Fejr kærligheden – find Valentinsdagsgaverne i dag

coolstuff logo

We have
just the thing

Dyner & Tæpper

Tyngdetæppe for bedre søvn

Vidste du, at et tungt tæppe frigiver velværehormoner, der fremmer sundheden? Dit blodtryk falder, din vejrtrækning bliver roligere, og du omgives af en tryg følelse. Hvis du er træt af at tælle får og lytte til søvnhypnoser hver nat, så kan et blødt tyngdetæppe i kombination med nuttede puder være løsningen på dine problemer. Hos Coolstuff finder du vægttæpper, der skaber et behageligt tryk mod din krop, cirka ligesom et stort og dejligt kram! Vi tilbyder vægttæpper med forskellig vægt, men hvilken vægt bør tæppet egentlig have? Jo, tæppet bør udgøre omkring 10-15 % af din kropsvægt. Tag et nærmere kig og find et vægttæppe billigt hos Coolstuff! Glem ikke at tjekke vores udvalg af tæpper til dagligstuen også – det er ikke kun i sengen, du skal føle dig tryg og afslappet.

 

Tæpper med ærmer er noget af det hyggeligste, der findes

Nogle aftener er det varme tæppe ekstra hyggeligt. Så hyggeligt, at du vikler det om dig, når du skal forlade sofaen – så vandrer du rundt som et spøgelse med et stort tæppe om kroppen og skræmmer tilfældigvis et og andet familiemedlem samtidig. Får du derimod et tæppe med ærmer, kan familiemedlemmerne måske nemmere se dine konturer under det bløde tæppe og dermed undgå overraskelsesmomentet. Coolstuff byder også på flere andre efterårs- og vintergadgets, som er svære at leve uden, når vintersæsonen nærmer sig, såsom bløde puder eller tykke tæpper til soveværelset. Gadgets som disse er i øvrigt perfekte at give som gave til din kæreste! Eller vil du måske selv beholde det hyggelige tæppe? Så har vi selvfølgelig flere andre romantiske tips til gaver.
 

El-varmetæppe til de ekstra kolde aftener

Leder du efter en god gave til dine forældre? Eller måske en gave til mormor og morfar? Hvis nogen af dem tilfældigvis er sådan en frossen type, kan vi love, at et tæppe med varme går rent hjem. Der er ikke noget bedre end at kravle op i sofaen under et tæppe, når man lige er kommet ind fra kulden, men nogle gange dukker varmen simpelthen ikke hurtigt nok op. Så gør et varmetæppe en stor forskel! Coolstuff tilbyder et varmetæppe med integrerede varmeledninger, som du tilslutter til stikkontakten, og du får også en fjernbetjening, hvor temperaturen kan reguleres. Et elektrisk varmetæppe kan passe perfekt som gave til par – men så skal du først være sikker på, at de ikke kommer til at skændes for meget om det. Måske ville en varmetæppeplan være på sin plads?
 

Kølige eller varme tæpper? Du vælger helt selv!

Cool quilt, varmt tæppe eller ekstra varmt tæppe? Vi er alle forskellige og foretrækker at blive vugget i søvn på forskellige måder. Hvis du ved, hvordan din partner, ven, mor, bror, fætter eller halvfætter kan lide at sove, kan bløde dyner med det rigtige design være en yderst hyggelig gave at give til en fødselsdag eller juleaften. Kender du en, der lige er flyttet ind i et nyt hjem, kan en hyggedyne selvfølgelig også være perfekt som indflyttergave! Hos Coolstuff går billige dyner og gode dyner hånd i hånd – det ene udelukker simpelthen ikke det andet. Se vores unikke udvalg og klik en hyggelig dyne hjem til en, du synes fortjener en rigtig god nats søvn.

Produkter i Dyner & Tæpper

Sorter og filtrer

9 produkter

9 produkter

Snug Rug
279,-
Zenkuru Kugledyne
Fra
499,-
Snug Rug Hoodie
499,-
Viser 9 af 9
du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

Stand with Ukraine Hashtag

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv