Vil du have småkager?

Vi bruger cookies på vores site for at den skal fungere så godt som muligt. Det anvendes f.eks til at vise produkter i kundevognen, til statistik og analyser som forbedrer indhold, samt til personlig markedsføring. Alt dette for at dit besøg i shoppen skal blive så fantastisk som muligt! Hvis du vil vide mere, så klik på linket til cookie-indstillinger.

Giv et par personlige strømper – den ultimative gave!
Glad kvinna med presenter

Gavekort

Giv et gavekort til galaksens bedste udvalg af fantastiske gaver og gadgets - den perfekte gave til den som har svært ved at konkretisere sine ønsker, eller mener at de ikke øsnker sig noget (HA!)! Hos Coolstuff kan den glade gavekortsmodtager vælge imellem et fantastisk udbud af sjove og spændende gadgets og gaver, og finde præcis den ting som gør livet lidt sjovere eller lettere.

Du køber vores gavekort gennem vores partner Send En Tanke via knappen herunder - det koster ikke ekstra! Og du kan vælge om du vil have det på sms eller mail, hvilken dag det skal sendes, og hvem sm skal modtage det! Selvfølgeligt kan du også skrive en personlig hilsen til modtageren.

Køb Coolstuff gavekort her

Vilkår:

Gavekortet indløses ved at modtageren i Coolstuff’s checkout bruger den unikke kode som modtageren har fået. 

Gavekortet skal bruges på Coolstuff.dk. Gavekortet er gyldigt i 2 år fra købsdato. Et udgået gavekort kan ikke forlænges, eller erstattes af et nyt gavekort. Det er muligt at bruge flere gavekort ved samme køb. Gavekortet kan ikke byttes til penge. Gavekortet kan bruges på alle varer og kampagner.

du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

film og tv

Hvad vores venner (jer), siger om Coolstuff

4,7 ud af 5 stjerner

663 anmeldelser
Stand with Ukraine Hashtag

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv