Fejr kærligheden – find Valentinsdagsgaverne i dag

coolstuff logo

We have
just the thing

Børn med blå hat

Bagning med børn – En praktisk guide

Bagning med små børn kan være en rigtig dejlig aktivitet! De fleste små børn er vilde med at piske, røre, rulle dej ud, forme, dekorere og vigtigst af alt – smage. Er det muligt at finde mere engageret køkkenpersonale end det? Det tror vi ikke! Bagning med børn har bestemt en tendens til at blive lidt rodet, og derfor har vi udviklet en praktisk guide, der gør det både superenkelt og sjovt for jer at bage sammen. Inviter alle mini-bagere i køkkenet og lad kreativiteten flyde mellem de små fingre, mens I skaber minder for livet!

glad pige

Det er sjovt at bage – god fornøjelse!

Bagning med børn plejer at være sjovt, skønt og nogle gange helt forfærdeligt. Mange forældre har nok oplevet mindre vellykkede bagestunder, hvor resultatet er blevet næsten uspiseligt, og køkkenet er forvandlet til en krigszone. Hvad er egentlig nøglen til succes? Gør det enkelt at bage med børnene! Ved at finde lette og sjove ting at bage kan jeres øjeblikke i køkkenet blive en kæmpesucces. For eksempel kan du bage muffins med børnene (det går hurtigt og er meget svært at få til at mislykkes) eller bruge vores forskellige bagetilbehør såsom KitchPro Minivaffeljern eller KitchPro Boblevaffeljern, som gør det superlet og sjovt at bage sammen. Resultatet bliver sprøde vafler i ministørrelse eller med sjove bobler – det er bare at supplere med is. Så er I i mål!

Bag uden ovn – praktisk, sjovt og superenkelt!

Er det muligt at bage uden ovn med børn? Ja, selvfølgelig! Ved at holde ovnen ude af ligningen bliver det pludselig meget let at bage med børn. Det lover vi. Blandt vores produkter til køkkenet har vi lidt af hvert, der gør bagning både sjovt og supernemt, og i mange tilfælde gør vores unikke køkkenmaskiner jobbet endnu bedre end ovnen. Her finder du for eksempel KitchPro Mini Donut Maker, som fungerer på samme måde som et vaffeljern - men til donuts! Bagningen går hurtigt, rodet bliver minimalt, processen er virkelig sjov og resultatet bliver himmelsk. Ganske enkelt win-win for alle parter.

Bage kager - det går altid hjem!

Er der noget, børn elsker mere end kager? At bage kage med børn er et af vores bedste "bagning med børn-tips" - chokoladekage, sukkerkage og cupcakes er tre enkle og sjove kager at bage med børnene. Det bedste ved kager som disse er, at de med fordel kan pyntes med lækker fløde! Gør bagningen supernem med vores 2-i-1 Piskeris med Sprøjtemundstykke, der pisker fløde på mindre end et minut, så du derefter let kan sprøjte det ud over kagen og gøre den superflot.

du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

Stand with Ukraine Hashtag

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv