Fejr kærligheden – find Valentinsdagsgaverne i dag

coolstuff logo

We have
just the thing

Påske

Fejr påske 2022 i år med anderledes påskeæg, påskeslik, påskepynt og andre sjove påsketing! Perfekt til enhver form for påske-tradition. Skulle det være et påskeæg fyldt med gadgets? Eller måske magisk påskepynt, der vokser frem for øjnene af dig? Det bliver den perfekte påskedekoration på påskefrokostbordet!

Ægget er et af symbolerne for påske, og der derfor den mest traditionelle påskedekoration! Dog er de oftest ikke til at spise. Her finder du derfor også alle mulige sjove æggeforme til at gøre dine spiselige æg mere festlige - ja man kunne jo ligefrem kalde dem små protein-påskeæg! Form dem som harer, hjerter, biler eller endda firkanter! Så skal der nok blive spist flere sunde påske æg denne påske!

Fjer, guldæg og andre påsketing

Denne fejring med æg er faktisk lidt af et mysterium. Lad os tage læsebrillerne på og dykke dybt ned i historien for at undersøge historien med påskeæg. Det viser sig, at det i fasten før påske var forbudt for kristne at spise æg, mælk og sukker (lyder næsten som en moderne diæt). Intet under at man festede igennem, når der endelig var fri adgang til disse delikatesser. Selve bemalingen og pyntningen af æggene opstod på et eller andet tidspunkt i 1200-tallet i Østeuropa. Men vi måtte vente til 1873, før Joseph Fry lod det første chokoladepåskeæg se dagens lys. Det var i og for sig kun til de rigtigt velstillede. Først i 1950’erne begyndte mere budgetvenlige chokoladeæg at komme på markedet. Verdens mest berømte påskeæg skal dog stadig tilskrives Fabergé. Og de var ikke engang beregnet til at blive spist! Når zar Alexander III skulle give sin hustru en fin påskegave, sparede han ikke på krudtet. Hos den berømte juveler Peter Carl Fabergé blev der bestilt et æg med en høne og æggeblomme i guld, dekoreret med diamanter og en lille smuk rubin. Med andre ord ganske langt fra dagens chokoladeæg, selvom vi hellere sætter tænderne i de sidstnævnte!

Påskepynt, påskeæg, påskeslik og al denne mad!

Et sikkert forårstegn er uden tvivl påsken. Uanset hvordan den fejres rundt om i verden, har alle en vigtig ting til fælles: man skal spise godt, og man skal spise meget. Og med godt mener vi naturligvis masser af slik! For selvom maden kan variere meget, tør vi godt vove at påstå, at kærligheden til slik er global. De øjeblikke, hvor du ikke orker at spise af det gode, er der tid til puslerier og andre hyggelige ting, man gerne vil lave med sine kære. Derfor samler vi alle vores favoritter blandt påskepynt og påskeslik, som kan tænkes at høre højtiden til. På denne måde kan du koncentrere dig om det væsentlige. Her på CoolStuff finder du alle mulige påsketing og påskeslik!

Er du træt af at fylde tomme påskeæg med en masse slik? Hvorfor ikke købe et påskeæg, som er slik i sig selv? Tjek vores side, hvor vi har samlet de mest velsmagende påskeæg eller hvorfor ikke teste vores gavegenerator for at tilføje noget andet uventet i ægget! Hav en rigtig god og glædelig påske!

Produkter i Påske

Sorter og filtrer

123 produkter

123 produkter

Nutella-spand
359,-
Viser 48 af 123 Se flere produkter
du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

Stand with Ukraine Hashtag

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv