Fejr kærligheden – find Valentinsdagsgaverne i dag

coolstuff logo

We have
just the thing

Gaveæsker

Hos Coolstuff finder du masser af anderledes og luksuriøse gaver, uanset om du leder efter en gave til ham eller en gave til hende. Men hvad er bedre end en gave i en æske? En gaveæske med mange gaver selvfølgelig! Hvem ville ikke blive glad for en stor gavepakke, der indeholder flere gadgets eller lækkerier? Vores fine gaveæsker er perfekte til fødselsdagsbarnet, yndlingskollegaen på jobbet eller til elskede mor på mors dag. Hvad med en stor gaveæske med lækkerier, te eller varm chokolade? Eller hvorfor ikke give lidt styrke til småbørnsforælderen, der er hjemme og passer sygt barn for tredje uge i træk? Vi tilbyder en PLEJE-pakke med fem sjove legeting, der kan underholde "snotnæserne", mens forælderen endelig kan drikke kaffe eller tage brusebad i fred og ro.

Gavesæt

Leder du efter en gavesæt til din søster? En gavesæt til manden i dit liv, eller måske til far eller brormand? Uanset hvem der får glæde af din fantastiske gave, kan du regne med at finde et passende alternativ hos os. Hvis du leder efter en kærlig gavesæt til kvinden i dit liv, tilbyder vi en æske, der er proppet til randen med chokolade, kandiserede jordbær og luksuriøs limonade. Her finder du også en kæmpe BBQ-æske til grillentusiasten og en æske chokolade à la Baileys til chokoladeelskeren. Eller hvorfor ikke lave din egen gavesæt med lækkerier? Fyld en gavesæt med slik, som du ved, modtageren elsker - vi har et stort udvalg af slik og chokolade her hos Coolstuff!
 

Gavekurv

En færdig gavekurv passer perfekt, når du har haft gang i mange ting og alt for sent indser, at "shit, der er kun et par dage tilbage til festen!” Udforsk vores store udvalg og nyd alle de fantastiske gavekurvetips. Her finder du en gavekurv til juleelskeren, slikmunden, feinschmeckeren, te-junkien og endda en gaveæske til den selverklærede prank-ekspert i din nærhed. Kan du ikke finde en æske i vores sortiment, der passer til den modtager, du har i tankerne? No worries, det er pærelet selv at lave en skræddersyet gavekurv! Klik rundt i vores kategorier her hos Coolstuff og find andre lækkerier eller gadgets, der passer bedre. Fyld tingene i en fin kurv eller æske og vips – du har sat verdens mest betænksomme og personlige gave sammen!

 

Produkter i Gaveæsker

Sorter og filtrer

20 produkter

20 produkter

Viser 20 af 20
du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

Stand with Ukraine Hashtag

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv