Fejr kærligheden – find Valentinsdagsgaverne i dag

coolstuff logo

We have
just the thing

Konfirmationsgaver

Skal du være gæst til en konfirmation eller en nonfirmation i år og leder du derfor efter en sjov konfirmationsgave -  så se her! De bedste gaver til konfirmanten 2022 finder du nemlig hos CoolStuff. Her findes næsten enhver slags gave som konfirmanden kunne ønske sig i år! Vi kan i hvert fald godt afsløre, at de søde unge konfirmander ikke kun nærer et brændende ønske om, at modtage en fyldepen eller penge i konfirmationsgave. Derfor har vi her samlet vores bedste konfirmationsgave ideer til dig som skal være gæst, og inspiration til konfirmations ønsker til dig som skal konfirmeres! Og det er uanset om du leder efter konfirmationsgaver til ham eller konfirmationsgaver til hende.

Hvad betyder konfirmation?

Konfirmationen er et kristent ritual og betyder, at man bekræfter sin dåb og sit medlemskab i det kristne fællesskab. Man siger ganske enkelt ja til sin tro. Hvis man ikke er døbt, hvilket er et must for at blive konfirmeret, kan man blive det i løbet af konfirmandforberedelsen. Ordet konfirmation kommer fra det latinske "confirmatio", der betyder bekræftelse.

Hvad indebærer konfirmationen?

Normalt starter man sin konfirmationsrejse, når man er 13-14 år. Man mødes efter skoletid for at blive undervist i den kristne tro og lære om Gud, biblen og hvad det indebærer at være kristen. At blive konfirmeret kan også ses som en overgang til voksenlivet.

Hvordan foregår en konfirmation?

Når man har deltaget i konfirmandundervisningen, bliver man konfirmeret under en såkaldt konfirmationsgudstjeneste. Man samles i kirken sammen med familie og venner for at fejre dette store øjeblik. Konfirmanderne klæder sig fint på; pigerne i hvide kjoler og drengene i jakkesæt, og selve konfirmationen foregår i kirken. Her siger man trosbekendelsen, som sammenfatter den kristne tro i korte sætninger. Derefter samles konfirmanderne ved alteret, hvor præsten spørger hver enkelt konfirmand, om denne vil konfirmeres, hvilket konfirmanden svarer på. Præsten velsigner konfirmanden ved at lægge hånden på konfirmandens hoved. Derefter læser præsten et skriftord (bibelvers), og til slut beder præsten og konfirmanderne fadervor. Konfirmandgruppen forlader derefter kirken sammen med præsten og kordegnen under sang og orgelmusik.

Hvordan fejrer man konfirmationen?

Selve konfirmationsgudstjenesten foregår som sagt i kirken sammen med familie og venner. Efter gudstjenesten plejer man at invitere familie og venner til konfirmationsfest, f.eks. hjemme eller i forsamlingshus. Det er ofte en af de største fester i ens unge liv. Dog er det også blevet mere og mere normalt at fejre nonfirmation - altså en fest for at fejre voksenlivets start, men uden at man behøver konfirmere sig i kirken.

Hvad giver man i konfirmationsgave?

Ved du ikke, hvad du skal give konfirmanden - eller nonfirmanten? Jo mere man tænker på det, jo sværere bliver det, og det forventes naturligvis, at man kommer med en eller anden form for gave. Men tag det bare roligt, her hos CoolStuff har vi en masse unikke og seje Konfirmationsgaver til ham og Konfirmationsgaver til hende i alle prisklasser.Hvis konfirmanden kun ønsker sig penge, kan en Money Maze box være en sjov og anderledes måde at give penge på.

Produkter i Konfirmationsgaver

Sorter og filtrer

30 produkter

30 produkter

Guldrose
399,-
Money Maze
10
79,-
Buddha Board
319,-
IQ-box
10
69,-
Himitsu-Bako
595,-
Viser 30 af 30
du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

Stand with Ukraine Hashtag

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv