Vil du have småkager?

Vi bruger cookies på vores site for at den skal fungere så godt som muligt. Det anvendes f.eks til at vise produkter i kundevognen, til statistik og analyser som forbedrer indhold, samt til personlig markedsføring. Alt dette for at dit besøg i shoppen skal blive så fantastisk som muligt! Hvis du vil vide mere, så klik på linket til cookie-indstillinger.

Superdeal! 60% rabat på Mandolinjern

Fra Camping til Glamping: 5 bedste gadgets

Opgrader dit camping-game til glamping-fame! Vi har listet 5 must-haves for dem med højere ambitioner end iltfattige telte og underhylerne fulde af ørentviste. Alt fra komfortable, store telte, oppustelige kajakker til verdens flotteste bærbare espressomaskine! Du skulle også tage at blive "glamper" og nyde vildmarkseventyret på første klasse med cocktails og silketøfler!

90'erne er forbi, og camping betyder ikke længere kulørte træningsdragter og at fryse i køen til det fælles bad. At glamping har taget verden med storm samtidig med, at interessen for naturoplevelser er eksploderet, er ikke en tilfældighed. Glamping kombinerer camping og midt-i-naturen-følelsen med samme komfort som et luksushotel. Store telte, wifi og guddommeligt skønne sengepladser midt i utæmmet natur er almindelig klasse for en glamper. Garanteret meget skønnere end at vågne op med hold i ryggen efter en nat på jorden. Eller søvndrukken at tage iskolde strømper på og opdage, at de er fulde af insekter og grannåle. Fra begyndelsen var det kun en vane for konger og andre lapse, der ønskede at rejse i sus og dus, selvom de kun skulle ud at jage svin. I dag er konceptet tilgængeligt for alle, der ønsker at opleve naturen i al dens naturlighed. Uden at gå på kompromis med personlig hygiejne og andet godt. 

1. Bærbar espressomaskine til mere luksuriøs kaffe i naturen

Ikke engang det vildeste vildmarksmenneske overlever uden kaffe! Og enhver, der nogensinde har set virale klip af russere, kinesere eller canadiere fra vildmarken med deres lige så vilde bjørnehusdyr på YouTube eller TikTok... Ved du, at kaffe er fællesnævneren for alle vilddyrs-krammere i alle vildmarker. Uanset kontinent. Nu ved vi ikke, om nærkontakt med vilde dyr indgår i dine glamping-planer. Men hvad nu hvis du skulle få feeling og forsøge at tiltrække en elg på en søndagstur? Eller en mere praktisk ræv? Så er en bærbar espressomaskine fra Minipresso i hvert fald et stærkt forsøg. Mere sulten? Tjek alt vores picnictilbehør ud

2. Softybag Loungestol udendørs

Der findes ikke dårligt vejr - kun dårlige og ubehagelige siddeunderlag! Den oppustelige loungestol fra softybag sætter en ny standard for udendørs komfort - eller for den sags skyld hvor som helst. Den er 100 % bærbar og oppustelig! Den "halvliggende" tilstand inviterer til episke øjeblikke med maksimal afslapning. En kaffepause ved havet. Foran solopgangen ved siden af langrendsløjpen. Eller til en powernap eller ammepause i hvilepausen langs vandrestien. Det eneste ekstra, der skal til, er et blødt tæppe eller en plaid, og meningen med livet er ikke langt væk. 

3. Stand Up Paddle Board - glampingens glasagtige glider

ALLE gør det! Og de, der ikke er kommet i gang endnu, er bare misundelige og har vandskræk. Trenden med stand up paddle er kommet for at blive! Men tænk, hvor meget tid du slipper for at stå i kø eller vente på din tur på udlejningsstedet? Bare du investerer i din egen Stand up Paddle Board fra Bestway! Fordi den er oppustelig, er den nem at tage med og et oplagt valg i bagagen til din glamping. Samtidig er den stabil, og næsten lige så hård som et normalt bræt Sagde vi forresten, at glamping handler om bekvemmelighed og luksus? Det skal vel også gælde muligheden for at se sexet casual cool ud!? Og glide nonchalant rundt på årets mest trendy udendørs gadget.

4. Pop-up teltet til vandreturen - teltet der monterer sig selv

”Meget let at sætte op. I princippet bare åbne posen.” - Karin

"Har lige testet det i stuen, og vi kunne alle 4 være der uden problemer. “ - Riz

2 kundeanmeldelser kan ikke være forkerte. Pop-up teltet fra Outlust er dagens - og morgendagens telt! I hvert fald når man ønsker have et telt til vandreturen, der tager mindre end en halv dag at samle. Og hvem har lyst til at vågne op næste dag og opdage, at hele molevitten er sunket sammen i løbet af natten!? Netop derfor siger vi ”morgendagens telt"! Hovedårsagen til glampingens popularitet er jo at undgå bøvl med teltstænger og halsbrækkende fald over stropper i mørke. Så er valget mellem et traditionelt telt og et pop-up telt ikke engang et valg. Not Because You're Worth It! But Because you Earth It!

5. Pop-up-telt med campingtoilet, når naturen kalder

Naturen kalder. Som det friluftsmenneske, du er, kender du følelsen af at gå omveje rundt om din basecamp i skovens mørke for at undgå at falde ned i det toilethul, du har gravet. Eller det normale i at give "vejbeskrivelser" til det samme toilethul til resten af selskabet. Nu har Outlust løst dette problem med sit geniale pop-up telt med campingtoilet! Et bærbart og lille letvægtstelt, der giver både maksimalt privatliv og ventilation til alle situationer. Kan med fordel også bruges som bruser. Men så anbefaler vi, at du først flytter det medfølgende "toilet" ud. Derudover passer hele "skidtet" (teltet) i en smart lille rygsæk. 

Camping & Friluftsliv

Se alt  
Luftmadras til Bil - Outlust
Liggestolshåndklæde - Spralla
Bærbar Myggeskræmmer
Oppustelig Kajak - Intex Explorer K2
du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

film og tv

Hvad vores venner (jer), siger om Coolstuff

4,7 ud af 5 stjerner
796 anmeldelser
Julie R.
Verificeret kunde

Jeg er godt tilfreds med at handle hos coolstuff. Jeg havde skrevet mig op til at få en besked om et produkt, når det var på lager igen. Funktionen virkede fint, og jeg fik købt min vare kort efter, jeg modtog mailen. Og levering var også tilpas. Jeg køber gerne hos coolstuff igen

Christine J.
Verificeret kunde

Bruger coolstuff engang imellem til at finde på gaveideer. Finder som ofres noget og samtidig noget til mig selv😉 Altid hurtig og rigtig levering👍

Mette H.
Verificeret kunde

Fremragende. Sendte en forkert vare og voila jeg fik den rigtige tilsendt på nul komma fem. Og fik lov at beholde den “forkerte” vare :D Tak!

Connie P.
Verificeret kunde

Alt fungerer som det skal hos Coolstuff. Bestilling, levering og returnering - som smurt i olie. Har handlet hos dem flere gange.

Berit R.
Verificeret kunde

Selvom varen vi købte er dårlig kvalitet, klarede coolstuff det godt. Vi fik vores telt meget hurtigt!

Jette P.
Verificeret kunde

Super god hjemmeside med et utal af spændende ting til fornuftige priser. Også dejlig hurtig levering

Dorthe L.
Verificeret kunde

er mega tilfreds det er ikke sidste gang jeg handler hos jer kan stærk anbefales 💞🥰

Betina G.
Verificeret kunde

Hurtig afsendelse, hurtig modtagelse, tingene er pakket ordenligt, godt tilfreds

Maiken R.
Verificeret kunde

hurtig og nemt at handle hos jer vil gøre det en anden gang igen

Birthe H.
Verificeret kunde

Det jeg kender til jer er ikke meget, men er meget tilfreds.

Eyð H.
Verificeret kunde

Modtog varen hurtigt efter bestilling, og alt var i orden!

Rita S.
Verificeret kunde

Ingen problemer med bestilling og forsendelse Hilsen Rita

Tina G.
Verificeret kunde

God og hurtig service fra bestilling til modtagelse

Per S.
Verificeret kunde

Det altid en fornøjelse at handle med Coolstuff.

Eva L.
Verificeret kunde

Hurtig levering og rigtig god kundeservice 👌

Solveig J.
Verificeret kunde

Flot ingen klager - dejligt når det fungerer.

Cecilie V.
Verificeret kunde

Altid en fornøjelse at handle ved coolstuff

Ümran Ö.
Verificeret kunde

Hurtig levering & nemt at bestille :)!

Rikke L.
Verificeret kunde

Hurtig levering og rigtig god service. Tak

ianke F.
Verificeret kunde

Ordren ankom hurtigt og alt var perfekt

Stand with Ukraine Hashtag