We have
just the thing

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv

Farsdag

Fars dag er den 5. juni, og det er din fornemste opgave at gøre din far glad på fars dag! Det gør du måske bedst ved at købe en kæmpestor og megadyr gave, fx en Shelby Mustang GT500 fra 1965. Men hvis du ikke har råd til en smuk veteranbil, så er der altid hjælp at hente på CoolStuff. Her har vi masser af gode tips til en gave til fars dag, og vi har nemlig samlet de næstbedste fars dag gave idéer på denne side! Er han handyman? Eller golfspiller? Eller er han måske mere til stærke sager – som i chili? Vi har alt hvad en far kunne tænke sig at mene var gode fars dags gaver!

Gave til fars dag

Fædre skal fejres på fars dag! Der skal kød på grillen og øl i glasset, og gaver på bordet! Far er den bedste i verden! Han har lært dig mange af livets store ting, så nu fortjener han en gods afslappende dag med hygge og gaver. Vi elsker fædre hos CoolStuff – og ville ønske vi kunne fejre dem hver dag! Men det mindste vi kan gøre, er at købe en gave til fars dag

Fars dag gave ideer

Skal du købe Fars Dags gave og vil finde på noget ekstra cool? Føler du dig uinspireret af underbukser og "Verdens Bedste Far" krus? Så er du kommet til det korrekte sted! Her hos CoolStuff finder du masser af anderledes og sjove fars dags gaver som vil få din fars hjerte til at smelte. Hvad er den bedste fars dags gave fra en datter? Alt! Vores sortiment består af både sjove gadgets og mere smarte og praktiske ting.

Vi kan hjælpe dig med at finde en unik gave som vil få din far til at føle sig mere end værdsat. Og uanset om du leder efter gode fars dags gaver til din egen far eller en Fars Dags gave til din papfar, kan du finde noget i vores sortiment som passer. Vi har gaver til grillmesteren, ølelskeren, husvognsejeren og meget mere.

Sorter og filtrer

152 produkter

152 produkter

Magnogrip
99,33
Viser 48 af 152 Se flere produkter
Trustpilot
Fri fragt ved køb over 499,-

Gælder de fleste fragtformer

1-2 hverdages levering

Gælder alle standart produkter

90 dages returret

og dansk kundeservice

planet