Vil du have småkager?

Vi bruger cookies på vores site for at den skal fungere så godt som muligt. Det anvendes f.eks til at vise produkter i kundevognen, til statistik og analyser som forbedrer indhold, samt til personlig markedsføring. Alt dette for at dit besøg i shoppen skal blive så fantastisk som muligt! Hvis du vil vide mere, så klik på linket til cookie-indstillinger.

Studentergaver for enhver smag!
Børn trækker på skuldrene med Coolstuff-logoet og enhjørningen i baggrunden

10 lege til børnefester for store og små

Børnefester kan være fantastiske, hyggelige, skønne, men også virkelig, virkelig forfærdelige. Hvad er egentlig nøglen til succes, når 25 børn skal med hjem til kage og slik? Planlæg! Ved at forberede nogle organiserede lege til børnefesten undgår du det kaos, der ellers så let opstår. Mangler du inspiration til lege til børnefester med 3-årige eller 4-årige? Eller måske inspiration til lege til børnefesten med 5-årige eller større børn? Her har vi samlet vores bedste tips! Vi tilbyder selvfølgelig også alt det andet, du måtte få brug for - glem ikke at klikke på en fin fødselsdagsgave samt tilbehør og gadgets til børnefesten hos os.

Børn med Coolstuff-logoet og stjerner i baggrunden

Børnefestlege for de mindste

Lege til børnefester med 4-årige eller yngre børn skal være enkle, sjove og ret kortvarige. Det værste, der kan ske, er, at et barn mister interessen og stikker af, for så går der ikke længe, før resten af ungerne også er væk. Keep it simple!

1. Bedstefars underbukser

Dette er den perfekte isbryder i begyndelsen af børnefesten. Reglerne er ekstremt enkle! Alle børn sidder i en rundkreds på gulvet, og så kan en voksen starte med at stille et spørgsmål til et af børnene. Spørgsmålet kan for eksempel være "hvad tænker du på, Lisa?" og så skal barnet svare "bedstefars underbukser". Uanset hvad spørgsmålet er, skal svaret være det samme! Legen vil med garanti føre til dejlige grin, mens børnene får chancen for at vide, hvad alle de andre børn hedder allerede i begyndelsen af festen.

Børn hopper i en hoppeborg

   2. Stationer med forskellige aktiviteter

   Det er ikke sikkert, at alle børn er ivrige efter at deltage i de organiserede lege, og til de børn kan du i stedet tilbyde kreativt legetøj fra Coolstuff! Dæk bordet med spændende skumplastler, dediker et hjørne til fede boldbaner eller klik på en magisk legetøjsbil, der kører efter de linjer, som børnene tegner på et stykke papir.

   3. Sæt halen på grisen

   Denne leg passer som hånd i handske til en fest for mindre børn! Legen kræver også minimal forberedelse fra forældrenes side – tegn først og fremmest en flot gris på et stort stykke papir og sørg for at have blyanter og en form for bind for øjnene ved hånden. Børnene skal så skiftes til at tegne en hale på grisen uden at se noget. Måske kan vinderen få æren af at være først ude, når det er tid til fiskedam?

   4. Fiskedam

   En børnefest uden en fiskedam er som juleaften uden julemanden - en katastrofe! I hvert fald hvis man spørger børn i førskolealderen. Hæng et tæppe over den nærmeste døråbning og forbered slikposer eller en lille gave til børnene, som de skal fiske op ved hjælp af en fiskestang.

   Til børnefesten

   Se alt  
   Refill til Bean Boozled 6th Edition
   Oppustelig Hoppeborg - Intex
   Candyfloss-maskine - KitchPro
   10

   Lege til børnefesten med 5-årige og større børn

   Når det er tid til at planlægge lege eller aktiviteter for lidt større børn, skal du gøre lidt mere ud af gamet. Nu må legene gerne vare lidt længere og også have lidt flere regler, ellers er der stor risiko for, at børnene keder sig og hellere vil smide popcorn efter hinanden. Her er Coolstuffs favoritter!

    5. Charader

    Når børnene når skolealderen, er det på høje tid at prøve charader! Du kan enten forberede papirlapperne med forskellige charade-udfordringer på forhånd, eller lade børnene deltage ved at komme med ideer eller selv skrive.

    6. Skattejagt

    Det er en klassiker at arrangere en skattejagt til børnefesten! Det er først og fremmest en yderst værdsat og spændende selskabsleg, men det er også en smart måde at tydeliggøre festens eventuelle tema på. Hvis festen for eksempel har et pirattema, kan skattejagten udformes og planlægges med dette for øje. På den ene side kræver det lidt planlægning, på den anden side er det bestemt besværet værd!

     7. Aktiviteter for mindre legelystne børn

     Intet barn skal føle sig tvunget til at være med til at lege. Det er dog vigtigt, at de mindre legelystne børn kan underholde sig selv med noget andet imens! Hos Coolstuff kan du vælge og vrage mellem sjove spil og fedt legetøj. Er der udendørsfest, kan du selvfølgelig også finde sjovt udendørslegetøj!

     8. Fisk efter æblerne

     Apropos at være udendørs - denne leg er absolut nemmest at gennemføre i haven. Den er også perfekt at tilbyde som en af flere lege til børnefesten for 8-årige eller 9-årige. Måske som en del af et spændende trekamp? Fyld en stor balje med vand, læg nogle æbler ned i den, og lad børnene prøve at fange dem kun med munden til hjælp.

     Børn leger med æg og ske

      9. Musikalske balloner

      En mere festlig version af klassikeren Musikalske stole! Pust lige så mange balloner op, som der er børn til festen, minus én, og indstil en timer med en bestemt tid. Start musikken, og legen er i gang! Ballonerne skal så holdes i luften ved at børnene studser dem opad ved hjælp af hænderne. Når musikken er sat på pause, skal alle fange en ballon, og hvis man ikke får en, får man et point. Så starter musikken igen, og legen fortsætter. Når alarmen lyder, er spillet slut, og så vinder barnet med den laveste score.

      10. Vandleg

      Det er en god idé at påminde forældrene på invitationen om at pakke badetøj ned til børnene! Holder I en fest midt på sommeren, er der gode chancer for, at børnene får lyst til at bade efter et par timers leg og slikspisning. Hos Coolstuff kan du klikke på masser af episk vandlegetøj, som børnene kan afrunde en fantastisk festdag med. Hvis et barn ikke vil være vådt, kan du i stedet tilbyde en sjov aktivitet fra vores kategori af leg og spil!

      Køl af med dette vandlegetøj!

      Se alt  
      du kan opnå fri fragt
      Fri fragt ved køb over 499,-

      1-2 dages leveringstid!

      Gave
      One Stop Gift Shop

      Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

      90 dages retur
      90 dages returret

      Og dansk kundeservice

      film og tv

      Hvad vores venner (jer), siger om Coolstuff

      4,7 ud af 5 stjerner
      731 anmeldelser
      Christine J.
      Verificeret kunde

      Bruger coolstuff engang imellem til at finde på gaveideer. Finder som ofres noget og samtidig noget til mig selv😉 Altid hurtig og rigtig levering👍

      Mette H.
      Verificeret kunde

      Fremragende. Sendte en forkert vare og voila jeg fik den rigtige tilsendt på nul komma fem. Og fik lov at beholde den “forkerte” vare :D Tak!

      Betina G.
      Verificeret kunde

      Bare cool, alt var cool, varer, forsendelse og hjemmeside var alt super cool, kan kun anbefale coolshop til det du lige mangler.

      Thomas L.
      Verificeret kunde

      Varerne blev leveret lige som forventet, med god information hele vejen fra bestilling til modtagelsen

      Lisbeth E.
      Verificeret kunde

      Virkelig lækre produkter i en flot og tiltalende indpakning. Hurtig levering.

      Mette H.
      Verificeret kunde

      Hurtig forsendelse, tracking der virkede, pris var god = alt var godt.

      Trine G.
      Verificeret kunde

      I klarer jer, som altid, GODT. Hurtig levering og superservice.

      Annie G.
      Verificeret kunde

      Coolstuff sent my order so fast I received the next day.

      Birute V.
      Verificeret kunde

      Alt funger som det skulle være. Giver 5 stjerner herfra

      Christina A.
      Verificeret kunde

      Hurtig forsendelse, produktet svarer til beskrivelse

      Rikke L.
      Verificeret kunde

      Hurtig levering og rigtig god service. Tak

      peder b.
      Verificeret kunde

      Rigtig god service og hurtig levering

      Klaus V.
      Verificeret kunde

      Hurtig levering og værdi for pengene

      Linda A.
      Verificeret kunde

      Hurtig levering. God kundeservice.

      Mette H.
      Verificeret kunde

      Hurtig levering / godt pakket ind

      Ann-marie C.
      Verificeret kunde

      Hurtig forsendelse skøn chokolade

      Mette J.
      Verificeret kunde

      Sender hurtigt og godt indpakket

      jose s.
      Verificeret kunde

      Fint service og hurtig levering

      Lene N.
      Verificeret kunde

      Hurtig levering og gode priser

      Jonna J.
      Verificeret kunde

      Fin service Hurtig forsendelse

      Stand with Ukraine Hashtag

      Din indkøbskurv

      😊

      Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv