Fejr kærligheden – find Valentinsdagsgaverne i dag

coolstuff logo

We have
just the thing

Om os

Vi startede vores virksomhed allerede 1999 på et lille studenterværelse - vi ved det, det lyder jo lidt som om vi begyndte samtidigt med at t-rex og hans venner gik rundt på jorden... Heldigt at vi har klaret den nedre! Det der studenterværelse tilhørte vores grundlæggere Kajsa Knapp og Christian Omander, som så det som deres opgave at finde anderledes, fede og smarte ting når de rejste rundt i verden. Ting som efterfølgende kunne sælges på nettet, og til det behøver man jo en webshop!

Vores hovedsite CoolStuff.se startedes i 2004 og har sidan der drevets af virksomheden CoolStuff AB. Både Kajsa og Christian er den dag i dag stadig både delejere og aktive i virksomheden. Siden 2013 er Investment AB Spiltan en af CoolStuff ABs hovedejere. Spiltan investerer i og utvikler fremgangsrige entreprenør virksomheder. Mere information om dem kan findes på www.spiltan.se

Nu har vi også webshops i Danmark, Norge, Finland og Tyskland - og overalt hvor vi kommer frem arbejder vi hårdt for at hjælpe vores kunder med at finde unikke gaver og smarte, sjove ting som spreder glæde.   

Butikken i Malmø

Du er velkommen til at besøge vores fysiske butik på Hamngatan 1 i Malmø, Sverige (ved Centralstationen)! 72 kvm. fyldt med sjove og coole ting, som man kan se, mærke og teste! Vi har som udgangspunkt samme sortiment som i webbutikken, med reservation for at visse produkter kan være udsolgt. Vi har ikke 3 for 2 i butikken, men vi kører ofte andre specialtilbud eksklusivt for butikken. Du kan betale med Visa, Mastercard, Samsung Pay, Apple Pay, Coolstuff gavekort og Malmö City gavekort. Vi udfærdiger Taxfree køb ved køb over 200 SEK.

For spørgsmål udelukkende vedrørende butikken i Malmø kan du ringe på +46 76 94 93 100 eller sende en mail til Butiken@coolstuff.se

Vil du hænge ud med os?

Er du ude efter en sjov praktikplads, eller vil du gerne arbejde i en hurtigtvoksende e-handelsvirksomhed, hvor kunden altid har ret? Er du selvkørende og kan du lide at tage et stort eget ansvar? I så fald er CoolStuff måske noget for dig! CoolStuffs HQ findes i centralt beliggende lokaler i Malmø, omkring 10 minutters gang fra Malmø Centralstation. 

Mere info om aktuelle jobopslag kan du se hvis du klikker her.

Hvis du vil have fat i os

Har du spørgsmål er du selvfølgeligt varmt velkommen til at kontakte os: 

Email

  • kundeservice@coolstuff.dk (spørgsmål om produkter, ordrer, reklamationer m.m.)
  • info@coolstuff.dk (øvrige ærender, ikke kundteservice)

Adresse til fakturering og andet post (OBS: der findes ingen varer eller personale på adressen - vi sidder jo i Malmø)
CoolStuff.dk, Filial af CoolStuff AB
Landgreven 3, stuen th.
1301 København K

Vores danske CVR Nummer: 32449859

Se vores Smiley rapport fra Fødevarestyrrelsen

du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

Stand with Ukraine Hashtag

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv