Fejr kærligheden – find Valentinsdagsgaverne i dag

coolstuff logo

We have
just the thing

Puslespil

Sjove puslespil for mere sjov i hverdagen!

Maksimer din hjernegymnastik ved at lægge puslespil! Ingen anden supergadget reducerer skærmtid og stress som vores anderledes og sjove puslespil, samtidig med at logik og kreativitet stimuleres! Mærk, hvordan dit fokus og dit problemløsningsgeni bare vokser, efterhånden som puslespillet skrider frem. Snart er det kun et spørgsmål om tid, før du har bygget din egen hjemmelavede partikelaccelerator i køkkenet!

Halvdelen af glæden ved at lægge puslespil er også at vælge den perfekte model: oldschool 100-brikkers eller at skifte til en sværere variant i form af en labyrint? Vi har puslespil til både voksne og børn. Billige puslespil og prale-puslespil. Som den ultimative pralekonstruktion anbefales vores 3D-puslespil, som bagefter får en central plads på hylden med nips. Fuldstændig uovertruffen, når du gerne vil brillere lidt ekstra med din kunnen. 

Hvis du eller en du kender elsker hjernegymnastik, vil I helt sikkert synes om vores sider fyldt med tricks og gåder og kreativt legetøj.

 

Puslespil med 1000 brikker er den ultimative udfordring

Hvad varer længere end din yndlingsis, en god film eller et hedt øjeblik i sengen - et puslespil med 1000 brikker! Puslespiltrenden vokser så det brager, og flere og flere opdager tiltrækningen ved denne hobby, som både sænker blodtrykket og samtidig gør verden smukkere. 

1000-brikkers puslespil er en allround-gadget af glæde, som giver langvarig fornøjelse både alene og i selskab. Men også den ultimative hold-bøtte-udfordring for pralende kollegaer og andre anstrengende typer, som altid synes, de er bedst til alt. For alle ved vel, at sort bælte i store og svære puslespil er lig med høj IQ og fremtidig Nobelpris? For begyndere, der lige er startet på deres puslespilskarriere, har vi også nemme, enklere puslespil. Sexede, smarte og udfordrende med mindst lige så høj pralefaktor som de større. Ja, selvfølgelig limer vi puslespillet på, hver gang vi gerne vil være lidt skarpere end alle andre. 

Endnu flere smarte gadgets til store og små genier findes mellem vores kreative gaver!

Produkter i Puslespil

Sorter og filtrer

74 produkter

74 produkter

IQ-box
10
69,-
Himitsu-Bako
595,-
Labyrintbold
129,-
Metallpussel
149,-
Viser 48 af 74 Se flere produkter
du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

Stand with Ukraine Hashtag

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv