Vil du have småkager?

Vi bruger cookies på vores site for at den skal fungere så godt som muligt. Det anvendes f.eks til at vise produkter i kundevognen, til statistik og analyser som forbedrer indhold, samt til personlig markedsføring. Alt dette for at dit besøg i shoppen skal blive så fantastisk som muligt! Hvis du vil vide mere, så klik på linket til cookie-indstillinger.

Giv et par personlige strømper – den ultimative gave!

Smugkig på et kommende produkt: DIY Mini Power Plant

Elpriserne er gået bananas og man lister rundt derhjemme og slukker lys, trækker ledninger ud og forsøger at tæmme husstandens elforbrug. Stearinlys er hyggelige, du lader telefonen op på arbejdet, og nu er du nær ved at tjekke, om der tilfældigvis er en å i nærheden, da du virkelig har behov for at vaske. Findes der bedre måder at løse elendigheden på? Det tror vi, og derfor afslører vi nu en kommende produktnyhed: et lille atomkraftværk til hjemmebrug – komplet med uranstave og køleanlæg!

Sælg overproduktionen til naboen!

Eftersom der er noget mystisk og fortryllende ved industriskorstene, alarmerende sikkerhedsforskrifter og grønt flimrende uranstave, ligner dit eget lille atomkraftværk en lille kopi af et almindeligt. Produktinformationen, det er lykkedes os at støde på, hævder, at der medfølger tre uranstave, og at atomkraftværket kan producere op til 154 kWh pr. døgn. Det er lille nok til at passe på sofabordet og vil med garanti være et samtaleemne, når du inviterer folk hjem. Og hånden på hjertet, du har fået nok af at tale om de sædvanlige (skyhøje) elpriser – du er løsningsorienteret og vil hellere tale om det geniale ved at have sit eget lille atomkraftværk derhjemme! 

Takket være en række forskellige håndtag og knapper kan du justere strømmen og styre din egen energiproduktion helt efter behov. Er der gang i hovedrengøring med støvsuger og storvask med tørretumbling, øger man produktionen, og senere på natten kan man skrue ned igen. Alternativt kan du trække et kabel til naboen og sælge noget energi, du alligevel ikke har brug for i øjeblikket.  

Koble ind og koble af - eller?!

Pakken kommer selvfølgelig med sikringer, en brugsanvisning og vigtigst af alt: tre uranstave! Monter stavene under beskyttelseskappen (efter at have læst brugsanvisningen, tak!), drej lidt på de forskellige håndtag og vips! så står dit eget lille kraftværk klar til at tage sig af husstandens skrigende energibehov. Vaskemaskine, ovn, TV og hårtørrer – du starter hele møget og har præcis nul bekymringer om fremtidige elregninger.

Kobl ind og kobl af, simpelthen! Eller? Nej, helt så enkelt er det faktisk ikke – dette produkt findes nemlig kun i vores fantasi. Desværre! Det ville selvfølgelig have været genialt (men heller ikke helt ufarligt). Til dig, der fik gang i håbet om at kunne indrette stuen med din egen lille reaktor, har vi egentlig kun én ting at sige: aprilsnar! 

du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

Stand with Ukraine Hashtag

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv