Fejr kærligheden – find Valentinsdagsgaverne i dag

coolstuff logo

We have
just the thing

Hængekøjer

Hængekøjer med og uden stativ

Om der er noget, vi brænder lidt ekstra for hos Coolstuff? Helt klart sommerprodukter af alle slags! Sommerhalvåret i Danmark byder på så mange skønne muligheder, og vi elsker at kunne tilbyde episke gadgets, der kan gøre dine sommeroplevelser uforglemmelige. Hængekøjen er definitionen på en perfekt sommergadget – vi tilbyder både flydende varianter til poolen og ultrafleksible hængekøjer til vildmarkslivet. Du kan også finde hængekøjer på stativ til haven, hvor du kan koble af med et tricks og gåder-spil i den ene hånd og en god drink i den anden. Hvis du ønsker, at denne herlige, hypotetiske situation skal blive til virkelighed, må du ikke glemme også at kigge på vores kategori af bartilbehør!

 

Hængekøje til vandretur eller camping

Savner du normalt sofaen, når du er ude på friluftseventyr? Ikke så mærkeligt. Naturen er fantastisk, men næppe særligt chillevenlig. Derfor tilbyder Coolstuff fantastiske hængekøjer til outdoorlivet! Ud over campingudstyr og campingtelte har vi også campinghængekøjer, der er nemme at have med og ekstremt nemme at bruge. At tage en hængekøje med på vandreturen eller teltferien giver dig et perfekt sted at slappe af sidst på dagen! Gå på opdagelse i vores sortiment og find en hængekøje til udendørsbrug, der passer til netop dig. Når du har fundet en hængekøje, er det en god idé også at kigge på vores udvalg af tilbehør til glamping – måske skal du gøre eventyret endnu mere luksuriøst med et brusebad, der opvarmes af solens stråler, et bærbart espressosæt eller et superpraktisk solcellekøkken?
 

Bærbar hængekøje eller hænge op mellem træerne?

Når du skal vælge hængekøje, er der to ting, du skal huske på. Du skal først tænke over, hvor du skal bruge din hængekøje. Skal den have en fast plads på grunden? Så kan du sagtens investere i en hængekøje, hængekøjestol eller hammock-hængekøje til 2 personer! Hvis du ønsker at kunne tage hængekøjen med forskellige steder, er en transportabel hængekøje derimod bedre egnet. Vi har bærbare varianter på stativ, men også ultrakompakte hængekøjer, som du kan hænge op mellem to træer. Så hvad var den anden ting, du skal huske på, når du vælger en hængekøje? Nå jo, hvad skal du gumle på, mens du ligger der og hygger dig! Tjek vores udvalg af slik online og klik på god chokolade, lakrids, popcorn eller noget andet passende snack til hængekøjehygge.

Produkter i Hængekøjer

Sorter og filtrer

12 produkter

12 produkter

Viser 12 af 12
du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

Stand with Ukraine Hashtag

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv