Fejr kærligheden – find Valentinsdagsgaverne i dag

coolstuff logo

We have
just the thing

Fars dag

Find din Fars dag gave

Find din fars dags gave inden den 5. juni, da det er fars dag! Det er din fornemste opgave at gøre din far glad på fars dag. Det gør du måske bedst ved at købe en kæmpestor og megadyr gave, fx en Shelby Mustang GT500 fra 1965. Men hvis du ikke har råd til en smuk veteranbil, så er der altid hjælp at hente på Coolstuff. Her har vi masser af gode tips til en gave til fars dag, og vi har nemlig samlet de næstbedste fars dag gave idéer på denne side! Er han handyman? Eller golfspiller? Eller er han måske mere til stærke sager – som i chili? Vi har alt hvad en far kunne tænke sig at mene var gode fars dags gaver!

Gave til fars dag

Fædre skal fejres på fars dag! Der skal kød på grillen og øl i glasset, og gaver på bordet! Far er den bedste i verden! Han har lært dig mange af livets store ting, så nu fortjener han en gods afslappende dag med hygge og gaver. Vi elsker fædre hos Coolstuff – og ville ønske vi kunne fejre dem hver dag! Men det mindste vi kan gøre, er at købe en gave til fars dag.

Fars dag-gave ideer

Skal du købe Fars Dags gave og vil finde på noget ekstra cool? Føler du dig uinspireret af underbukser og "Verdens Bedste Far" krus? Så er du kommet til det korrekte sted! Her hos Coolstuff finder du masser af anderledes og sjove fars dags gaver som vil få din fars hjerte til at smelte. Hvad er den bedste fars dags gave fra en datter? Alt! Vores sortiment består af både sjove gadgets og mere smarte og praktiske ting.

Vi kan hjælpe dig med at finde en unik gave som vil få din far til at føle sig mere end værdsat. Og uanset om du leder efter gode fars dags gaver til din egen far eller en Fars Dags gave til din papfar, kan du finde noget i vores sortiment som passer. Vi har gaver til grillmesteren, ølelskeren, husvognsejeren og meget mere.

Produkter i Fars dag

Sorter og filtrer

268 produkter

268 produkter

SleepPhones
Fra
399,-
Magnogrip
10
129,-
Stirr
229,-
Himitsu-Bako
595,-
Beard Master
149,-
Viser 48 af 268 Se flere produkter
du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

Stand with Ukraine Hashtag

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv