken er ankommet til en pakkeshop - og til hvilken - og om den dermed er klar til afhentning.

  Sådan afhenter du din pakke


  Når din pakke er ankommet, får du en sms fra GLS om hvor pakken kan afhentes. Har du mod forventning ikke fået sms, email eller brev om at din pakke er ankommet til pakkeshoppen, kan du tage forsendelsesnummeret og ID med derned, og få udleveret din pakke. Forsendelsesnummeret - også kaldet kollinummer, finder du i ordremailen og afsendelsesmailen fra os.