Vil du have småkager?
Afslutningsgaverne som varmer lærernes og pædagogenes hjerter!
Børn trækker på skuldrene med Coolstuff-logoet og enhjørningen i baggrunden

10 lege til børnefester for store og små

Børnefester kan være fantastiske, hyggelige, skønne, men også virkelig, virkelig forfærdelige. Hvad er egentlig nøglen til succes, når 25 børn skal med hjem til kage og slik? Planlæg! Ved at forberede nogle organiserede lege til børnefesten undgår du det kaos, der ellers så let opstår. Mangler du inspiration til lege til børnefester med 3-årige eller 4-årige? Eller måske inspiration til lege til børnefesten med 5-årige eller større børn? Her har vi samlet vores bedste tips! Vi tilbyder selvfølgelig også alt det andet, du måtte få brug for - glem ikke at klikke på en fin fødselsdagsgave samt tilbehør og gadgets til børnefesten hos os.

Børn med Coolstuff-logoet og stjerner i baggrunden

Børnefestlege for de mindste

Lege til børnefester med 4-årige eller yngre børn skal være enkle, sjove og ret kortvarige. Det værste, der kan ske, er, at et barn mister interessen og stikker af, for så går der ikke længe, før resten af ungerne også er væk. Keep it simple!

1. Bedstefars underbukser

Dette er den perfekte isbryder i begyndelsen af børnefesten. Reglerne er ekstremt enkle! Alle børn sidder i en rundkreds på gulvet, og så kan en voksen starte med at stille et spørgsmål til et af børnene. Spørgsmålet kan for eksempel være "hvad tænker du på, Lisa?" og så skal barnet svare "bedstefars underbukser". Uanset hvad spørgsmålet er, skal svaret være det samme! Legen vil med garanti føre til dejlige grin, mens børnene får chancen for at vide, hvad alle de andre børn hedder allerede i begyndelsen af festen.

Børn hopper i en hoppeborg

   2. Stationer med forskellige aktiviteter

   Det er ikke sikkert, at alle børn er ivrige efter at deltage i de organiserede lege, og til de børn kan du i stedet tilbyde kreativt legetøj fra Coolstuff! Dæk bordet med spændende skumplastler, dediker et hjørne til fede boldbaner eller klik på en magisk legetøjsbil, der kører efter de linjer, som børnene tegner på et stykke papir.

   3. Sæt halen på grisen

   Denne leg passer som hånd i handske til en fest for mindre børn! Legen kræver også minimal forberedelse fra forældrenes side – tegn først og fremmest en flot gris på et stort stykke papir og sørg for at have blyanter og en form for bind for øjnene ved hånden. Børnene skal så skiftes til at tegne en hale på grisen uden at se noget. Måske kan vinderen få æren af at være først ude, når det er tid til fiskedam?

   4. Fiskedam

   En børnefest uden en fiskedam er som juleaften uden julemanden - en katastrofe! I hvert fald hvis man spørger børn i førskolealderen. Hæng et tæppe over den nærmeste døråbning og forbered slikposer eller en lille gave til børnene, som de skal fiske op ved hjælp af en fiskestang.

   Til børnefesten

   Se alt
   Chokoladeæske Værktøj
   Nya prylar
   Chokoladeæske Værktøj
   79,-
   Made in Germany
   Oppustelig Hoppeborg - Intex

   Lege til børnefesten med 5-årige og større børn

   Når det er tid til at planlægge lege eller aktiviteter for lidt større børn, skal du gøre lidt mere ud af gamet. Nu må legene gerne vare lidt længere og også have lidt flere regler, ellers er der stor risiko for, at børnene keder sig og hellere vil smide popcorn efter hinanden. Her er Coolstuffs favoritter!

    5. Charader

    Når børnene når skolealderen, er det på høje tid at prøve charader! Du kan enten forberede papirlapperne med forskellige charade-udfordringer på forhånd, eller lade børnene deltage ved at komme med ideer eller selv skrive.

    6. Skattejagt

    Det er en klassiker at arrangere en skattejagt til børnefesten! Det er først og fremmest en yderst værdsat og spændende selskabsleg, men det er også en smart måde at tydeliggøre festens eventuelle tema på. Hvis festen for eksempel har et pirattema, kan skattejagten udformes og planlægges med dette for øje. På den ene side kræver det lidt planlægning, på den anden side er det bestemt besværet værd!

     7. Aktiviteter for mindre legelystne børn

     Intet barn skal føle sig tvunget til at være med til at lege. Det er dog vigtigt, at de mindre legelystne børn kan underholde sig selv med noget andet imens! Hos Coolstuff kan du vælge og vrage mellem sjove spil og fedt legetøj. Er der udendørsfest, kan du selvfølgelig også finde sjovt udendørslegetøj!

     8. Fisk efter æblerne

     Apropos at være udendørs - denne leg er absolut nemmest at gennemføre i haven. Den er også perfekt at tilbyde som en af flere lege til børnefesten for 8-årige eller 9-årige. Måske som en del af et spændende trekamp? Fyld en stor balje med vand, læg nogle æbler ned i den, og lad børnene prøve at fange dem kun med munden til hjælp.

     Børn leger med æg og ske

      9. Musikalske balloner

      En mere festlig version af klassikeren Musikalske stole! Pust lige så mange balloner op, som der er børn til festen, minus én, og indstil en timer med en bestemt tid. Start musikken, og legen er i gang! Ballonerne skal så holdes i luften ved at børnene studser dem opad ved hjælp af hænderne. Når musikken er sat på pause, skal alle fange en ballon, og hvis man ikke får en, får man et point. Så starter musikken igen, og legen fortsætter. Når alarmen lyder, er spillet slut, og så vinder barnet med den laveste score.

      10. Vandleg

      Det er en god idé at påminde forældrene på invitationen om at pakke badetøj ned til børnene! Holder I en fest midt på sommeren, er der gode chancer for, at børnene får lyst til at bade efter et par timers leg og slikspisning. Hos Coolstuff kan du klikke på masser af episk vandlegetøj, som børnene kan afrunde en fantastisk festdag med. Hvis et barn ikke vil være vådt, kan du i stedet tilbyde en sjov aktivitet fra vores kategori af leg og spil!

      Køl af med dette vandlegetøj!

      Se alt
      Oppusteligt Volleyballsæt - Intex
      Undervandsbolde 3-pak - Intex
      10
      Kool Splash Oppustelig Vandrutsjebane - Intex
      du kan opnå fri fragt
      Fri fragt ved køb over 499,-

      1-2 dages leveringstid!

      Gave
      One Stop Gift Shop

      Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

      90 dages retur
      90 dages returret

      Og dansk kundeservice

      film og tv

      Hvad vores venner (jer), siger om Coolstuff

      4,7 ud af 5 stjerner
      1098 anmeldelser
      Sheila S.
      Verificeret kunde

      Da vi skrev, at den første lampe var gået lidt i stykker med både ødelagt pære og salt-støtten, fik vi uden problemer en ny. Jeg er meget taknemmelig, for det er den smukkeste og hyggeligste lampe, vi nu har i vores hus.

      Robert I.
      Verificeret kunde

      Love games from my home land… thanks Would love to have a real Cornhole game…. The ones on Amazon are bad quality and cost way to much… send me info if you get the game… it was so popular when I was home last

      Betina R.
      Verificeret kunde

      Rigtig hurtig levering Varen var pakket godt - så ingen skader under levering/transport. Ordre og levering fejlfri

      Janni S.
      Verificeret kunde

      Masser af sjove, inspirerende produkter i god kvalitet. Altid hurtig levering og gode priser.

      Pia W.
      Verificeret kunde

      Hurtig levering ,håbet medarbejdere og bud får god løn og arbejdsvilkår

      Liisa V.
      Verificeret kunde

      Födelsedagsbarnet blev överlycklig över just denna SlushyMaker👍

      Sabrina L.
      Verificeret kunde

      Levering passede. Fedt at kunne lave så personlig en gave.

      Birgitte K.
      Verificeret kunde

      God kommunikation. Og hurtig levering. Ingen problemer.

      Helle A.
      Verificeret kunde

      Virkelig flot lavet og også hurtig ekspedition 👋❤️👍

      Rikke K.
      Verificeret kunde

      Altid super service super levering og super kvalitet

      Mikkel T.
      Verificeret kunde

      Det kom godt frem og hurtigt og alt var bare godt

      Jonas G.
      Verificeret kunde

      Hurtig pluk, godt indpakket og hurtig afsendelse,

      Lotta N.
      Verificeret kunde

      Var precis lika fint som jag föreställde mig.

      Torben L.
      Verificeret kunde

      Lynhurtig og perfekt levering, god service 😀

      Charlotte G.
      Verificeret kunde

      Meget tilfreds…super hurtig levering👍👍👍👍

      Carina E.
      Verificeret kunde

      En absolut nödvändighet i mitt liv….

      Eva R.
      Verificeret kunde

      Hurtig forsendelse, ingen problemer

      Asbjørn K.
      Verificeret kunde

      Super god service, og gode priser

      Liljan V.
      Verificeret kunde

      Altid god og hurtig ekspedition.

      Joan N.
      Verificeret kunde

      God service og hurtig levering.

      Stand with Ukraine Hashtag