Vil du have småkager?

Vi bruger cookies på vores site for at den skal fungere så godt som muligt. Det anvendes f.eks til at vise produkter i kundevognen, til statistik og analyser som forbedrer indhold, samt til personlig markedsføring. Alt dette for at dit besøg i shoppen skal blive så fantastisk som muligt! Hvis du vil vide mere, så klik på linket til cookie-indstillinger.

Giv et par personlige strømper – den ultimative gave!

Hvilken kajak skal jeg vælge?

Padleprof eller nybegynder ude på dybt vand? Uanset hvad der falder dig ind, er der med garanti oppustelige kajakker, der passer – og vi guider dig selvfølgelig til den rigtige model! Fordi de er oppustelige, kræves der hverken tagbøjler eller gigantiske opbevaringspladser til vores kajakker, men du kan med glæde puste din kajak op og søsætte den der, hvor du gerne vil begynde at padle.

Alene på bølgerne eller sammen på eventyr?

Oppustelige kajakker fås i en- og to-sædersmodeller. Eller K1 og K2, som man også kan kalde dem. Hvilken model, du skal vælge, afhænger helt af, hvilke planer du har med din kajak. Hvis du normalt vil tage afsted på egen hånd, er det praktisk med en enkeltsædet kajak, men planlægger du at dele de fleste kajakeventyr med en anden, kan det være bedre at gå efter en med to sæder i stedet for. De væsentligste forskelle er, at tomandskajakkerne er større og har to sæder i stedet for ét. Og måske vigtigst af alt: De leveres med to årer i stedet for én – det er nemlig superkedeligt (og ret hårdt) at være den eneste, der er udstyret med en åre i en tosædet kajak!    

Måske er det tid til at overraske en friluftselsker i din omgangskreds med en to-sædet kajak som gave til hende? Eller – hvis du slet ikke deler den samme lidenskab for udendørsaktiviteter – forkæl din partner, bror eller ven med en en-sædet kajak som gave til ham?

Kan man padle alene i en tomandskajak?

Har du lyst til at padle, når ingen andre har lyst til at hægte sig på i kajakken? Fortvivl ikke! Det er normalt ikke noget problem selv at padle en tomandskajak. Mange af de to-sædede kajakker har justerbare eller aftagelige sæder, så du kan tilpasse dit sæde til en god position i cockpittet. Det du skal huske på er, at tomandskajakken er lidt længere og større end de en-sædede varianter, så selve padlingen kan opleves lidt tungere end normalt.

Man som står på en Stand Up Paddle Board

Begyndere, der ikke ønsker at få vand over hovedet

Er du ivrig efter at tage på dine første kajakudflugter? Måske har du allerede set en rolig sø, du gerne vil udforske, eller måske har du endda planlagt en ferie tæt på vandet? Intex Challenger er en perfekt kajak at starte med, og den fås i både ensædet og tosædet udgave. Dette er en lille og pæn kajak, som takket være sin oppustelige bund og aftagelige kølskinne alligevel ligger stabilt i vandet. Kajakken har et praktisk lastenet i stævnen (husk at pakke vandtæt!) og et lille lastrum i cockpittet. Med den medfølgende pumpe pumper du Intex Challenger op på ingen tid, så du hurtigt og nemt kan komme i gang med at padle.  

Til dig, der gerne vil have en kajak til lidt længere og mere eventyrlige ture, anbefaler vi Bestway Hydro-Force Ventura, som også fås i både ensædet og tosædet udgave. Denne kajakmodel er noget større end Intex Challenger, og i stedet for et lastenet har den en smart og aftagelig taske som lastrum i stævnen og opbevaringsrum indbygget i sædet. Bestway Hydro-Force Ventura har ikke bare en men to kølskinner for øget stabilitet, og på siden af kajakken er der praktiske holdere til årerne. Kajakkens slidstærke vinyl er designet til at modstå både saltvand og solens UV-lys, og dette er en kajak, du kommer til at få glæde af på mange udflugter i fremtiden.

Kajak & Båd

Se alt  

Padleprofs på vej til nye eventyr


Det siges, at eventyr venter ved næste sving i floden, og du ønsker mere end bare at padle i roligt vand, når du er ude med din kajak. Så er det tid til at opgradere din kajakflåde med noget mere professionelt og robust, der opfylder dine behov. Intex Excursion Pro fås i både ensædet og tosædet udgave, og er det oplagte valg for dig, der leder efter det lille ekstra i en oppustelig kajak. Excursion Pro er lidt større end resten af vores kajakker, men stadig strømlinet med en lav profil. Den slidstærke vinyl er forstærket med en trelagskonstruktion i både for og agter for at modstå ekstra kraftige tag. Du får desuden to udskiftelige kølskinner, hvoraf den ene er specielt tilpasset til lavt vand, så du kan komme lige derhen, hvor du vil.
 
Hvis du kan lide lange fisketure, kommer du til at trives som fisk i vandet i en Excursion Pro-kajak! På begge langsider af kajakken er der nemlig holdere til fiskestænger, og kajakken har en aftagelig holder til fiskeudstyr, hvor du for eksempel kan fastgøre GPS-udstyr, et transportabelt ekkolod eller lignende. Cockpittet har smarte lastrum, så du kan medtage alt, hvad du skal bruge på turen, og du sidder behageligt på det oppustelige og justerbare sæde med ryglæn. Kajakken har reb langs siderne og robuste håndtag både foran og bagved, så den er nem at håndtere både på land og i vandet. 

Herlige dage ved vandet 🐟
Billede af @peteraksberg

Hvis du kan lide lange fisketure, kommer du til at trives som fisk i vandet i en Excursion Pro-kajak! På begge langsider af kajakken er der nemlig holdere til fiskestænger, og kajakken har en aftagelig holder til fiskeudstyr, hvor du for eksempel kan fastgøre GPS-udstyr, et transportabelt ekkolod eller lignende. Cockpittet har smarte lastrum, så du kan medtage alt, hvad du skal bruge på turen, og du sidder behageligt på det oppustelige og justerbare sæde med ryglæn. Kajakken har reb langs siderne og robuste håndtag både foran og bagved, så den er nem at håndtere både på land og i vandet.

Camping & Friluftsliv

Se alt  
du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

Stand with Ukraine Hashtag

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv