Se Årets flotteste Julekalendere her

We have
just the thing

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv

Garject hvidløgspresser Sort

Art.nr 18207

Ikke flere stinkende fingre og timelange opvaskesessioner! Garject presser de uafskallede hvidløgsfed, skraber sig selv ren og skyder skalresterne direkte i skraldespanden!

259,-

Varebeskrivelse

Hvidløg er godt og beskytter mod alt fra forkølelse til vampyrer, og man kan gætte på, at næsten hvert eneste dansk hjem har en hvidløgspresser. Man kan også gætte på, at den hvidløgspresser kun sjældent er i brug, fordi hvidløgspressere er de køkkenredskaber, der er allersværest at gøre rene.

Med Garject hvidløgspresser derimod stopper du bare de uafskallede hvidløgsfed ned og trykker til. Når du åbner presseren, bliver hvidløget automatisk skrabet af presseren, f.eks. direkte ned i maden, og med en tap i håndtaget kan du derefter let skyde skalresterne lige ned i skraldespanden.

Ikke nok med, at du nu har en hvidløgspresser, der blot skal skylles af. Du har også fingre, der ikke lugter af hvidløg, og nogle ekstra minutter til din rådighed til et eller andet, der er sjovere end opvask. Det er da bare skønt.

Fakta om Garject hvidløgspresser:

  • Presser nemt uafskallede hvidløgsfed. Når du åbner presseren, skrabes rester omkring åbningen automatisk af. Inden i presseren er en lille katapult, som skyder de tiloversblevne hvidløgsskaller væk med et let tryk på en tap.
  • 19,3 cm lang
  • 357 gram
  • Hvidløgspresseren er fremstillet af børstet rustfrit stål med detaljer af hård plastik
  • Tåler maskinopvask (på øverste hylde i maskinen)

Art.nr

18207

Trustpilot
Fri fragt ved køb over 499,-

Gælder de fleste fragtformer

1-2 dages levering

Gælder alle standart produkter

90 dages returret

og dansk kundeservice

planet