We have
just the thing

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv

Svensk Husman Strømper

Art.nr 18339

Hyld svenske spisevaner med sjove strømper fra Svensk Husman! Er det fastelavnsbollen, kanelsneglen eller måske den udsøgte hummer, der er din favorit? Vælg mellem flere forskellige motiver.

79,-

Varebeskrivelse

Nogle ting er så populære og værdsatte, at de har fået deres egen dag eller måske endda en hel højtid til deres ære. Ikke sjældent er disse fænomener meget lokale og derfor næsten uforståelige for alle udenforstående. Ja, de svenske kødboller accepteres vel nogenlunde overalt i verden, men har du nogensinde prøvet at gøre opmærksom på det underlige ved et svensk krebsegilde eller en fastelavnsbolle (en Semla), uden at der bliver en dårlig stemning? Nej, det tænkte vi nok! Red situationen med et par sjove strømper fra Svensk Husman – lad farveglade fødder blive en hyldest til de svenske madvaner!

Ud over det temmelig barbariske krebsespiseri finder du her strømper, som hylder svenske kanelsnegle, fastlavnsboller og støvsugere. Det sidstnævnte er forresten ikke noget, du gør rent med, men et lig et studenterbrød. De farveglade strømper fra Husman er naturligvis en sjov gave at give til din svenske ven, som altid spiser noget uforståeligt. Og hvorfor ikke også købe et par til dig selv? Måske synger du med i hyldestkoret og hylder de sære svenske spisevaner?! < h2> Svensk Husman Strømper

  • Pynt fødderne med festlige strømper, som hylder svenske madvaner
  • Originalen fra Svensk Husman
  • <>Vælg mellem flere sjove motiver
  • Unisex-model
  • Størrelse: vælg mellem 36-40 og 41-46
  • Materiale: 80 % bomuld, 17 % polyamid, 3 % elastan
  • Vaskeanvisning: vaskemaskine, 40 °C

Anmeldelser

Viser 0 a 0

Ingen anmeldelser endnu

Trustpilot
Fri fragt ved køb over 499,-

Gælder de fleste fragtformer

1-2 hverdages levering

Gælder alle standart produkter

90 dages returret

og dansk kundeservice

planet