Fejr kærligheden – find Valentinsdagsgaverne i dag

coolstuff logo

We have
just the thing

Fragt og leveringsmetoder

  Leveringsalternativer - til pakkeshop eller til døren?

  Vi ved at du har ventet spændt på din pakke - kommer den ikke snart?! Vi har 1-2 hverdages leveringstid og tilbyder fri fragt på bestillinger over 499 kr. Læs videre for mere info.

  Vores standart leveringstid er 1-2 hverdage for alle leveringsalternativer. Ordre som kommer ind før kl. 15 med Bring og kl 14 med GLS bliver sendt fra vores lager samme dag til diverse pakketerminaler.
  Bemærk at personliggjorte produkter som f.eks "Personliggjort Toblerone" kan tage 1-2 ekstra leveringsdage, da det produceres efter bestilling.
  Vi sender din pakke fra vores lager i Helsingborg.

  Vi leverer desværre ikke til udlandet, Grønland og Færøerne fra Coolstuff.dk. Derfor betaler vi heller ikke moms retur for produkter eksporteret til Grønland.

  • Levering til nærmeste pakkeshop (GLS og Bring)
  • Levering hjem til døren (Bring)
  • Levering til erhvervsadresse (Bring)

  Hvis du vælger levering til en adresse, er det vigtigt at du er tilstede til at tage imod pakken i den adviserede tid. Hvis du ikke er tilstede, efterlades en advisering, om hvilken pakkeshop du kan hente pakken i. 

  OBS: Bring og GLS leverer nu også til pakkeshop om lørdagen, dvs. at vi med disse fragtmetoder kan levere fra fredag til lørdag, hvis du bestiller inden hhv kl. 15 med Bring og kl 14 med GLS!

  Fri fragt over 499 kr

  Hos os får du altid fri fragt på bestillinger fra over 499 kr og op afhængig af hvilken leveringsmetode du vælger. Øvrige fraktomkostninger ligger fra 39 kr og op afhængig af hvilken leveringsmetode du vælger

  • Bring pakkeshop: fri fragt på bestillinger over 499 kr, ellers 39 kr
  • GLS pakkeshop: fri fragt på bestillinger over 699kr, ellers 49 kr
  • Bring Levering til døren: fri fragt på bestillinger over 699 kr, ellers 59 kr
  • Bring levering til erhvervsadresse: fri fragt på bestillinger over 799 kr, ellers 99 kr


  Bemærk at pladskrævende/oversize pakker bliver leveret til døren med Bring uanset hvad der vælges i kassen. Det står produktsiden, hvis et produkt er oversize.

  Hvad sker der når jeg har lagt mit ordre?

  1. Så snart ordren er lagt vil du få en ordrebekræftigelse til den mailadresse du har tastet ind. Kig evt i spam, nyheds eller reklamemappen, hvis den er havnet forkert. Kan du stadig ikke finde din bekræftigelse så tag gerne kontakt til vores kundeservice på kundeservice@coolstuff.dk.
   2. Vi pakker din bestilling så hurtig som muligt og når pakken bliver sendt fra vores lager får du en afsendelsesmail med info at pakken er på vej. Her finder du også din ordreoversigt men pakkenummer og sporingslink.
   3. Når pakken er ankommet til pakkeshoppen får du en advisering via sms og/eller mail. Har du valgt hjemmeleverance eller levering til firmaadresse får du advisering om dette.
  2. Så snart ordren er lagt vil du få en ordrebekræftigelse til den mailadresse du har tastet ind. Kig evt i spam, nyheds eller reklamemappen, hvis den er havnet forkert. Kan du stadig ikke finde din bekræftigelse så tag gerne kontakt til vores kundeservice på kundeservice@coolstuff.dk.
   2. Vi pakker din bestilling så hurtig som muligt og når pakken bliver sendt fra vores lager får du en afsendelsesmail med info at pakken er på vej. Her finder du også din ordreoversigt men pakkenummer og sporingslink.
   3. Når pakken er ankommet til pakkeshoppen får du en advisering via sms og/eller mail. Har du valgt hjemmeleverance eller levering til firmaadresse får du advisering om dette.

  Kan jeg spore min pakke?

  Ja, alle vores forsendelser kan spores! Når pakken bliver sendt fra vores lager, sender vi en afsendelsesmail med et link til din ordreoversigt, hvor du kan se dit sporingslink og pakkenummer. Du bliver adviseret når pakken er klar til udlevering. Skulle du mod forventning ike have fået besked fra transportøren, men kan se via linket at pakken er kommet frem, så kan du vise dem sporingslinket i pakkeshoppen og derved få pakken udleveret.

  Da visse større ordrer med flere varer kan blive sendt i mere end 1 pakke (og i enkeltstående tilfælde også med forskellige transportører), anbefar vi at du scroller ned i din leveringsmail, for at se om ordren indeholder flere sporingsnumre fra samme transportør. Du kan også bruge pakke-tracking app'en My Parcels (App Store) (Google Play), for at se alle forsendelsesnumre fra alle transportører samme sted. Den opfanger automatisk alle pakker på vej til dig ud fra den kontakt info du har tastet ind i app'en.

  Spor din pakke nu
  Afhængigt af hvilken forsendelsesmetode du har valgt, kan du også finde sporingsoplysninger her:

  Spor din pakke fra Bring

  Spor din pakke fra GLS

  Gaver og tillægsydelser

  Levering til en anden adresse - perfekt når du vil sende en gave!
  Du kan vælge at få din pakke leveret til en anden adresse end din egen. For at få pakken leveret til en anden adresse, skal du vælge GLS/Bring levering til døren og redigere modtageradressen.


  Vil du have gavene pakket ind?
  Den klarer vi - vælg dette direkte i kassen! Perfekt hvis du vil sende en gave direkte til modtageren eller bare vil slippe for at rode med gavepapir.


  Klimakompenserede leverancer
  Alle Coolstuffs leverancer er 100% klimakompenserede fra vores lager til vores kunder. Dette er uden omkostninger for dig som kunde og gælder alle fragtmetoder - en god løsning ikke bare for dig som kunde, men også for miljøet! Klik her for at læse mere.

  du kan opnå fri fragt
  Fri fragt ved køb over 499,-

  1-2 dages leveringstid!

  Gave
  One Stop Gift Shop

  Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

  90 dages retur
  90 dages returret

  Og dansk kundeservice

  Stand with Ukraine Hashtag

  Din indkøbskurv

  😊

  Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv