Fejr kærligheden – find Valentinsdagsgaverne i dag

coolstuff logo

We have
just the thing

Julekalendere

Er du træt af den traditionelle chokolade julekalender med smagsløse godbidder? Tæl ned til jul med en af vores sjove og anderledes julekalendre i stedet og find årets julekalender hos os! Vi har chokolade julekalendere som passer både til mænd og kvinder, og den perfekte kalender er en perfekt gave som holder længe. Juleaften er jo kun én dag, men vi elsker julen så meget at vi vil forvandle hele december til en magisk julemåned! Vi har de bedste julekalendere fra Chili Klaus eller måske en julekalender med skægolie til manden i dit liv? Trenden er at der kommer julekalendre som passer til forskellige personligheder og interesser - Perfekt til dig som er træt af den klassiske chokoladekalender! Husk at kigge ind ofte - nye kommer til hele tiden!

Vi hos CoolStuff elsker virkelig det her med jul og advent, og har derfor jaget land og rige rundt for at finde den perfekte julekalender til dig! Vi kan bestemt godt lide den klassiske chokoladekalender, men i år vil vi forsøge at have sjovere alternativer, og desuden sjove julekalendere til voksne! Vi har derfor fyldt vores sortiment med sjove og anderledes kalendere, der indeholder ting i stedet for slik, så det strækker ganske enkelt lidt længere. Men vi takker jo ikke nej til snacks og slik, så naturligvis har vi også fundet nogle rigtigt gode anderledes spiselige varianter med søde sager!

Tjek de sjoveste julekalendere 2022!

Har du hørt, at julen også kaldes gavernes tid? Vi kan begynde med at knække myten om, at julekalendere kun er til børn. Alle vil have en spændende overraskelse, og gerne i hver låge! På CoolStuff har vi gaver til alle aldre, og vi guider dig selvfølgelig til at finde årets bedste julekalender!

Overrask manden med skæg med en julekalender fyldt med skægolier eller en Man Stuff-julekalender, eller lad en, der kan lide at gøre neglene i stand, få nye farver hver dag frem til juleaften med vores populære Neglelakskalender.

Kender du i stedet en eller anden, der kan lide varme og chilismag, er det på tide at se, hvad den modige er værd med vores chilikalender Jingle Balls fra Chili Klaus. Du kan fyre op under julen på en helt anden måde med en erotisk julekalender som passer både til par og singler! En kalender med 24 rigtigt lidenskabelige og sensuelle overraskelser!

Hvor kommer traditionen med julekalendere fra?

En pakkekalender eller julekalender er helt enkelt en anordning med fireogtyve nummererede låger, hvor hver låge indeholder en spændende overraskelse. Den første kendte julekalender kom fra Tyskland og blev trykt i begyndelsen af 1900-tallet. Succesen blev stor og traditionen lever den dag i dag. Det siges, at ideen til en julekalender begyndte med en lille dreng ved navn Gerhard, der altid spurgte sin mor, hvor lang tid der var tilbage til jul. For at drengen skulle kunne tælle ned til jul, lavede moderen en pædagogisk kalender ved hjælp af lidt farve og pap. Tii det bagte hun fireogtyve små gode kager, som hun gemte i forskellige rum i pappet, og så måtte drengen spise en kage om dagen frem til juleaften. Pludselig blev det meget lettere at holde styr på nedtællingen til årets bedste højtid, og det er let at forstå, at ideen med julekalendere hurtigt blev spredt!

Hvorfor fejrer vi egentlig advent?

Når mørket og kulden begynder at sætte ind, nærmer vi os juletiden. Til julens traditioner hører julefrokoster, glögg, brunkager, pebernødder og måske en eller to sneboldkampe. Ordet ”Advent” kommer fra latin af ordet ”Adventus Domini”, som betyder ”herrens ankomst”. Advent er en hyggelig tid på året, som indledes fjerde søndag før jul og varer frem til juleaften. Derfor hedder det 1.-, 2.-, 3.- og 4. søndag i advent.

Vi håber, at vi har hjulpet dig med at løse nogle adventsknuder, og at du nu finder en julekalender til dig selv eller til en, du holder af. Og hvis du gerne vil gøre julen ekstra herlig, har vi selvfølgelig også tænkt på festlig julepynt.

Vi hos CoolStuff ønsker dig en rigtig magisk jul!

Produkter i Julekalendere

Sorter og filtrer

118 produkter

118 produkter

Viser 48 af 118 Se flere produkter
du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

Stand with Ukraine Hashtag

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv