Jo flere gaver desto bedre – find julegaverne i vores 3 for 2 kategori!

coolstuff logo

We have
just the thing

Garject hvidløgspresser

Art.nr 18207

Ikke flere stinkende fingre og timelange opvaskesessioner! Garject presser de uafskallede hvidløgsfed, skraber sig selv ren og skyder skalresterne direkte i skraldespanden!

259,-
 • Du kan sende denne gave færdigt indpakket
 • Er dette en gave? Få den sendt direkte til modtageren!

Varebeskrivelse

Hvidløg er godt og beskytter mod alt fra forkølelse til vampyrer, og man kan gætte på, at næsten hvert eneste dansk hjem har en hvidløgspresser. Man kan også gætte på, at den hvidløgspresser kun sjældent er i brug, fordi hvidløgspressere er de køkkenredskaber, der er allersværest at gøre rene.

Med Garject hvidløgspresser derimod stopper du bare de uafskallede hvidløgsfed ned og trykker til. Når du åbner presseren, bliver hvidløget automatisk skrabet af presseren, f.eks. direkte ned i maden, og med en tap i håndtaget kan du derefter let skyde skalresterne lige ned i skraldespanden.

Ikke nok med, at du nu har en hvidløgspresser, der blot skal skylles af. Du har også fingre, der ikke lugter af hvidløg, og nogle ekstra minutter til din rådighed til et eller andet, der er sjovere end opvask. Det er da bare skønt.

Fakta om Garject hvidløgspresser:

 • Presser nemt uafskallede hvidløgsfed. Når du åbner presseren, skrabes rester omkring åbningen automatisk af. Inden i presseren er en lille katapult, som skyder de tiloversblevne hvidløgsskaller væk med et let tryk på en tap.
 • 19,3 cm lang
 • 357 gram
 • Hvidløgspresseren er fremstillet af børstet rustfrit stål med detaljer af hård plastik
 • Tåler maskinopvask (på øverste hylde i maskinen)
4.8

Sorter efter

 • M

  Robust og velfungerende.

  Jeg har haft en Garject hvidløgspresser i ca. to år, og den fungerer supergodt. Nu har jeg købt nogle stykker til gaver.

 • F

  Garject hvidløgspresser

  Der er ikke så meget andet at sige end, at den er super god.

 • B

  Bedste hvidløgspresser jeg har prøvet

  Jeg har været igennem min del af forskellige hvidløgspressere og selvom nogle var gode, var de besværlige at gøre rene eller kunne ikke gå i opvaskeren. Denne er både nem at bruge, og så skal den bare i opvaskemaskinen. Den presser endda med skal på. Den er solid og ret tung, men ikke noget der generer mig. Helt klart den bedste presser jeg nogensinde har haft.

 • K

  Super god

  Købte denne hvidløgspresser til min mor og hun er blevet meget glad for den. Hun siger den er meget lettere at rengøre og nok den kraftigste hvidløgspresser hun har ejet :)

 • E

  Allletjders produkt

  Hurtig levering og et virkelig smart produkt ifølge min svigerdatter der har afprøvet. Det er også nemt at rense den efterfølgende. Det er Rolls-Royce modellen blandt hvidløgspressere.

du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

Stand with Ukraine Hashtag

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv