Vil du have småkager?
Gaveidéer til farsdag

Fragt og leveringsmetoder

  Vi ved at du har ventet spændt på din pakke - kommer den ikke snart?! Vi har 1-2 hverdages leveringstid og tilbyder fri fragt på bestillinger over 499 kr. Læs videre for mere info.

  Vores standart leveringstid er 1-2 hverdage. 

  Ordrer modtaget inden kl. 15 på hverdage afsendes samme dag. 
  Bemærk, at personaliserede produkter har længere leveringstid. For detaljeret information se den respektive produktside.
  Vi sender din pakke fra vores lager i Klippan.

  Vi leverer desværre ikke til udlandet, Grønland og Færøerne fra Coolstuff.dk. Derfor betaler vi heller ikke moms retur for produkter eksporteret til Grønland.

  • Levering til nærmeste pakkeshop med Bring
  • Levering hjem til døren med Bring
  • Levering til erhvervsadresse med Bring

  Hvis du vælger levering til en adresse, er det vigtigt at du er tilstede til at tage imod pakken i den adviserede tid. Hvis du ikke er tilstede, efterlades en advisering, om hvilken pakkeshop du kan hente pakken i. 

  OBS: Bring leverer nu også til pakkeshop om lørdagen.

  Tilvalg: Expres håndtering til 19 kr

  Expres håndtering er tilgængelig i kassen. Hvis du vælger det, vil din pakke blive prioriteret og sendt først for at undgå eventuelle forsinkelser. Hvis du har travlt, kan det derfor være en god idé at vælge Expres håndtering, især når der nærmer sig gavehøjtider, hvor lageret kan være ekstra presset.

  Bemærk, at din pakke ikke vil blive sendt med en hurtigere leveringsmetode, blot fordi du vælger Expres håndtering. Det er stadig de leveringstider, der er angivet på hjemmesiden og i kassen, der gælder.

  Hos os får du altid fri fragt på bestillinger fra over 499 kr

  Hos os får du altid fri fragt på bestillinger fra over 499 kr og op afhængig af hvilken leveringsmetode du vælger. Øvrige fraktomkostninger ligger fra 39 kr og op afhængig af hvilken leveringsmetode du vælger.

   • Bring pakkeshop: fri fragt på bestillinger over 499 kr, ellers 39 kr
   • Bring Levering til døren: fri fragt på bestillinger over 699 kr, ellers 59 kr
   • Bring levering til erhvervsadresse: fri fragt på bestillinger over 799 kr, ellers 99 kr


   Bemærk at pladskrævende/oversize pakker bliver leveret til døren med Bring uanset hvad der vælges i kassen. Det står produktsiden, hvis et produkt er oversize.

   1. Så snart ordren er lagt vil du få en ordrebekræftigelse til den mailadresse du har tastet ind. Kig evt i spam, nyheds eller reklamemappen, hvis den er havnet forkert. Kan du stadig ikke finde din bekræftigelse så tag gerne kontakt til vores kundeservice på kundeservice@coolstuff.dk.
    2. Vi pakker din bestilling så hurtig som muligt og når pakken bliver sendt fra vores lager får du en afsendelsesmail med info at pakken er på vej. Her finder du også din ordreoversigt men pakkenummer og sporingslink.
    3. Når pakken er ankommet til pakkeshoppen får du en advisering via sms og/eller mail. Har du valgt hjemmeleverance eller levering til firmaadresse får du advisering om dette.
   2. Så snart ordren er lagt vil du få en ordrebekræftigelse til den mailadresse du har tastet ind. Kig evt i spam, nyheds eller reklamemappen, hvis den er havnet forkert. Kan du stadig ikke finde din bekræftigelse så tag gerne kontakt til vores kundeservice på kundeservice@coolstuff.dk.
    2. Vi pakker din bestilling så hurtig som muligt og når pakken bliver sendt fra vores lager får du en afsendelsesmail med info at pakken er på vej. Her finder du også din ordreoversigt men pakkenummer og sporingslink.
    3. Når pakken er ankommet til pakkeshoppen får du en advisering via sms og/eller mail. Har du valgt hjemmeleverance eller levering til firmaadresse får du advisering om dette.

   Ja, alle vores forsendelser kan spores! Når pakken bliver sendt fra vores lager, sender vi en afsendelsesmail med et link til din ordreoversigt, hvor du kan se dit sporingslink og pakkenummer. Du bliver adviseret når pakken er klar til udlevering. Skulle du mod forventning ike have fået besked fra transportøren, men kan se via linket at pakken er kommet frem, så kan du vise dem sporingslinket i pakkeshoppen og derved få pakken udleveret.

   Da visse større ordrer med flere varer kan blive sendt i mere end 1 pakke (og i enkeltstående tilfælde også med forskellige transportører), anbefar vi at du scroller ned i din leveringsmail, for at se om ordren indeholder flere sporingsnumre fra samme transportør. Du kan også bruge pakke-tracking app'en My Parcels (App Store) (Google Play), for at se alle forsendelsesnumre fra alle transportører samme sted. Den opfanger automatisk alle pakker på vej til dig ud fra den kontakt info du har tastet ind i app'en.

   Spor din pakke nu

   Du kan også finde sporingsoplysninger her:

   Spor din pakke fra Bring

   Levering til en anden adresse - perfekt når du vil sende en gave!
   Du kan vælge at få din pakke leveret til en anden adresse end din egen. For at få pakken leveret til en anden adresse, skal du vælge Bring levering til døren og redigere modtageradressen.


   Vil du have gavene pakket ind?
   Den klarer vi - vælg dette direkte i kassen! Perfekt hvis du vil sende en gave direkte til modtageren eller bare vil slippe for at rode med gavepapir.


   Klimakompenserede leverancer
   Alle Coolstuffs leverancer er 100% klimakompenserede fra vores lager til vores kunder. Dette er uden omkostninger for dig som kunde og gælder alle fragtmetoder - en god løsning ikke bare for dig som kunde, men også for miljøet! Klik her for at læse mere.

   du kan opnå fri fragt
   Fri fragt ved køb over 499,-

   1-2 dages leveringstid!

   Gave
   One Stop Gift Shop

   Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

   90 dages retur
   90 dages returret

   Og dansk kundeservice

   film og tv

   Hvad vores venner (jer), siger om Coolstuff

   4,7 ud af 5 stjerner
   1098 anmeldelser
   Sheila S.
   Verificeret kunde

   Da vi skrev, at den første lampe var gået lidt i stykker med både ødelagt pære og salt-støtten, fik vi uden problemer en ny. Jeg er meget taknemmelig, for det er den smukkeste og hyggeligste lampe, vi nu har i vores hus.

   Robert I.
   Verificeret kunde

   Love games from my home land… thanks Would love to have a real Cornhole game…. The ones on Amazon are bad quality and cost way to much… send me info if you get the game… it was so popular when I was home last

   Betina R.
   Verificeret kunde

   Rigtig hurtig levering Varen var pakket godt - så ingen skader under levering/transport. Ordre og levering fejlfri

   Janni S.
   Verificeret kunde

   Masser af sjove, inspirerende produkter i god kvalitet. Altid hurtig levering og gode priser.

   Pia W.
   Verificeret kunde

   Hurtig levering ,håbet medarbejdere og bud får god løn og arbejdsvilkår

   Liisa V.
   Verificeret kunde

   Födelsedagsbarnet blev överlycklig över just denna SlushyMaker👍

   Sabrina L.
   Verificeret kunde

   Levering passede. Fedt at kunne lave så personlig en gave.

   Birgitte K.
   Verificeret kunde

   God kommunikation. Og hurtig levering. Ingen problemer.

   Helle A.
   Verificeret kunde

   Virkelig flot lavet og også hurtig ekspedition 👋❤️👍

   Rikke K.
   Verificeret kunde

   Altid super service super levering og super kvalitet

   Mikkel T.
   Verificeret kunde

   Det kom godt frem og hurtigt og alt var bare godt

   Jonas G.
   Verificeret kunde

   Hurtig pluk, godt indpakket og hurtig afsendelse,

   Lotta N.
   Verificeret kunde

   Var precis lika fint som jag föreställde mig.

   Torben L.
   Verificeret kunde

   Lynhurtig og perfekt levering, god service 😀

   Charlotte G.
   Verificeret kunde

   Meget tilfreds…super hurtig levering👍👍👍👍

   Carina E.
   Verificeret kunde

   En absolut nödvändighet i mitt liv….

   Eva R.
   Verificeret kunde

   Hurtig forsendelse, ingen problemer

   Asbjørn K.
   Verificeret kunde

   Super god service, og gode priser

   Liljan V.
   Verificeret kunde

   Altid god og hurtig ekspedition.

   Joan N.
   Verificeret kunde

   God service og hurtig levering.

   Stand with Ukraine Hashtag