We have
just the thing

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv

Alle Julekalendere 2021

Er du træt af kedelige chokoladekalendre og smagsløse godbidder? Tæl ned til jul med en af vores sjove og anderledes julekalendre i stedet! Vi har julekalender som passer både til mænd og kvinder, og en sjov kalender er den perfekte gave som holder længe. Juleaften er jo kun en dag, men vi elsker julen så meget at vi vil forvandle hele december til en magisk julemåned! Slikjulekalender fra Chili Klaus eller måske en adventskalender med skægolie til manden i dit liv? Trenden er at der kommer julekalendre som passer til forskellige personligheder og interesser - Perfekt til dig som er træt af den kedelige chokoladekalender! Husk at kigge ind ofte - nye kommer til hele tiden!

Vi hos CoolStuff elsker virkelig det her med jul og advent, og har derfor jaget land og rige rundt for at finde den perfekte julekalender til dig! Vi kan bestemt godt lide den klassiske chokoladekalender, men i år vil vi forsøge at have sjovere alternativer, og desuden sjove julekalendere til voksne! Vi har derfor fyldt vores sortiment med sjove og anderledes kalendere, der indeholder ting i stedet for slik, så det strækker ganske enkelt lidt længere. Men vi takker jo ikke nej til snacks og slik, så naturligvis har vi også fundet nogle rigtigt gode spiselige varianter!

Tjek de sjoveste julekalendere 2021!

Har du hørt, at julen også kaldes gavernes tid? Vi kan begynde med at knække myten om, at julekalendere kun er til børn. På CoolStuff har vi gaver til alle aldre, og vi guider dig selvfølgelig til de bedste julekalendere gennem tiderne!

Overrask manden med skæg med en julekalender fyldt med skægolier eller en Man Stuff-julekalender, eller lad en, der kan lide at gøre neglene i stand, få nye farver hver dag frem til juleaften med vores populære Neglelakskalender.

Kender du i stedet en eller anden, der kan lide varme og chilismag, er det på tide at se, hvad den modige er værd med vores chilikalender Jingle Balls fra Chili Klaus. Du kan fyre op under julen på en helt anden måde med en erotisk julekalender som passer både til par og singler! En kalender med 24 rigtigt lidenskabelige og sensuelle overraskelser!

Hvor kommer traditionen med julekalendere fra?

En pakkekalender eller julekalender er helt enkelt en anordning med fireogtyve nummererede låger, hvor hver låge indeholder en spændende overraskelse. Den første kendte julekalender kom fra Tyskland og blev trykt i begyndelsen af 1900-tallet. Succesen blev stor og traditionen lever den dag i dag. Det siges, at ideen til en julekalender begyndte med en lille dreng ved navn Gerhard, der altid spurgte sin mor, hvor lang tid der var tilbage til jul. For at drengen skulle kunne tælle ned til jul, lavede moderen en pædagogisk kalender ved hjælp af lidt farve og pap. Tii det bagte hun fireogtyve små gode kager, som hun gemte i forskellige rum i pappet, og så måtte drengen spise en kage om dagen frem til juleaften. Pludselig blev det meget lettere at holde styr på nedtællingen til årets bedste højtid, og det er let at forstå, at ideen med julekalendere hurtigt blev spredt!

Hvorfor fejrer vi egentlig advent?

Når mørket og kulden begynder at sætte ind, nærmer vi os juletiden. Til julens traditioner hører glögg, brunkager og måske en eller to sneboldkampe. Ordet ”Advent” kommer fra latin af ordet ”Adventus Domini”, som betyder ”herrens ankomst”. Advent er en værdsat tid på året, som indledes fjerde søndag før jul og varer frem til juleaften.

Vi håber, at vi har hjulpet dig med at løse nogle adventsknuder, og at du nu finder en julekalender til dig selv eller til en, du holder af. Og hvis du gerne vil gøre julen ekstra herlig, har vi selvfølgelig også tænkt på festlig julepynt.

Vi hos CoolStuff ønsker dig en rigtig magisk jul!

Sorter og filtrer

92 produkter

92 produkter

Orion Erotisk Julekalender
666,33 999,-
35%
Bubble T Badejulekalender
224,50 449,-
50%
Viser 48 af 92 Se flere produkter
Trustpilot
Fri fragt ved køb over 499,-

Gælder de fleste fragtformer

1-2 hverdages levering

Gælder alle standart produkter

90 dages returret

og dansk kundeservice

planet