Giv et par personlige strømper i julegave – den ultimative idé!

coolstuff logo

We have
just the thing

Harry Potter

Alle de Harry Potter-ting, du ikke vidste eksisterede

Accio Harry Potter-gadgets! Når du ser nærmere på Coolstuffs udvalg af Harry Potter-ting, er dette en trylleformular, du sandsynligvis gerne ville have brugt for alvor. Her finder du unikke indretningsdetaljer, spil og merch, der gør Potterheads virkelig svage i knæene. Hvorfor ikke offentliggøre din plads i Gryffindor, Slytherin, Hufflepuff eller Ravenclaw én gang for alle? Her finder du håndmalede vinglas og sejl, der repræsenterer alle fire studenterhjem. Udover drikkeglas er der selvfølgelig flere andre fede Harry Potter-ting at købe, såsom spil og puslespil. Udfordr dine andre Potterheads i Trivial Pursuit à la Harry Potter, eller nyd alenetid med det finurlige Perplexus Go-labyrintspil. Vend og drej det gyldne lyn og styr den lille kugle frem til sit mål! Se gerne alle vores sjove spil – her finder du både sjove selskabsspil og klassiske brætspil.

Giv en Harry Potter-gave til magi-elskeren

Ikke alle forstår den magiske verden, og det er okay. Mugglere og pure-bloods behøver ikke at forstå hinanden, de skal bare leve side om side med respekt. Du er måske ikke selv en Potterhead, men kender du nogen andre, der er det? Begynd at se på Harry Potter-gaver! A Potterhead with Harry Potter-gifts will never again throw any tiffs, som man jo siger. Tjek vores sortiment ud og find den perfekte Harry Potter-gave til dit fødselsdagsbarn - vi tilbyder ikke kun masser af Harry Potter-spil, men også fede indretningsdetaljer, der får modtageren til at føle sig mere hjemme end nogensinde. Er det en muggler, der fylder år? No worries, tag et kig på alle vores gaver og alle vores julegaver i stedet! Vi har også en hel kategori af gadgets til dig, der leder efter en gave til børn.
 

Harry Potter-merchandise og -tilbehør, der gør samlingen komplet

Det er ikke mere end rimeligt at omgive sig med ting, der bidrager til harmoni og glæde. Hvis du vil indrette hele huset med Harry Potter-ting, har vi kun to ord at sige - kør hårdt på. Og til enhver, der synes, at Harry Potter-merch er fjollet, har vi to andre ord... Alarte Ascendare! Coolstuff har et stort udvalg af unikke Harry Potter-produkter og nørdet Harry Potter-tilbehør, som du kan stille på samlerhylden, men også rigtig fede indretningsgadgets. Vi tilbyder Harry Potter-ting til værelser i hele huset - måske en lampe i form af det gyldne lyn ville være fin ved siden af sengen? Og hvorfor ikke placere en julestrømpe med et Hogwarts-emblem på kaminhylden næste jul? Søger du efter indretning i en mere "mugglig" stil, stiller vi naturligvis også op med ting til soveværelset, gaming gadgets samt stueindretning og dekorationer.

Produkter i Harry Potter

Sorter og filtrer

26 produkter

26 produkter

Harry Potter Julekalender
Rea
261,75 349,-
25%
Viser 26 af 26
du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

Stand with Ukraine Hashtag

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv