Vil du have småkager?

Vi bruger cookies på vores site for at den skal fungere så godt som muligt. Det anvendes f.eks til at vise produkter i kundevognen, til statistik og analyser som forbedrer indhold, samt til personlig markedsføring. Alt dette for at dit besøg i shoppen skal blive så fantastisk som muligt! Hvis du vil vide mere, så klik på linket til cookie-indstillinger.

Giv et par personlige strømper – den ultimative gave!

Velgørenhed - Giving Back

CoolStuff giver tilbage

Her hos CoolStuff arbejder og lever vi for at sprede glæde! Vi har ved juletid gennem flere år blandt andet skænket penge til Giving People i Sverige for at være med til at hjælpe folk og organisationer som behøver os lidt ekstra meget engang imellem - og vi giver også donationer direkte til organisationer som behøver det! Senest er vi blevet partner med Make-A-Wish i Danmark, der hjælper alvorligt syge børn.

Det kan være meget svært at vælge hvem vi skal støtte, så vi har derfor samlet en gruppe af kolleger og startet et Giving Back program, som sammen kan gå igennem alle de ansøgninger vi løbende får ind.  Vi håber at hjælpe så mange som muligt med at sprede glæde, så send os meget gerne en ansøgning!

Vores velgørenhedsdonationer består oftest af produkter og gavekort, men kan også i visse situationer være pengegaver. Vi støtter både organisationer generelt, og individuelle velgørenheds-events.

Hvordan ansøger man?

Skriv en mail til info@coolstuff.dk, mærk den med “Giving-Back ansøgning”, og fortæl os om organisationen I søger på baggrund af, og hvad I evt. kunne ønske jer fra os.

Selvom vi gerne ville, kan vi desværre ikke støtte alle som kontakter os, men vi vil gøre vores bedste for at sprede så meget glæde som muligt.

Et udpluk af organisationer / velgørenheds events vi har støttet gennem tiden

Make-A-Wish, Danmark
Giving People, Sverige
Jalla Jalla en Jul för Alla, Sverige
Postens Marchforening - Julemærkemarch, Danmark
DINNødhjælp, Danmark
DIGNITY, Danmark
Stafet for livet, Danmark
Odendo, Danmark
Ungdommens Røde Kors ferielejr, Danmark
du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

film og tv

Hvad vores venner (jer), siger om Coolstuff

4,7 ud af 5 stjerner

670 anmeldelser
Stand with Ukraine Hashtag

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv