Fejr kærligheden – find Valentinsdagsgaverne i dag

coolstuff logo

We have
just the thing

Julegaver

Hvad kan man ønske sig i julegave? Well, med Coolstuffs sortiment i tankerne, svarer vi: hvad som helst! Lad os lave en revolution og erstatte de forudsigelige gaver med bedre, sjovere og frem for alt mere personlige gadgets! Hvad med en galakseprojektor til lillebror a.k.a rumnørden, et par hyggelige varme hjemmesko til mormor og måske en personaliseret æske chokolade til hver af kollegaerne på jobbet? Uanset om du forsøger at finde inspiration til din egen ønskeliste, eller om du planlægger at købe julegaver til en anden, kan vi love, at Coolstuffs sortiment ikke vil skuffe dig. For at din "køb julegaver på nettet”-opgave" skal forløbe så gnidningsfrit som muligt, har vi opdelt kategorier med julegaver efter alder, julegaver efter tema og også masser af tips om julegaver til specifikke personer.

Julegaver 2022

Sats på noget nyt, når du shopper julegaver 2022! Giv de mest perfekte gaver til julefestlighederne i år og få alle til euforisk at udbryde: "HVORDAN kan du være så opfindsom?!” Hvis der er noget, vi er gode til hos Coolstuff, er det unikke julegaver – hos os er det pærelet at finde personlige gaver selv til de sværeste gavemodtagere. Uventede julegaver er som regel de bedste! Ingen er jo ligefrem kede af en toiletskammel eller en spray, der forvandler lugten af afføring til duften af en sommereng. Vi har også masser af billige julegaver til årets spændende julegavespil – her finder du praktiske hverdagsgadgets, anderledes quiz-spil og sjovt fidget-legetøj. Apropos sjovt, så har vi en hel kategori af sjove julegaver, der passer perfekt til den filur, der allerede har alt.

Julegavetips 2022

Tips til julegaver er guld værd i juletider! Især hvis alle i dine omgivelser er den slags typer, der "ikke ønsker sig noget" eller "allerede har alt, hvad de har brug for". What to do?! Coolstuff stiller selvfølgelig op med klokkeklare julegavetips 2022. Børn og udpakning af julegaver er en klasse for sig - hvis en gave virker kedelig, havner fokus straks på den næste. Sørg derfor for at levere den sjoveste gave i bunken! Blandt vores julegavetips til børn finder du alt fra hamburgerpulke til spændende spil og Minecraft-lamper. Forældrene har bestemt lært at sige tak for gaver, også de kedelige, men med Coolstuffs julegavetips til mor bliver det ikke aktuelt. Vi har også masser af julegavetips til far! Vælg og vrag mellem alt fra massagegadgets til varmende kaffekopunderlag og tricky puslespil.

Produkter i Julegaver

Sorter og filtrer

835 produkter

835 produkter

Snug Rug
279,-
Rose Bear
Fra
139,-
Zenkuru Kugledyne
Fra
499,-
Guldrose
399,-
Cat DoorBell
199,-
Kitchen Safe
499,-
Money Maze
10
79,-
Powerball Max
Fra
139,-
SleepPhones
Fra
399,-
Spralla® Pop Up-kort
Rea
29,50 59,-
50%
Rose Heart
Rea
107,40 179,-
40%
Mood Book Lamp
259,-
Krystalrose
199,-
Idiotkundskab
149,-
Magnogrip
10
129,-
Viser 48 af 835 Se flere produkter
du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

Stand with Ukraine Hashtag

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv