Giv et par personlige strømper i julegave – den ultimative idé!

coolstuff logo

We have
just the thing

Halloween

Halloween

Buuu! Årets mest uhyggelige højtid tiltrækker alt fra zombier og spøgelser til superhelte og enhjørninger afhængigt af temaet for den halloweenfest, du skal holde. Så hvordan lader man op før forskrækkelserne? Vi har selvfølgelig halloweenting, der gør feststemningen uhyggeligt god!

Fiks en skrækkelig vellykket fest!

Måske begynder du at forberede årets gyserfest allerede i september? Du sammensætter dine eget halloweenting og inviterer alle de hvileløse ånder hjem, du kender. I så fald har vi nogle konkrete tips, som gør dig klar til festen. For det første kan for meget falsk blod på gulvet fungere dårligt – less is more! Lamper, der er dekoreret med lidt spindelvæv, spreder et stemningsfuldt og hyggeligt skær i rummet. Skal gæsterne være udklædte? Meningerne kan være delte her: Nogle ønsker en klassisk skræmmende fest, hvor spøgelser, hekse og zombier mingler, mens andre foretrækker at lade fantasien få frit løb, fordi ingen fest er så vellykket som den, hvor farvestrålende enhjørninger, superhelte og kongelige møder blodtørstige nonner og undslupne mumier. Synes du, at det bliver rodet? Arranger en temafest, og lad gæsterne dukke op som skøre videnskabsmænd, deres yndlingsfigurer fra Harry Potters verden, eller sæt temaet "forfærdelig flot påklædning, på nippet til at være skræmmende udklædt", hvis du føler, det er tid til at hæve niveauet et par hak. 

 

Foretrækker du en mere fornuftig fest, kan et skrækfilmmaraton eller spilleaften med dine bedste venner selvfølgelig være en mindst lige så god fest. Fyld op med blodrød juice og halloweensnacks - måske vil du bage cake pops, der ligner øjne, poppe popcorn, der ser ud som hjerner eller bage kager, der ligner afhuggede fingre?! Kun fantasien sætter grænser, når du fikser lækkerier til årets mest uhyggelige aften! 

Skræmmende meget halloweenslik!

Vi kan jo ikke tale om lækkerier uden at nævne halloweenslik! Uanset om du inviterer til festligheder, planlægger at vandre rundt i nabolaget i ægte "Trick or Treat"-ånd eller skal fejre en uhyggelig filmaften, er godt og lækkert slik til halloween et must! Måske er du tiltrukket af skræmmende sejt geléslik? Eller skræmmende store chokolader? Nu tænker du nok, at chokolade næppe kan være skræmmende, men så har du nok ikke set, hvilken forfærdelig afsætning en megastor Toblerone eller gigantisk Daim kan have?! Spøg til side, måske er du en slik-i-løs-vægt-person, måske foretrækker du popcorn, chips eller endda lakrids - uanset hvad er ideen om en halloweenfejring uden lækkerier det mest skræmmende, vi nogensinde har hørt om!

 

Og ved du hvad? Køb lidt ekstra med, så du er godt forberedt, hvis en flok ulykkelige ånder banker på og håber på halloweensnacks! 

 

Produkter i Halloween

Sorter og filtrer

101 produkter

101 produkter

Blinkende Partyglas
Fra
59,-
Viser 48 af 101 Se flere produkter
du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

Stand with Ukraine Hashtag

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv