Halloween kostume & Halloween udklædning

Prøv vores kostume-generator, hvor du kan vælge farve, tema og køn - så bliver det meget lettere at finde det perfekte kostume!

Bøøøh! Årets hyggeligste og skræmmende højtid er her, og vi er selvfølgelig klar med masser af Halloween kostumer! Coolstuff har et stort sortiment af Halloweenkostumer til børn, mænd og kvinder. Derudover har vi makeup, special effects og masker til at færdiggøre dit kostume med. Og så har vi selvfølgelig uhyggelige Halloweendekorationer som forvandler dit hjem til et spøgelseshus! Ligemeget om du skal klæde dig ud som zombie, om du leder efter et sjovt kostume, eller om du vil forvandle dig til T-Rex for en aften, så finder du alt du behøver til Halloween her hos os! Herunder har vi opdelt vores kostumer og tilbehør ind i kategorier så at du enkelt finder hvad du leder efter! Vi har også skrevet lidt Fakta om Halloween hvis du vil brilliere med Halloween viden til festen.

Halloween-udklædning

Endelig er det tid til spøgeri og og skøn Halloween-udklædning! Præcis som så mange andre elsker vi på CoolStuff denne uhyggelige højtid, men det der med Halloween fest er sgu ikke altid så let! Der tilbydes jo så utroligt mange kostumer i Halloween-tiden. Vil du gerne være rigtigt skræmmende til Halloweenfesten (og helt ærlig, hvem vil ikke det), skal du kigge på vores horror masker og blodbestænkte karnevalsdragter! Glem ikke at fuldende dit halloweentøj med sminke, paryk og linser - for at opnå et skrækkelig væmmeligt look! Vampyrtænder, fakeblod og Day of the Dead-sminke forvandler dig til festens cooleste og mest skræmmende gæst! Pas på, så du ikke skræmmer din nabo, når du bare er ude på Trick or Treat!

Halloween-kostumer

Kært barn har mange navne: udklædning, dragt, kostume og så videre, men Halloween-kostumer er bare de bedste. De giver dig mulighed for at klæde dig ud OG skræmme folk på samme tid uden at blive genkendt. Hvem vil ikke gerne skræmme folk som zombie?!

Lette Halloween-kostumer

Hvorfor gøre det nemt, når man kan gøre det svært...eller var det omvendt? Indimellem vil man jo bare kunne feste uden en masse hurlumhej og timer med styling. Derfor har vi en samling lette Halloween-kostumer som forvandler dig til noget helt andet i en håndevending. Tjek vores Instant Kits, fx!

Sjove Halloween-kostumer

Hvem har sagt, at man skal være skræmmende? Er du en rigtig spasmager, passer sjove Halloween-kostumer meget bedre til din personlighed. Og det er klart, at man kan grine, selv når man tænker på de døde (og udøde)! OK, de sjoveste Halloween kostumer? Måske en af de skøre Piggy Back-dragter, hvor det ser ud som om, du sidder på ryggen af en sulten zombie eller en vanvittig præsident! Eller også klæder du og din kammerat jer ud i sjove par-kostumer - fest løs som Æg og Bacon eller Tetrisklodser! Vores oppustelige karnevalsdragter er altid populære, selv om enhjørninge nok er mere søde end skræmmende. Og hør her, vi har selvfølgelig også Halloweentøj til børn - alt fra coole prinsesser til minivampyrer og skeletter!

Billige Halloween-dragter

Ja, så er vi jo mange, som elsker at gå til Halloween-karneval i teorien, men i praksis sker det måske en gang hvert tredje år, hvis man er heldig. Så vil man måske ikke give en formue for den fedeste dragt, og man giver pokker i førsteprisen for bedste udklædning. Da kan billige Halloween-dragter komme til nytte! Så klik med din skelethånd på vores billige Halloween-dragter hvor vi har sorteret efter pris. Money talks!

Tilbage til toppen