Vil du have småkager?

Vi bruger cookies på vores site for at den skal fungere så godt som muligt. Det anvendes f.eks til at vise produkter i kundevognen, til statistik og analyser som forbedrer indhold, samt til personlig markedsføring. Alt dette for at dit besøg i shoppen skal blive så fantastisk som muligt! Hvis du vil vide mere, så klik på linket til cookie-indstillinger.

Giv et par personlige strømper – den ultimative gave!

Børn med hat, kage og sol i baggrunden

11 sjove spil for børn mellem 3-9 år

Kan tingene nemt blive afsporet, når dine børn har venner på besøg? Efter mindre end en halv time er hjemmet vendt på hovedet, børnene render rundt som skøre høns med hundrede aktiviteter kørende på samme tid, og du undrer sig over, hvorfor du gik med til en legeaftale fra starten. Fortvivl ikke! Nogle gange har børn brug for lidt ekstra vejledning og inspiration for at kunne lege med ro og koncentration. Derfor har vi hos Coolstuff valgt at samle vores bedste tips, når det drejer sig om sjove lege for børn. Her finder du 11 fede tips til simple børnelege til 3-årige, 4-årige og 5-årige, men også sjove lege til børn mellem 6-9 år.

Mand og barn spiller frisbeegolf udendørs i naturen

Sjove lege for små børn

Har du en lille mini-me derhjemme, som lige har fået en ven med hjem for første gang? Når det drejer sig om børn mellem 3-5 år, er det vigtigt at tænke enkelt – her er det ikke tid til at starte en lang og kompliceret leg med mange regler. Organiser i stedet enklere lege, hvor du som voksen også er med, eller byd på nogle kreative eller sjove aktiviteter ved hjælp af gadgets fra Coolstuff!

1. Bjørnen sover

Det her er lidt af en klassiker, når det drejer sig om lege for børn i alderen 3-5 år. Hvis børnene går i børnehave, er de højst sandsynligt bekendt med legen! Et barn skal ligge i midten og foregive at være en sovende bjørn, mens resten af børnene går rundt i en ring og synger de velkendte tekstlinjer. I slutningen af sangen er det tid til, at bjørnen i midten vågner op og prøver at fange en af de andre!

2. Udforsk med hænderne

De fleste børn elsker at grise, skabe og udforske med hænderne – ikke mindst de yngste! Hvis du gerne vil holde børnene underholdt i mindst en time, er det et sikkert bud at klikke på noget kreativt legetøj fra Coolstuff. Stil slime, magisk sand eller dejligt skumplastler frem på køkkenbordet, og lad børnene hygge sig, mens du laver aftensmad, eller bare nyder en kop sort livseliksir.

Dreng leger med en farverig byggeklods

3. Sukkermunken

Denne leg passer bestemt på beskrivelsen "enkle børnelege"! 4-årige og større børn er optimale deltagere – det eneste, du skal bruge, er ekstra sukkersøde donuts og selvfølgelig lækkersultne børn. Legen går ganske enkelt ud på, at børnene spiser deres sukkerdoughnut uden at slikke sig om munden. En udødelig klassiker!

4. Charader

Mangler du tips til børnelege for den 5-årige og vennerne fra børnehaven? Fra 5-års alderen og opefter er børnene helt klart klar til at teste på charader! Det kræver lidt forberedelse, hvor man skriver forskellige ting ned på små stykker papir, men det er bestemt besværet værd, når man hører børnenes glade latter.

5. Udendørsleg ud over det sædvanlige

Det er ikke så mærkeligt, at ungerne efter nogle år bliver trætte af den gamle, kedelige have. Derfor tilbyder vi masser af legetøj til at have udendørs, som med garanti vil tage udendørsleg til et nyt niveau! Måske er det tid til at investere i en oppustelig hoppeborg? En sej T-rex, der sprøjter vand på børnene, når de har hoppet sig rigtigt svedige i borgen? Din have bliver sandsynligvis det nye yndlingssted for alle børnene i nabolaget.

Familie leger i haven

Sjove lege for store børn

Børn mellem 6 og 9 år passer som regel sig selv, når de leger. Mange synes dog stadig, at det er fantastisk sjovt, når man som voksen engagerer sig, støtter dem i legen, køber fedt og sjovt legetøj hjem eller blot organiserer nye lege, som de aldrig har prøvet før! Her finder du vores bedste tips til sjove lege for børn i skolealderen.

6. Episk vandleg

Hvis solen skinner, og det er varmt udenfor, kan det aldrig gå galt at tilbyde børnene sjovt vandlegetøj. Klik på en kæmpestor vandrutsjebane fra vores sortiment, eller hvorfor ikke en enorm flamingo, der sprøjter vand? Vi tilbyder endda et sjippetov med indbygget vandspreder!

Vandlegetøj til hele familien

Se alt  

7. Musikalske stole

Hvis du leder efter børnelege for 6-årige og opefter, er dette en gammel kending, der aldrig går af mode! Stole og musik er alt, hvad der skal til. Sørg for at bruge lige så mange stole, som du har børn i rummet, minus én. Placer stolene i et rektangel med ryggen mod hinanden, og lad børnene gå rundt om dem i en cirkel, mens du spiller din yndlingsmusik på højeste lydstyrke. Når du pludselig sætter musikken på pause, skal alle børn hurtigst muligt sætte sig på en stol. Det barn, der står uden stol, går ud, og det barn, der er  sidst tilbage, vinder!

8. Femkamp med unikke spil

Mangler du inspiration til børnelege for 7-årige og opefter – som måske endda voksne kan deltage i? Så finder du masser af produkter i kategorien leg og spil hos Coolstuff! Her er unikke og underholdende spil, der vil fange interessen hos jer alle. Hvorfor ikke arrangere en sjov femkamp med sjove spil for flere personer? Start med et sjovt quizspil, fortsæt med tovtrækkeri, slap af med et gigantisk kaste grise-spil, grin højt med en omgang Poo Curling og afslut med en omgang frisbeedart i haven.

Børn leger tovtrækning i haven

9. Pictionary

Leder du efter passende børnelege til 8-årige og opefter? Pictionary minder om charader, men trækker i stedet på, hvad sedlen beskriver og håber, at vennerne kan gætte, hvad det er. Del børnene op i hold af to, og tilbyd gerne en sjov præmie til vinderholdet og en flot trøstepræmie til det ikke-vindende hold.

10. Refleks-skattejagt

Børnelege for 9-årige og opefter må gerne være sjove, spændende og lidt svære. Refleks-skattejagt er en variant af den sædvanlige skattejagt, men legen foregår i stedet, når det er mørkt udenfor og uden kort. Du gemmer skatte i haven eller det omkringliggende område og placerer også reflekser de samme steder. Så er det tid for børnene til at begive sig ud på skattejagt med kun lommelygter til hjælp!

11. Mørkegemmeleg

Mørkegemmeleg er præcis i samme stil som refleks-skattejagten – sjov, spændende og lidt svær. Sluk alt lys i hjemmet, find en der skal lede ved lodtrækning og lad resten af børnene gemme sig i mørket. Hvis I vil gøre det endnu sjovere, kan I lave baglæns gemmeleg i stedet! Så er der i stedet kun én, der gemmer sig, mens alle andre leder. Når man finder den, der gemmer sig, skal man bare være stille og gemme sig samme sted. Til sidst er der kun ét barn tilbage, der leder, og det barn har så fornøjelsen af at finde alle sine venner presset sammen samme sted som sardiner i en sardindåse.

Sjove og udfordrende puslespil

Se alt  
du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

Stand with Ukraine Hashtag

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv