Vil du have småkager?
Gør et kup til Fars Dag! 13% rabat på Brewbarrel ølbryggesæt!

Fra Camping til Glamping: 5 bedste gadgets

Opgrader dit camping-game til glamping-fame! Vi har listet 5 must-haves for dem med højere ambitioner end iltfattige telte og underhylerne fulde af ørentviste. Alt fra komfortable, store telte, oppustelige kajakker til verdens flotteste bærbare espressomaskine! Du skulle også tage at blive "glamper" og nyde vildmarkseventyret på første klasse med cocktails og silketøfler!

90'erne er forbi, og camping betyder ikke længere kulørte træningsdragter og at fryse i køen til det fælles bad. At glamping har taget verden med storm samtidig med, at interessen for naturoplevelser er eksploderet, er ikke en tilfældighed. Glamping kombinerer camping og midt-i-naturen-følelsen med samme komfort som et luksushotel. Store telte, wifi og guddommeligt skønne sengepladser midt i utæmmet natur er almindelig klasse for en glamper. Garanteret meget skønnere end at vågne op med hold i ryggen efter en nat på jorden. Eller søvndrukken at tage iskolde strømper på og opdage, at de er fulde af insekter og grannåle. Fra begyndelsen var det kun en vane for konger og andre lapse, der ønskede at rejse i sus og dus, selvom de kun skulle ud at jage svin. I dag er konceptet tilgængeligt for alle, der ønsker at opleve naturen i al dens naturlighed. Uden at gå på kompromis med personlig hygiejne og andet godt. 

1. Bærbar espressomaskine til mere luksuriøs kaffe i naturen

Ikke engang det vildeste vildmarksmenneske overlever uden kaffe! Og enhver, der nogensinde har set virale klip af russere, kinesere eller canadiere fra vildmarken med deres lige så vilde bjørnehusdyr på YouTube eller TikTok... Ved du, at kaffe er fællesnævneren for alle vilddyrs-krammere i alle vildmarker. Uanset kontinent. Nu ved vi ikke, om nærkontakt med vilde dyr indgår i dine glamping-planer. Men hvad nu hvis du skulle få feeling og forsøge at tiltrække en elg på en søndagstur? Eller en mere praktisk ræv? Så er en bærbar espressomaskine fra Minipresso i hvert fald et stærkt forsøg. Mere sulten? Tjek alt vores picnictilbehør ud

2. Softybag Loungestol udendørs

Der findes ikke dårligt vejr - kun dårlige og ubehagelige siddeunderlag! Den oppustelige loungestol fra softybag sætter en ny standard for udendørs komfort - eller for den sags skyld hvor som helst. Den er 100 % bærbar og oppustelig! Den "halvliggende" tilstand inviterer til episke øjeblikke med maksimal afslapning. En kaffepause ved havet. Foran solopgangen ved siden af langrendsløjpen. Eller til en powernap eller ammepause i hvilepausen langs vandrestien. Det eneste ekstra, der skal til, er et blødt tæppe eller en plaid, og meningen med livet er ikke langt væk. 

3. Stand Up Paddle Board - glampingens glasagtige glider

ALLE gør det! Og de, der ikke er kommet i gang endnu, er bare misundelige og har vandskræk. Trenden med stand up paddle er kommet for at blive! Men tænk, hvor meget tid du slipper for at stå i kø eller vente på din tur på udlejningsstedet? Bare du investerer i din egen Stand up Paddle Board fra Bestway! Fordi den er oppustelig, er den nem at tage med og et oplagt valg i bagagen til din glamping. Samtidig er den stabil, og næsten lige så hård som et normalt bræt Sagde vi forresten, at glamping handler om bekvemmelighed og luksus? Det skal vel også gælde muligheden for at se sexet casual cool ud!? Og glide nonchalant rundt på årets mest trendy udendørs gadget.

4. Pop-up teltet til vandreturen - teltet der monterer sig selv

”Meget let at sætte op. I princippet bare åbne posen.” - Karin

"Har lige testet det i stuen, og vi kunne alle 4 være der uden problemer. “ - Riz

2 kundeanmeldelser kan ikke være forkerte. Pop-up teltet fra Outlust er dagens - og morgendagens telt! I hvert fald når man ønsker have et telt til vandreturen, der tager mindre end en halv dag at samle. Og hvem har lyst til at vågne op næste dag og opdage, at hele molevitten er sunket sammen i løbet af natten!? Netop derfor siger vi ”morgendagens telt"! Hovedårsagen til glampingens popularitet er jo at undgå bøvl med teltstænger og halsbrækkende fald over stropper i mørke. Så er valget mellem et traditionelt telt og et pop-up telt ikke engang et valg. Not Because You're Worth It! But Because you Earth It!

5. Pop-up-telt med campingtoilet, når naturen kalder

Naturen kalder. Som det friluftsmenneske, du er, kender du følelsen af at gå omveje rundt om din basecamp i skovens mørke for at undgå at falde ned i det toilethul, du har gravet. Eller det normale i at give "vejbeskrivelser" til det samme toilethul til resten af selskabet. Nu har Outlust løst dette problem med sit geniale pop-up telt med campingtoilet! Et bærbart og lille letvægtstelt, der giver både maksimalt privatliv og ventilation til alle situationer. Kan med fordel også bruges som bruser. Men så anbefaler vi, at du først flytter det medfølgende "toilet" ud. Derudover passer hele "skidtet" (teltet) i en smart lille rygsæk. 

Camping & Friluftsliv

Se alt
Foldeskammel - Minimax
Campingtoilet med Pop-op-telt - Outlust
Handsker med Lommelygte - Wibbri
Strandmåtte med Ryglæn - Outlust
du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

film og tv

Hvad vores venner (jer), siger om Coolstuff

4,7 ud af 5 stjerner
1098 anmeldelser
Sheila S.
Verificeret kunde

Da vi skrev, at den første lampe var gået lidt i stykker med både ødelagt pære og salt-støtten, fik vi uden problemer en ny. Jeg er meget taknemmelig, for det er den smukkeste og hyggeligste lampe, vi nu har i vores hus.

Robert I.
Verificeret kunde

Love games from my home land… thanks Would love to have a real Cornhole game…. The ones on Amazon are bad quality and cost way to much… send me info if you get the game… it was so popular when I was home last

Betina R.
Verificeret kunde

Rigtig hurtig levering Varen var pakket godt - så ingen skader under levering/transport. Ordre og levering fejlfri

Janni S.
Verificeret kunde

Masser af sjove, inspirerende produkter i god kvalitet. Altid hurtig levering og gode priser.

Pia W.
Verificeret kunde

Hurtig levering ,håbet medarbejdere og bud får god løn og arbejdsvilkår

Liisa V.
Verificeret kunde

Födelsedagsbarnet blev överlycklig över just denna SlushyMaker👍

Sabrina L.
Verificeret kunde

Levering passede. Fedt at kunne lave så personlig en gave.

Birgitte K.
Verificeret kunde

God kommunikation. Og hurtig levering. Ingen problemer.

Helle A.
Verificeret kunde

Virkelig flot lavet og også hurtig ekspedition 👋❤️👍

Rikke K.
Verificeret kunde

Altid super service super levering og super kvalitet

Mikkel T.
Verificeret kunde

Det kom godt frem og hurtigt og alt var bare godt

Jonas G.
Verificeret kunde

Hurtig pluk, godt indpakket og hurtig afsendelse,

Lotta N.
Verificeret kunde

Var precis lika fint som jag föreställde mig.

Torben L.
Verificeret kunde

Lynhurtig og perfekt levering, god service 😀

Charlotte G.
Verificeret kunde

Meget tilfreds…super hurtig levering👍👍👍👍

Carina E.
Verificeret kunde

En absolut nödvändighet i mitt liv….

Eva R.
Verificeret kunde

Hurtig forsendelse, ingen problemer

Asbjørn K.
Verificeret kunde

Super god service, og gode priser

Liljan V.
Verificeret kunde

Altid god og hurtig ekspedition.

Joan N.
Verificeret kunde

God service og hurtig levering.

Stand with Ukraine Hashtag