Vil du have småkager?
15% rabat på alt personlig chokolade!
Gave til bedste ven

Gave til Bedste Ven

Hvad kan man købe som gave til sin bedste ven?

Ja, Selv om det ikke er din allerbedste ven, du skal købe en gave til, men en helt almindelig ven, er der jo ikke noget i vejen med lidt inspiration! Måske har I ikke lært hinanden at kende så godt endnu, men du vil alligevel gerne vise, at du værdsætter din ven. Men hvad er egentlig en gave, der symboliserer venskab, og hvordan finder man den? CoolStuff hjælper dig i gavejagten. Nedenfor finder du masser af forslag til gaver til venner. Vi tør næsten love, at det er her, du finder en gave til bedstevennen.

Gave til bedste ven

Mange foretrækker at vælge gave ved at gå ud fra modtagerens personlighed, og vi har en masse forskellige kategorier, som du kan gå ud fra. Vi håber, at du finder en personlig gave til din bedste ven, en som bliver en sjov og anderledes bedste-ven-overraskelse.

Ifølge en af verdens mest kendte personlighedstests, Myers-Briggs Type Indicator (MBTI), findes der 16 personligheder. Hos CoolStuff er alle velkomne, selv om der så skulle findes 160 personligheder - alle får plads under vores tag!

Har din ven en mærkelig personlighed eller obskure interesser?

Perfekt – så har du jo noget vældig konkret at gå ud fra i din gavejagt! Før du kaster dig ud i gavejunglen, er det altså passende at fundere over, hvad din ven kan lide og ikke lide, om der er noget særligt, som din ven kan lide at lave i fritiden, eller om din ven udmærker sig på en anden måde.

KitchPro - Gave til din ven, som er en n00b i køkkenet

Med en gysen husker du den usle lasagne, du tappert tyggede i dig sidst, din ven inviterede til middag. Nej, din kammerat er måske ingen naturbegavelse i køkkenet, men det giver dig på den anden side en perfekt mulighed for at glide ind med en smart køkkenting som gave! I vores KitchPro-sortiment finder du sjove og anderledes køkkenredskaber, som letter madlavningen for både mesterkokke og køkkenn00bs!

To kvinder laver mad i køkkenet

ZENKURU - Gave til vennen, som virkelig har brug for at slappe af

Vi kender alle nogen, der konstant kører for fuld kraft. Der er kaos på arbejdet, mange bolde i luften og højt tempo i hverdagen. Du bliver stresset bare ved tanken om at prøve at holde det tempo mere end et kvarter - er det ikke tid til, at din ven slapper lidt af? Find gavetips blandt vores Zenkuru-produkter, der leverer "smart wellness" med afslapning, massage og velbefindende i fokus!

Spralla - Dejlige gaver til vennen, der har brug for at lege

Det siges, at alderen bare er et tal, og sådan er det bestemt! Din legesyge kammerat hopper rundt som et barn juleaften, uanset om den står på filmaften, strandhængeri eller hjemmefest, og vi har selvfølgelig gaverne, der vil gøre din mærkelige ven virkelig glad! Spralla er ganske enkelt sjove gaver til alle, der har brug for at lege - uanset alder! Skal vi vædde om, at du finder den klokkeklare gave til din overstadige ven her?!

Sjove og skæve ting til din ven

Se alt
Retro Klodsblomst - Stor
Nya prylar
Retro Klodsblomst - Stor
249,-
Made in Denmark
Retro Klodsblomst - Mellem
Nya prylar
Retro Klodsblomst - Mellem
149,-
Made in Denmark
Pringles Bus
Nya prylar
Pringles Bus
219,-
Personlig Chokolade med Tekst
Fra
139,-
Personlig

Utenu - Gaver til venner, der helst er mere udenfor end indenfor

Vandring, camping eller en stille fisketur? Din ven trives betydeligt bedre udendørs i mark og skov end lukket inde i byens betonjungle, og selvom du ikke selv er særlig outdoorsy, må du indrømme, at det er ret hyggeligt at følge med og høre træernes susen, fuglenes kvidren og bækkens rislen. Vores Utenu-produkter gør både friluftslivet lettere og sjovere - måske finder du den ultimative gave her?

Vooni - Gave til teknikfreaks

Når din mobil dør, dukker din ven op som redningsmanden i nøden. Altid med en oplader, altid med det rigtige kabel. Du takker din heldige stjerne for, at du er ven med netop dette geni, der har totalt styr på alt, hvad du lidt diffust kalder "teknik". Når tiden er inde til at fejre teknikfreaken, er Vooni det mærke, du henvender dig til – her finder du smarte ting, som gør hverdagen lidt enklere for alle, der kan lide praktisk teknik i hverdagen!

Fyr med vifte til halsen

Snugrug - Gave til vennen, som altid fryser

En ting er jo at fryse midt i den koldeste vinter, men din ven fryser virkelig altid, uanset årstid og temperatur! Hvis du også er blevet træt af at låne din jakke ud til grillaftenen, din fleecetrøje til spilaftenen, og dit tæppe når den står på filmmaraton, er det passende at give din kulderystende ven et SnugRug! Det er ganske enkelt et rigtig rart tæppe med ærmer, der giver dejlig varme!

Sidste øjebliksgave til ven

Er du ude i sidste øjeblik? Rolig, vi har alle været der - CoolStuff tilbyder både gaveindpakning og fleksibel hjemmelevering, således at sidste øjebliks-gaven til vennen dukker op hos modtageren i præcis rette tid. Anvend hjemmelevering til modtageren, hvis du ikke har tid til selv at levere gaven, og ikke vil have gaven hjem til dig selv først. Vi tilbyder hjemmelevering i samarbejde med GLS, Bring og Budbee.

Billig gave til ven

Er dit budget ikke så stort til gaven til din ven? Rolig, det klarer vi! Vi har gaver i flere prisklasser, perfekt hvis du for eksempel leder efter en billig gave til en drenge- eller pigeven.
Hvor mange penge vil du give?

Gave til bedste ven

Gave baseret på alder

Hvis det er en fødselsdagsgave til din bedste ven, du leder efter, har vi et par sider, der kan hjælpe dig til at komme i gang. Du skal selvfølgelig fejre din bedste ven lidt ekstra, når denne fylder år. Vi på CoolStuff siger tillykke, bedste ven!


Hvad fylder din ven? Vi har gaver til alle aldre! Se gadgets, der fungerer godt sammen med din bedste ven.

Gave baseret på køn

Det er ikke let, det her med at finde en gave! Indimellem kan det hjælpe at glemme diverse forskellige interesser og i stedet være meget bred i sin søgning. Hvis du for eksempel leder efter en gave til din pigeven, men ikke kan bestemme dig. Er det en gave til hende eller en gave til ham?

Hvad er venskab?

Når vi alligevel er inde på temaet, hvad er venskab egentlig? Hvordan kan vi definere det? Vi kan vel begynde med at sige, at en ven skal være sød mod dig for i det hele taget at kunne kvalificere sig her? En god ven skal også være ærlig, så hvis du mod alle formodninger giver en gave til en ven, som denne ikke kan lide, skal han/hun også kunne sige det. Loyalitet er også vigtig, at din bedste ven stiller op for dig i stort og småt - så næste gang tiden er inde til at vise sin påskønnelse, kan du selvfølgelig håbe på en venskabs-gave tilbage. Og hør, hvis I trods alt skulle gå hen og blive uvenner, kan du altid give din ven en undskyld-gave!

Fødselsdagsgaver

Se alt
Chili Klaus Spicy Gaveæske
Rea
Chili Klaus Spicy Gaveæske
499,50 999,-
50%
Made in Denmark
Kølehalsbånd til Hund
Rea
Kølehalsbånd til Hund
19,50 39,-
50%
Chili Klaus Chili Mill Gaveæske
Rea
Money Maze Pengelabyrint
10
du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

film og tv

Hvad vores venner (jer), siger om Coolstuff

4,7 ud af 5 stjerner
1090 anmeldelser
Sheila S.
Verificeret kunde

Da vi skrev, at den første lampe var gået lidt i stykker med både ødelagt pære og salt-støtten, fik vi uden problemer en ny. Jeg er meget taknemmelig, for det er den smukkeste og hyggeligste lampe, vi nu har i vores hus.

Betina R.
Verificeret kunde

Rigtig hurtig levering Varen var pakket godt - så ingen skader under levering/transport. Ordre og levering fejlfri

Janni S.
Verificeret kunde

Masser af sjove, inspirerende produkter i god kvalitet. Altid hurtig levering og gode priser.

Pia W.
Verificeret kunde

Hurtig levering ,håbet medarbejdere og bud får god løn og arbejdsvilkår

Sabrina L.
Verificeret kunde

Levering passede. Fedt at kunne lave så personlig en gave.

Birgitte K.
Verificeret kunde

God kommunikation. Og hurtig levering. Ingen problemer.

Helle A.
Verificeret kunde

Virkelig flot lavet og også hurtig ekspedition 👋❤️👍

Rikke K.
Verificeret kunde

Altid super service super levering og super kvalitet

Mikkel T.
Verificeret kunde

Det kom godt frem og hurtigt og alt var bare godt

Jonas G.
Verificeret kunde

Hurtig pluk, godt indpakket og hurtig afsendelse,

Michael E.
Verificeret kunde

Super god service som altid og hurtig levering

Torben L.
Verificeret kunde

Lynhurtig og perfekt levering, god service 😀

Charlotte G.
Verificeret kunde

Meget tilfreds…super hurtig levering👍👍👍👍

Eva R.
Verificeret kunde

Hurtig forsendelse, ingen problemer

Asbjørn K.
Verificeret kunde

Super god service, og gode priser

Liljan V.
Verificeret kunde

Altid god og hurtig ekspedition.

Joan N.
Verificeret kunde

God service og hurtig levering.

HENNING P.
Verificeret kunde

Hurtig levering perfekt service

Yesim J.
Verificeret kunde

Hurtig levering og god service

Hiilde P.
Verificeret kunde

Hurtig og sikker forsendelse👏

Stand with Ukraine Hashtag