Vil du have småkager?

Vi bruger cookies på vores site for at den skal fungere så godt som muligt. Det anvendes f.eks til at vise produkter i kundevognen, til statistik og analyser som forbedrer indhold, samt til personlig markedsføring. Alt dette for at dit besøg i shoppen skal blive så fantastisk som muligt! Hvis du vil vide mere, så klik på linket til cookie-indstillinger.

Giv et par personlige strømper – den ultimative gave!

Klimakompensation

CoolStuff + Klimakompensation = sandt!

Alle CoolStuffs leverancer klimakompenseres 100 % fra vores lager i gadgetgalaksen til vores kunder. Det medfører ingen ekstraudgifter for dig som kunde, og vi gør det, uanset hvilken fragtmåde, du har valgt.

Klimakompensation er en finansiering af en klimaforanstaltning uden for egen virksomhed, som ofte sker gennem støtte til klimakompensationsprojekter. Foranstaltningen fører til en udslipsreduktion, som er (mindst) lige så stor som det udslip, der skal kompenseres.

Klimakompensationsprojekter giver også, ud over selve klimafordelen, ofte positive sociale og økonomiske effekter i det udviklingsland, hvor projektet skabes.

Vi inkluderer altid klimakompensationen

Siden 2018 klimakompenserer CoolStuff alle leverancer fra vores lager i gadgetgalaksen til vores kunder 100 %. Det sker, uanset hvilken fragtmåde, kunden har valgt, og indebærer ingen ekstraudgifter for kunden - en løsning som er god både for vores kunder og ikke mindst for miljøet! Vores klimakompensation gennemføres i samarbejde med Tricorona Climate Partner som hvert år gennemgår vores forsendelser og beregner, hvor meget kuldioxidudslip, de har skabt. Ud fra disse beregninger klimakompenserer vi derefter virksomhedens totale udslip ton for ton.

For 2018 beløb CoolStuffs klimakompensation sig til 185 ton koldioxid.

Hvilket projekt støtter CoolStuff?

CoolStuff har valgt gennem klimatkompensation at støtte projektet LifeStraw i Kenya.

I Butere, Kenya, er adgangen til rent vand lav, og vand til madlavning og drikkevand skal renses, før det anvendes. Rensningen sker oftest gennem kogning, og til det anvendes der ved, der er taget fra nærområdet, hvilket belaster de allerede udsatte skove og deres økosystem. LifeStraw er en teknologi, som gør det enklere for brugerne at filtrere deres vand effektivt og klimasmart hjemme. LifeStraw kræver hverken elektricitet eller åben ild, men rensningen sker med tyngdekraftens hjælp.

  • Gennem distribution af LifeStraw forbedres livsvilkårene for indbyggerne, da adgangen til rent og sikkert vand øges. Projektet har hidtil givet mere end 4,5 millioner mennesker adgang til rent vand.
  • Gennem anvendelsen af LifeStraws rensningsteknik mindskes også trykket på skovene og de naturlige økosystemer. At beholde skovene er vigtigt i og med at træer og andre vækster binder kuldioxid, hvilket mindsker den globale klimapåvirkning. LifeStraw mindsker CO2-udslippet med 2 073 000 tons årligt.
  • Hidtil er der distribueret næsten en million LifeStraw i regionen, hvilket desuden har skabt nye jobs med gode vilkår.

Certificering garanterer kvaliteten

LifeStraw er certificeret i henhold til den globale ideelle stiftelse Gold Standard (initieret af blandt andet WWF International og Greenpeace International).

du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

Stand with Ukraine Hashtag

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv