Fejr kærligheden – find Valentinsdagsgaverne i dag

coolstuff logo

We have
just the thing

Valentinsdag

Tid til romatik, kærlighed og hygge? Så husk Valentinsdag som altid er d. 14. februar Uanset om du leder efter en valentinsdagsgave til din kone, mand, eller kærste, så er du havnet det rette sted! Vi har fyldt lageret med gadgets som er perfekt at give til nogen på kærlighedens dag! Selvfølgeligt kan du give en æske chokolade eller en buket blomster - men helt ærligt, så er det ikke særligt unikt. Sats hellere på en guldrose, en hyggelig pude, eller et romantisk spil, som I begge kan nyde.

Find CoolStuff Valentinsdag-tips

Så blev det endelig tiden til at søge land og rige rundt efter en perfekt Valentinsdagsgave til din elskede! Hvor hyggeligt det end lyder, må man jo indrømme, at det er ret svært alligevel. For hvilke Valentinsdags-gaver kan egentlig repræsentere den kærlighed, du nærer for din specielle ven? Nej, her gælder det om at være rigtig snedig og finde på noget uventet og originalt! Al ære og respekt for roser, men livet har jo så meget mere at give end afskårne blomster. Hos os finder du masser af opfindsomme og uventede tips til valentinsdag. Vores roser fx som aldrig visner. Eller hvis du havde tænkt dig at give en Valentinsdag-bamse, hvorfor så ikke give en hel buket med nuttede bamser?

Mere kærlighed til folket!

Kærlighed kommer (heldigvis) i så mange forskellige former og konstellationer i dag. Vi har ikke kun lov til at elske dem, vi vil. Vi har også lov til at vise det - både for hinanden og for andre. At købe Valentinsdags-gave er en symbolsk handling, som betyder mere end selve gaven. Det behøver jo virkelig ikke kun at være noget pynt, som skal stå og samle støv i et hjørne. Det kan jo være en oplevelse, som din partner kan nyde præcis, når han/hun føler behov for det, uanset tid på året. Det kan være alt fra en luksuriøs fodmassagemaskine - som desuden giver dig selv en fribillet til at slippe for at sidde og ælte tæer i timevis. Såfremt du ikke bryder dig om at kæle med din elskedes fødder, kan det måske være mere påskønnet (i hvert fald af dig) med et praktisk sammenfoldeligt fodbad. En win-win-gave til jer begge!

Hvad skal man købe på Valentinsdag?

Rolig nu, her er der masser af tips. Du kan garanteret finde noget, der passer til din specielle ven. Det er det mindste problem. Gør i stedet den 14. februar til den dagen, hvor du slukker telefonen, lægger skærmen til side og giver hele din opmærksomhed til den, du elsker mest. Det er givetvis en udfordring. Hvad skal man gøre uden disse skærme, endda en hel dag? Skulle fantasien slippe op, er der altid et spændende spil,man kan kaste sig over for at holde dampen oppe. Så hvad man skal købe på Valentinsdag behøver egentligen ikke være så stort et problem, trods alt. Men fremfor alt synes vi, at denne dato, som står i kærlighedens tegn, burde være en klokkeklar skærmfri dag! Og glem ikke: Gammel kærlighed ruster aldrig!

For flere tips ogh inspiration til kærlighedsfulde og hyggelige gaver, tjek vores sider for Valentinsdags-gave til kæreste (kvinde), Valentinsdag-gave til kæreste (mand), hyggelige gaver eller hvorfor ikke teste vores gavegenerator.

Produkter i Valentinsdag

Sorter og filtrer

119 produkter

119 produkter

Spralla® Pop Up-kort
Rea
29,50 59,-
50%
Viser 48 af 119 Se flere produkter
du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

Stand with Ukraine Hashtag

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv