Lad op inden ferien med sommerting!

coolstuff logo

We have
just the thing

Coolstuff-Logo mit Essensthema, Mund, Besteck, Kuchengetränk und Süßigkeiten

Byd på uimodståelige mini-donuts!

Hvad, mini-donuts?! Her har du længe forsøgt at maksimere dit donut-indtag, og så dukker der pludselig nogen op og byder på bittesmå donuts - er det rimeligt?! Ja, det er det faktisk, for når lækkerierne er små, kan man spise to. Eller tolv. Vi dømmer ikke nogen, men vi deler gerne opskrifter med dig på, hvordan man laver uimodståelige mini-donuts! 


Donuts har jo en ret speciel form, og det vil være omkring hundrede gange nemmere at få den form, hvis du har et donutjern, for eksempel vores KitchPro Mini Donut Maker. Derudover skal du bruge en skål og noget at røre med, men ellers kræver vores donuts ikke en masse køkkenmaskiner eller mærkeligt køkkentilbehør for at blive rigtig gode.

KitchPro Mini Donut Maker

Opskrift på mini-donuts

Denne opskrift rækker til cirka 20 mini-donuts. 

  • 4 dl mel
  • 1 dl sukker
  • 2 tsk bagepulver
  • 1 tsk salt
  • 1 dl mælk
  • 2 æg, piskede 
  • 1 spsk smeltet smør 
  • Valgfrit krydderi: tilsæt 1 spsk kokosflager eller 1 spsk revet citronskal eller 1-2 teskefulde lakridspulver for at variere smagen af dine donuts
  • Valgfri topping: frosting, drys, smeltet chokolade eller strøsukker til at dyppe dine færdige donuts i

Gør sådan:

  • Bland alle tørre ingredienser i en skål. 
  • Tilsæt resten af ingredienserne (plus eventuelt krydderier) og bland til en jævn dej.
  • Forvarm donutjernet og fyld derefter formene ca. halvt med dej. Luk forsigtigt låget, så dejen ikke sprøjter ud.
  • Bag i 3-4 minutter, eller indtil dine donuts har en gylden farve
  • Tag donutsene af jernet og lad dem køle af på en rist, inden du dekorerer dem med frosting, drys eller andet godt.

Lækre små påskedonuts med vanilje og citron

Nogle gange har man virkelig lyst til at gå all in i køkkenet. Der rumsteres med kagedåser og bagetilbehør, der pyntes, drysses og prøvesmages i ny og næ. Så kan et bundt mini-donuts være en god base at tage udgangspunkt i, og denne variant med smag af vanilje og citron passer perfekt på påskebordet. Eller egentlig når som helst! 

Denne opskrift rækker til cirka 13 mini-donuts.

Donuts

  • 1 æg
  • 50 gram sukker
  • 1/2 vaniljestang (eller 1/2 tsk vaniljepulver) 
  • 85 gram mel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1/2 tsk kardemomme
  • 50 gram smeltet smør
  • 1/2 dl fløde
  • Fintrevet citronskal fra 1 citron

Pynt

  • Flormelis 
  • Vand
  • Kokosflager
  • Gul karamelfarve, gelfarve eller pastafarve 
  • Drys eller spiseligt sølvpulver
  • Chokoladeæg

Gør sådan: 

  1. Pisk æg, sukker og vanilje sammen til en let og luftig dej.
  2. Bland mel, bagepulver og kardemomme sammen, og vend det i dejen.
  3. Vend til sidst smeltet smør, fløde og citronskal i. 
  4. Forvarm donutjernet og fyld derefter formene med dej. Luk forsigtigt låget, så dejen ikke sprøjter ud.
  5. Bag i 3-4 minutter, eller indtil dine donuts har en gylden farve.
  6. Løsn donuten fra jernet og lad den køle af på en rist.
  7. Rør en fast glasur af flormelis og vand og farv med gul madfarve.
  8. Farv også kokosflagerne med den gule farve.
  9. Dyp de afkølede donuts i glasuren og lad den overskydende glasur dryppe af.
  10. Dyp derefter donuten i kokosflagerne.
  11. Kom lidt drys eller spiseligt sølvpulver over og læg et chokoladeæg i midten af hver doughnut

Forenkle med bagetilbehør

Se alt  
du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

Stand with Ukraine Hashtag

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv